Eğitim & Kariyer Özel sektörde ezilmeden çalışmak mümkün mü? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Özel sektörde ezilmeden çalışmak mümkün mü?Beyaz yakayım ama kukla gibi herşeyi sormak koyuyor adama... Özel sektörde ezilmeden çalışmak mümkün mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 12,2b cevap paylaştı. Çok zor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden peki? Yorumla apro45 +1 yıl Kurumsal firma yok tr de çoğu aile şirketi Yorumla Soran +1 yıl Haklısın aile şirketi ancak nu durum ezmelerini gerektirmez ki... Yorumla apro45 +1 yıl Bir elemana birsürü iş yüklenir disiplin doğru düzgün yoktur çoğu çekirdek eleman çevreden toplanmıştır yakınından Yorumla
siyahhizci Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl İlk başlarda asla 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İlk başlarda değilim 37 yaşına geldim Yorumla siyahhizci +1 yıl İlk baş dediğim ise yeni basladiginda diyorum. zm. zn. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çok zor
Neden peki?
Kurumsal firma yok tr de çoğu aile şirketi
Haklısın aile şirketi ancak nu durum ezmelerini gerektirmez ki...
Bir elemana birsürü iş yüklenir disiplin doğru düzgün yoktur çoğu çekirdek eleman çevreden toplanmıştır yakınından
İlk başlarda asla
İlk başlarda değilim 37 yaşına geldim
İlk baş dediğim ise yeni basladiginda diyorum. zm. zn.