Güncellemeler
+1 yıl
Selaaaaam
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
iş hayatım yok
şu anda arkadaşlarım ve ben çalışıyoruz evet bu saatte yanlış okumadın. saat gece 01:00 e kadar da çalışacağız yani iş hayatı o biçim
bence onların direktifleri doğrultusunda hareket etmen daha faydalı ki bu durumda sanıyorum yapabilecek pek bir şeyin de yok gibi. çok kurumsal bir firmamı bilmiyorum ama benim çalıştığım firma tamamen kurumsal ve herkesin bildiği büyük bir firma. ben ilk girdiğimde bana belirli bir gün veriler geldim ve o gün başladım ama çalışan arkadaşlarımdan zaman konusunda tutmayan ya da çalışılan görev konusunda tutmayan varmış işe girdikten sonra öğrendim bence sen de dert etme hayırlısı ile ve hayırlısı ise olsun inşallah. allah bereketli kazançlar nasip etsin size
Teşekkürler tatlım korktum ya işe almamak için bahane edip oyalanıyorum die
Evet var. Calisiyorum. Neden ki
Olabilir ya bazen oyle oluyor. Bazende adaylar arasinda karar kilma surecinden dolayi oluyor. Yani daha iyisi varsa onu alalim gibi bir sey olabilir
O zmn biz size döneriz derler evrak isterler mi bildiğin işe aldılar p çler
Yok o farkli. Biz doneriz demek almiyoz demek. Bu baska hami asil uye yedek uye oluyor ya oyle bisey gibi.
E heralde yani taş mi yiyelim
Yapman gereken beklemek. Bana pek normal gelmedi
Bana da normal gelmedi
Var, üniversitede memurum.
baya yoğun olarak evet
bir şey yapamazsın onlara uyman gerekiyor. :)
Ee yani herkes gibi çalışıyoruz
İşsizim iş hayatım olmadan yaşlanıyorum
Benim iş hayatım sana uymaz
Var çalışıyorum
Hiç bir şey. Bende de oldu bana dediler bir hafta sonra bir hafta sonra bir hafta daha. Şimdi çalışıyorum yani sistem arıza verebilir düzelmeside uzun sürer türkiye işte
Sektör ne hocam sizin
Müşteri hizmetleri flemenkçe.
Hım bende bunlar ne ayak oyalıyorlar beni işe almamak için diye düşündüm iyimiş
Sanmam Gratis başka işi yok öylemi yapacak? Sanmam sistem düzeltilmemiştir bence
Hımmm anladım yaa inşallah öyledir
Merak etme bak göreceksin
Yillardir var
Normal bir durum degil sadecr oyalama bekletme denemr meselesi
Neden oyalıyolar sence beni beğenmediler mi
Vazgecilmez bulsaydilar ertesi gun baslardin bahaneler olmazdi
Beğenmediyseler neden işi bana verdiler
Vermemisler sadece bekledikleri biri var gelirse o gelemzse sen olursun ona taninan sure var
Yok abla okuyım ben
🙈
Var buyur
Gayet normal bende devlette çalışıyorum ve işe saçma sebeplerden dolayı 1 ay geç başladım
Sana ne bahaneler sıraladılar
1-Sistemdeki bilgi yetersizliği nedeni
2-işçi sayısı yeterli gelmemesi
3- mulakat sorularının getirilmemesi
Bunlar böyle yapınca cok dusundum oyalanıyom mu diye ya da işe almaktan vaz mı geçtiler die
Sana kesin dedilerse tekrar işten çıkarma durumları yok sigortanı kontrol et belkide giriş yapılmıştır
Yok giriş yok sorun oldu diyorlar bugün de işte yarın başlıcan dedi kız akşam oldu girişler yapılmamış bir gün daha beklicsx dedi bana
Bekle bir iki gün
Devlette necisin
Orman işletmede itfaiye işçisi
Fiziğin baya iyidir ozmn
Eh yani sporcuyum sonucta
Cok iyiiiiii👌✅
Boy kaç
Yaz ve öğren
Söyle hadi xp yok🚑
Takip et
Olmaz mı
Hayatımız iş
Hiç bir şey olacağı varsa olur sabırsız olma.
Ne lazım
Var anam var
Var tabi
Ya deniyorlar seni ya da unutturmaya çalışıyorlar
Varr
var.
böyle saçmalık ilk defa duydum ama bekle 1 gün daha sonra yüzlerine söyle neden böyle saçma iş mi oluır diye çünkü bizde işvereniz eskiden işciydik 1 gün daha bekle bakalım ama saçma geldi kulağa
Var tabi
Yoğun bu aralar
Olabilir insanlıklarına ver
Var şükür
O ne ya öyle. Başvuru yaparsın gel başla dediler. Sistemde aksilik var nedir :D
sor sor
20 senedir
Selam, muhasebe ve sgk sistemi arada böyle pürüzler çıkartıyor muhakkak böyle bir durum vardır. Zaten olumsuz olsa senin evraklarini almazlar ve geri dönüş sağlamazlar ne yapmalısına gelince hangi kurumsal şirketse genel müdürlüğüne ulaş durumu anlat yarın bakalım onlar nediyecek
Kurumsal şirket yani Gratis gibi bir mağaza genel merkezleri nerdedir hic bilmiyorım sıradan bir kozmetik mağazasında satış danışmanı olcam şirkette calısmıcam 😅
İsmi yok mu, Gratis gibi bir magaza diyosun bu mağazanın tabi ki genel merkez müdürlüğü vardır
Çalışanlardan biri bardaysa tessfufen denk gelirse anlamasın diye öylr dedim😊
Heee tamam o zaman bunlsr bayilik sistemiyle calisiyor olabilirlermi
Yok bana evrakların genel merkeze iletildi dediler maille de iletildi dediler bayilik Nası bilmiyorum🙈
Tamam 1 gün daha bekle tekrar sana bugün de olmadi derlerse genel müdürlüğü ara bilgi al
Yakında olcak
Var evet
Evet var hayatım
Bence bu hiç normal değil bilmiyorum bilmiyorum ki
Sorr
Var da ne alaka
Çok normal :) rahat ol
hayır