Güncellemeler
+1 yıl
bilmeyenler için açıklayım pardon baştan yazmam gerekirdi. İzmir'de fakülte Kirazdaymış ve şehre uzak bi yer. kiraz da küçük bir yer olduğu için orada da konaklama sıkıntısı varmış. şehirde oturanlar nasıl yapıyor nasıl hallediyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İzmir daha iyi olur diye düşünüyorum
İzmir’de ulaşım iyi izban ve metro var ogrenci indirimi tamın. 3te biri kadar
Kiraz İzmir’in bir ucu git gel yapamazsın orada kalman gerekecek yurt ya da ev gibi
işte orada pek konaklanacak yer yok demişler aklımı karıştırdı
Yani ufak bir yer ama git gel de olmaz yapamazsın uzak merkeze
okuyan birini bulsam da öğrensemm
En iyisi öyle yapmak
en kolay ulaşım İzmir'e ve İzmir'de.. ne varki sorun edecek?
veterinerlik fakültesi kirazdaymış şehre baya uzak kirazda küçük bir yer olduğu için orada konaklama da sıkıntı nasıl yapıyorlar gidenler
hmm.. bunu izmirli Bi'Bilen yazmalı.. haklısın 👍
teşekkür ederim yine de cevabın için
ben teşekkür ederim hayvan dostu kız❤️
Çok isterdim okumak ama şu an psikoloji okuyorum. Bu bölümü de seviyorum ama onu da isterdim.
Kesinlikle Ankara zaten genel olarak üniversite Ankara 'da okunur
Bu sene aciktan yazdim gelmedi... Ama kopusum var ellerinden oper ama havlarsa aglama malum herseye agliyorum diyorsun😂
ya ldmdmdkdmd iyi dalga geçtin sende
Aslinda hosuma gittigi icin ustune geliyorum 😂kedicik gibi kibar narin olman guzel geliyo
İzmir. konusunda yardımcı olabilirim sana hangi uniyi istiyorsun nerde oturacaksin söyle yeter
dokuz eylül istiyorum ama üniversite kirazda olduğundan dolayı ulaşım konaklama konusunda soru işaretleri var baya kafamda
Kiraz çok uzak İzmir bile sayılmaz orası ege de falan yok mu
zaten az üniversitede var veterinerlik. ege de yok. aklımda Ankara İzmir ve İstanbul vardı. İzmir bu konuda beni şey yaptı. İstanbul da deprem konusunda itti. puanım Ankara'ya yetmezse diye alternatifler düşünüyorum ben de. bazıları uğraşmış yolla 2 saat sürüyor demişler ama işte uğraşılmaz ya sürekli sürekli bilmiyorum.
Her gün gidilip gelinmez yani ya orada yaşayacaksın haftasonu geleceksin ya da hiç gelmeyeceksin bende bakayım istersen başka var mı
orada yaşamak da ayrı dert yurt yok doğru düzgün ev yok demişler. teşekkür ederim çok iyi olur bakarsan eğer
Ben bakayım yazarım sana yardımcı olabilirsem ne mutlu takibe alıyorum seni
tamamdır çok teşekkür ederim
Benim annem açıköğretim fakültesi üzerinden okudu
bana yazabilir misin bi
bu konu hakkında mı
yok özelden
evet özelden yazıcam zaten ama soru hakkında mı konuşucaz
hayır
ne hakkında peki
neyse tamam yazma
Güzel meslek