Ben hem Ankara hem Antalyada okumuş birisi olarak Ankara daha iyi bence ben Antalyalıyım zaten onun için deniziydi eğlencesiydi gibi şeyleri düşünmedim sen düşünüyorsan onu bilemem tabi diğer şehirler hakkında bir bilgim yok maalesef
Her açıdan alternatifleri olan bir şehirdir Eskişehir. Bunların yanı sıra dilediğin anda Bursa- Ankara - İzmir'e gidip gelebilir istediğin yerleri görme fırsat ıda bulabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Ankara
Ben hem Ankara hem Antalyada okumuş birisi olarak Ankara daha iyi bence ben Antalyalıyım zaten onun için deniziydi eğlencesiydi gibi şeyleri düşünmedim sen düşünüyorsan onu bilemem tabi diğer şehirler hakkında bir bilgim yok maalesef
Her açıdan alternatifleri olan bir şehirdir Eskişehir. Bunların yanı sıra dilediğin anda Bursa- Ankara - İzmir'e gidip gelebilir istediğin yerleri görme fırsat ıda bulabilirsin.
Bir Anlara’lı olarak Eskişehir diyorum, tartışmasız
Seçeneklerde Eskişehir varsa diğer şehirleri okuma bile
Ben Ankara mezunuyum. Ancak günümüz şartlarında bu seçeneklerden hiçbirisini istemezdim.
Ben İzmir'de okumuştum ama Eskişehir diyor herkes.
Aile yapısına bağlı , rahat ve nonstop hayatınız varsa İzmir, Antalya , ideal.
Bunlar okunmalıkdan ziyada eğlenmelik yerler jsjsjsjsjsj
😍İzmirrr...
Eski şehir ile İzmir . Zaten eskişehir okullanırını biliyorum
Ankara ya da Eskişehir. Seçeneklerde ki bütün şehirler güzel gerçi.
Eskişehirdir... burada okuyan birisi olarak söylüyorum
25 yaşımda oraya üni okumaya gelsem zorlanırmıyım kanka arkadaş ortamı falan önemli benim için
@BURAKKKK3434 niye zorlanacaksın ki kanka 30 yaşında arkadaşlarım var benim sınıfta
Ben İzmirliyim burayı tercih eden de var etmeyen de ama kalanlar yaşayanlar yerleşenler fazla.
Ya eskişehir diyenler kulaktan dolma bilgilerle demesin çok iç bayıcı bir yer en iyisi Ankara her türlü imkan sunuyor
ben izmirliyim benim icin İzmir ama maddiyat vs olarak eskisehir tabi
Kesinlikle eskisehir tam öğrenci sehri ben sahsi fikrimce İzmir gibi bi yerde okuyamam gezip tozmaktan🤠
İzmir çünkü her şey sanki öğrenciler için yapılmıştı nsıl desem çevresi insanların bakışı vs tam öyle bir otam.
kendi şehrinizde okuyun bence çok yüksek bir bölüm değilse çünkü çok masraflı oluyor
Ankara veya Eskişehir en iyisi bence ama Ankara daha ön planda
İzmir'de ki ortam cidden çok güzel sırf o yüzddne yine İzmir derim.
tam tamına öğrenci kenti diyebiliriz hatta eskişehir dedğilde öğrencişehir diyebiliriz.
Kendi memleketim İzmir
Gitmedim ama Eskişehir derler genel olarak
Bence Eskişehir. Keşke ben de orada okusaydım.
You can come to İzmir
Okusaydım burayı seçerdim
Ankara bence en iyisi
İstanbul kesinlikle
İzmir Ankara
Eskişehir maddi olarak en uygunu
İzmir en güzeli
Gez Türkiyeyi gör İzmir'i
New York/ Colombia U.
Paran varsa heryer güzel
Eskişehir tam öğrenci şehri
Hangisi memleketinse o iyidir kesinlikle