Lise hayatı mı , üniversite hayatı mı sayın "KizlarSoruyor.com" üyeleri ?
Lise hayatı .
Üniversite hayatı .
İlgilenmiyorum .
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İkisinin de yerine göre güzellikleri var ama benim tercihim üniversite hayatı olurdu. Kızlar daha olgun, ehliyet var araba var, okula otel gibi gelebilirsin, serbest kıyafet var mesela, en güzeli de lisedeki kadar çalışmak zorunda olmamak. Ayrıca ailenden uzakta okuyorsan kendine ait evin de oluyor; doldur milleti kop sabaha kadar, yatak toplama derdin yok, " bu ne dağınıklık, ahır mı burası?" diyen bir ebeveyn yok. Ya iyiki sordun şu soruyu, moralim yerine geldi.
Lise hayatındaki makara, üniversite ortamındaki özgürlük. Ancak bana göre en saf ve temizi Lise hayatı... Üniversite de kendini olduğundan farklı göstermek isteyen yetmelerden kusasım gelmişti
dostluklar ve dostluğa verilen önem açısından lise hayatı...daha çok fırsat ve mekan açısından üniversite hayatı
lise hayatım nasıl geçtiyse üniversite hayatımda öyle geçti .. hiç aramıyorum o günleri
Cevap
13Cevap
üni. hayatım harikaydı. tekrar tekrar yaşamak isterim. liseye tekrar dönmektense ölmeyi tercih ederim o kadar kötüydü.
her ikiside çok ama çok özel bir liseden mezun olduğumdan dolayı ordaki ortamımız da muhteşem idi ... üniversitede derslerde lisede ki kadar zorlanmadım ... her ikisninde özel hayatı güzel idi
Daha lisedeyim lakin üniversite hayatı daha eğlenceli bence :D
ALLAHın dagına bulunan üniversitede 200 erkek 5 kız vardı.ben bunu hakettiğimi düşünmüyordum tekrar liseyi okumayı tercih ederdim :)
Meslek lisesinden farkı yokmuş yahu. Yazık acıdım sana.
Üniversite hayatını değişir miyim birşeye. Sırf bu yüzden akademisyen oldum ben.
lisenin arkadaşlık ortamı,
üniversitenin ders rahatlığı...
C: İlgilenmiyorum.
İkisi de hiç iyi geçmedi/geçmiyor/geçmeyecek.
bende sormuştum böyle bir soru ve kesinlikle lise hayatı
hiçbiri.öğrenciliği hiç sevmedim,hayatlarını da sevmedim.sevdiğim tek şey birkaç arkadaş.
Lise,lise,lise..üniversitede lisedeki gibi arkadaşlıklar olmuyor bence..
lise daha iy cunki onda her kes kuuck daahs en daah icden buyudukde coulari deysor
yazdığını keşke türkçe yazsaydın
hayat üniversitesi ...
benim lise her türlü koyar.
Üniversite hayatı .
ünv hayatı bambaskaaaa
Lise ya... daha bir samimi daha bir şen şakrak :)
Daha bir ergen...
lise duygular çok saf ve temiz
Hey gidi lise yıllarım. :)
kesinlikle üniversite hayatı
ilk okul hayatı ne güzel hiç sıkıntı yok
kesinlikle üniversite...
tabikide üniversite :)
lise hayatını deişmem huzunlendım yıne:)
Ilk okul :)
üniversity
üniversite hayatıı
Üniversite hayatı
üniversite hayatı
lise hayatı..
İlk okul
Üniversite...
üniversite
enteresan...
anaokulu
C.Ilgilenmiyorum.