banka müdürü, otel müdürü, satın alma vs vs.. avukat, öğretmen, doktor,
Asker, Polis kesin vardır a.. yav..
yazılımcı çıkma ihtimali çok düşük?
burada profesyonel olarak yazar olanlarınız sormuyorum?
Avukat
Öğretmen
Doktor
Polis / Asker
Özel Sektörde Müdür yrd/ Müdür
Programcı / Yazılımcı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Neden sordun?
😊
hahaha böyle bir soruyla karşılaşmayı beklemiyordum... Tek işsiz ben miyim diye merak ettim. ? :D
Şu anda bir kurumda bir yetkilinin verdiğim evrakı inceleyip karar vermesini bekliyorum ve takılıyorum. Haaa kabul etmeyecek. Onu biliyorum ama deniyorum ne yapayım
hımm hımm.. saat 16:30 Tr de günlerden cuma vergi dairesi değildir çoğu internetten yapılıyor SGK vs de değildir. adliye desem evrakını niye incelesin.. Bankadır muhtemelen..
Adliye 😊
İnfaz savcısı... Yakalama çıkaracak hüküm kesinleşti. Benim iş yaşşş... Zira talebinin yasla dayanağı yok. Ama müvekkil çok ısrar etti. Durumu anlattım olsun dedi. Geldim... 😊
USUL ESASTAN MUKADDEMDİR :D
Sizin meslek nedir?
programcı :D
Güzel... Az insan... Hayali bile hoş
yok yaa her mesleğin zorluğu var hocam.. ama evet az insan az kaygı orası kesin.. ceza avukatlığı yapacağınıza boşanmalara vs baksanıza.. :d bu devirde peynir ekmek gibi :D
ben de avukatlığı hep karizma bulmuşumdur.. o cübbe ve hukuka hükmetme.. hukuku konuşturma sanatı gibi gibi.. de tabi yaşayınca öyle olmuyor.. :D
Ceza daha seri işliyor. İlgi alanıma giriyor.. Bir de eşimle çalışıyoruz. O ceza seviyor. İşte böyleee
ahaha :D avukatlar da biraz sıyrılmışlık var mı :D insan niye esrarkeş maganda kaçakçı arsız sever ki yani onlarla uğraşmayı.. :D yani tamamen profesyonel kazancın dışında soruyorum.. yani sevmek ayrı bi konu getirisi ayrı bi konu.. :D
Kalem oynatabildiğim dosyayı severim. Savunma yaparım akıl karıştırır heyeti müzakereye gönderirsem... Bi de üstüne alırsam beraat... Hazzını dorukları işte 🤪
Hocam anlatirken uctun heee cinsellikte bu kadar istahla anlatmazsin ahaha valla delisiniz. Burdan sunu anliyorum ceza hukuku daha cok yoruma acik. Masumiyet karinesi lekelememe hakki sen usule de cok oynuyorsundur
Severiz ikisini de 🤣
Ben de işlenen suç dolayısıyla o sucla ilgili kanunlarin ceza Ile ilgili kisimlari yerine guvenlikle ilgili kisimlarina vurgu yapar onceki isledigi suclara istinaden de kamu vicdanin rahatlatilmasi amacini da icine koyar goz alti suresinin uzatilmasini talep ederdim
La havleee neden yahu? Toplu suçlarda tamam da bireysel suçlarda o iş o kadar kolay değil.
Sen niye ilgilisin bu konu ile?
Yok yaa ilgili falan degilim 😅 muhalefet olmayi seviyorum. sen suclulari iceri atmak icin desen bu sefer tam tersini savunur hukukun temel kavrami olan bm insan hk bildirgesinin 11. Maddesinden girer humanizme baglar hukukun ustunlugu ve cezalandiriciligindan cok onleyiciligine vurgu
Vs vs yaa bana farkli alanlarda biseyler katrigina inandigim kisilerle sohbet etmeyi seviyorum hepsi bu
Anlıyorum 😊
Tüm meslektaşlar burada toplanmış 😂🙈
İç Mimar
Kaç yıllık hocam?
Yaklaşık 10 yıl oldu.. 2013 mezunuyum..