Abi ben veterinerlik istiyorum ama okuyan birinin görüşleri lazım bana.
Lütfen bilgisi olanlar cevap verdin. Benim için önemli çünkü.
Lütfen bilgisi olanlar cevap verdin. Benim için önemli çünkü.
iş durumu pek iç acıcı değil. mezunların bazıları bin lira maaşla çalışıyor iş bulabilirlerse.
Sorularını yaz veteriner arkadaşıma sorayım
Okuması zor bir bölüm aga ben 2 sene uzattım, yani zorluktan ziyade disiplin istiyor en azından haftada 1 ders çalışmak lazım, okula devam etmeyi, bir de ezber yapmayı sevmek lazım. Hayvan sevgim okula girdikten sonra azaldı şimdi yeni yeni tekrar eski haline geliyor dönem dönem pisman oldugum oldu ama ben zaten öss formundaki hiç bir mesleğe sempati duymadıgım icin bu bölüm onlardan iyi gibi geldi. Ben memurum 3 bin tl kazanıyorum özel sektör biraz sakat, iş var ama çok çalışmak lazım yani sabah 8 aksam 8 e 1300-1500 tl maaş veren klinikler var. Ama işi cözüp kendi klinigini açtıktan sonra 5de 8de 10 bin de kazanabilirsin yine de sosyal hayatın zayıf olur. Eyyorlamam bu kadar biraz karamsar bir tablo cizdim de bölüm kolay değil yav en güzeli okulda kalabilmek ama o da sans ve çaba işi diyor kendisi
Cevap
4Cevap
sakın gitme sakın kızın yapabileceği iş değil bence bütün arkdaşlarıım veterinerlik okuyordu hepsinde bir kıroluk mevcuttu :D
Valla benim yaşadığımı bir bayan olarak sen yaşasaydın cinsiyet değiştirirdin.
Yani tabiki ahlaki noktalarda bir şey değildi. Ancak demem o ki bir bayan çok çok çok elit olmadığı sürece aşçılık yapaz. Anemon hotel zincirinde çalıştım mutfak 15 usta var ve sadece biri kadın. Ona da kadın demeye bin şahit ister
Buradaki bazı insanlar için okuyup diplomasını da alacağım sanırım. Onları anlayamıyorum. ¦¬)
:):
zamanında okudum 3 sene sonra bıraktım. çok zor bir bölüm. eğer gerçekten veteriner hekim olmak istiyorsan oku derim.
ben 3. sınıftaym canım gayet memnunum :)
Uludağdayım ben kazanması kolayda okuması zor
MF Benm 400e yakındı ama :)
Uludağ 2014 2015 e bak taban 321 tavan 418 :)
hayvan doktorluğu oldu be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar