Benim lise hayatım çöptü
Lise
Universite
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benim lise hayatım çöptü
Lise tabiki. En samimi dostluklar ordaydı Kopya çektiğin yediğini bölüştüğün ergenliğinin dibini yaşadığın doyasıya eğlendiğin tek yer.
Üniversite de tamam ailenden uzakta özgürsün ama etrafın samimiyetsiz çıkarcı 2 yüzlü insanla dolu oluyor ayrica kasıntı bi ortam var.
Eğitim hayatım boyunca en sevdiğim yıllar hep lise olucak
Cevap
11Cevap
Universite
Üniversite hayatı en güzelidir. Bir kere farklı bir şehire çıkıp orayı görüyor, geziyorsun. Hep aynı kıyafetleri giymek zorunda değilsin. Cebinde para varsa tek başına alışveriş de yaparsın. Bunun gibi bir çok şey.
Her şey 9’a kadar güzeldi ne olduysa 10. sınıfa geçerken oldu. Lise 2’den sonrasının özeti
Lise hayatım kötü geçti üniversiteyi daha denemedim ama umarım güzel geçer
Lise yıllarımı hiç sevmedim. Benim için en güzel yıllar üni zamanları oldu.
Tabi ki üniversite. Erkek lisesinde okudum ben. 600 tane ergen erkeğin aynı binada günün 8 saati bir arada olduğu bir ortama bir daha girmek istemem.
Lise yıllarım kesinlikle.
Nasıl özlüyorum o zamanlarımı ah keşke dönebilsem o zamanlara 🥲
Üni yaşayamadım daha yeni yeni ve okul bitiyor iş bulmak içinde gelişim şart sosyal hayatı baltalıyor. Lise de yaşamak istemezdim.
Lise yıllarım, hatıra defterimin en güzel sayfaları.
Lise yıllarım daha henüz üniversite yılına geçemedim seneye inşAllah 😄
9. Sınıfın yarısi korona yüzünden gitti. 10. Sınıf zaten hiç yoktu. 11. Sınıf hep maskeyle dezenfektanla gittik okula dersten bir şey anlamadık. 12. Sınıfta son sınıf siniz diyip saldılar depremdi falan derken ben lise hayatım yok abi
Deprem felan derken sen nerde yaşıyordun ki
Deprem bölgesinde yaşamıyorum fakat yaşayanlara ve yaşananlara çok üzüldüm etkiledi tabii ki beni de. Zaten deprem nedeniyle okul tatil olduğunda da dersleride iyice salmistik haberlerden dolayı öyle diyeyim.
Burdur ne alaka o zaman
O bir şarkı sözü. hikayede zaten adam olduğu yazıyor burdurda yaşadığıma inandiysan erkek olup olmadigimi sorgulamadin mi hic
Erkek miydin birde sen 😂
Anlatamadim. Şimdi sanırım attığım sorudan bahsediyorsun, o hikayede ben iki erkek babasiyim yazıyor bunun benim hikayem olduğunu nasıl sandın demek istedim
2 çocuğum var dedin 2 çocuk babasıyım dememişsin neyse bos ver iyi geceler
Sadece ilk başını okumuşsun 🥲 iyi gunler
Bak güzel kardeşim - porcay dinlemek istersen diye pek sana hitap etmiyor gibi ama şarkıyı onereyim dedim
Porçay burdur dısında herkes bilir burdurdakiler bilmez bu yüzden burdur sehir porçay da önemli bence 😂 ben biliyorum parçayı ama Burdurda başla biri bilmiyor sebebine bilmiyorum
Dinle şarkıyı anlayacaksın 😅
İsmi "bak güzel kardeşim"
Dinledim güzel ama anlattığın hikaye düz okuyunca anlasolmadı şarkı da iyi anladım güzel ve bir kez daha Burdurlu olmaktan gurur duydum az bir şey daha dinleyince 😎
Kimlikte Burdur yazmadı kadar güzel bir şey var mı
Beğendiğine sevindim mslsks doğrudur burdur bizimdir
Senin değil benim bizim 😂 siz yandan Burdurlusunun biz içten öz Burdurlu 😂
Senin olsun ya 😅
Tamam tamam hepimizin olsun Burdur hepimizin
burada bir kız al ic güveysi gibi burdan ise gir sende buralı olursun
Neyse bu gün cok yoruldum uyuyayım iyi geceler bb
lise hayatım berbattı üni hayatım daha iyi ama aslında o da çok iyi değil
Aynı dertten muzdaribim
kayıp kardeşimi bulmuş gibiyim… senle tanısmayı isterim
Üniversite çok başka bir boyut ya liseyi hatırlamak istemiyorum
Lise daha benim üniversite başlamadı gitme