Bu konuda KS de çok soru soruldu. Linclenende oldu. Aşağılananda. Sence kadınlardaki özellikle yaş olarak daha genç olanlar, asker ve polislere karşı bu zaafları nedeni ne? Veya altında yatan asıl duygu ne?

Bakalım kimler ne düşünüyor?
Bu konuda KS de çok soru soruldu. Linclenende oldu. Aşağılananda. Sence kadınlardaki özellikle yaş olarak daha genç olanlar, asker ve polislere karşı bu zaafları nedeni ne? Veya altında yatan asıl duygu ne?

Bakalım kimler ne düşünüyor?
Bu sorunun cevabı kişiden kişiye ve kültürden kültüre değişebilir ve tek bir cevap yoktur. Ancak, genel olarak, kadınların asker ve polislere karşı olan zaafının altında yatan asıl duygu, korunma ve güvenlik arayışı olabilir.
Askerler ve polisler, toplumumuzun güvenliğini korumak ve savunmak için görev yapan kişilerdir. Kadınlar, erkeklerden daha küçük ve güçsüz oldukları için, askerler ve polislerin sağladığı koruma hissine daha fazla ihtiyaç duyabilirler. Ayrıca, askerler ve polisler, cinsiyetleri ne olursa olsun, disiplinli, cesur ve liderlik yetenekleri olan kişilerdir ve kadınlar bu özellikleri cazip bulabilirler.
Bununla birlikte, bazı kadınlar için asker ve polislerin zaafı, geçmişteki travmalar veya kötü deneyimlerden kaynaklanabilir. Örneğin, bir kadın, bir polisin veya askerin şiddetli veya kötü davranışlarına maruz kalmış olabilir ve bu da kadının bu mesleklere karşı bir güvensizlik duymasına neden olabilir.
Sonuç olarak, kadınların asker ve polislere karşı olan zaafının altında yatan asıl duygu, korunma ve güvenlik arayışı olabilir. Ancak, bu genelleme yaparken kişisel farklılıklar ve geçmiş deneyimlerin de dikkate alınması gerektiğini unutmamak gerekir.
Çok teşekkürler.
Psikolojik olarak bunlardan etkilenirler yani aşık olmaz çünkü amaçları kim güçlüyse onu seçmektir evrimleşirken sahip olunan doğal bir iç güdü bu yüzden de akılları ile düşünmezler gider saf kararlar alırlar güçlü sandıkları kişi aslında karaktersizdir. parası var diye ya da mesleği çok iyi diye evlenirler sonra da acı çeker saplantılı olurlar bu ülke kızları genel de böyledir. genel diyorum herkes demedim. sonra da çıkıp (genelleme yapma) diyenler oluyor.
Teşekkürler.
Askerlikte polislik kolay iş değil 3 -4 yıla bir tayin oluyor taşınırken eşyalar harap oluyor hep saçların içindesin doğu güneydoğu görevleri denizciysen gemi görevi sıkıntılı bir iş ama o işide birileride yapmak durumunda çocukların bir yerde okula gitme şansı olmuyor sıkıntılı bir hayat sizi bekler. Kimisi efendi oluyor kimiside sıkıntılı içindeki sorunları eve yansıtır kötü. Bazan ruh hastası komutanlar oluyor insanı sıkıntıya sokuyor
Kadınlar genel olarak kılıbık erkek sevmez en feminist dağlarda gezenler için bile şunu söyleyebiliriz kadın, kendini yanında güvende hissettiği sert, erkeksi olana aşık olur arzu duyar. Polis değil de askeri üniformanın erkeksi ve sert durduğunu düşünüyorum. Özellikle rütbeliyse kadında bazı dürtüler uyandırıyor.
Sevdim seni
Cevap
13Cevap
Üniforma heybetli gösteriyor ben askerdeyken giydiğimde kendimi level atlamış gibi görüyordum
Valla albay general olan kadınlara ben de düşerim. İstihbaratçılar zaten 👌
Üniformanın en cirkin erkeği bile çekici hale getirdiği gerçeğidir
Güvenilir olduklarını sadık olduklarını düşünüyorlar
Ama yanılıyorlar onu da dyim karşıma çok asker çıktı hepsi çapkın
Kendim şu an askerim. Öyle bir şey yok. Çoğunluk askerle evlenmek istemez. Zor meslek
Ben uzun dönem askerlik yapıyorum. Asker mesleği ile sivil hayat arasında bir set var. Askerde haksızlık, adaletsizlik diz boyu. Çatışmaya uzman çavuş gider. Ama uzmani ordu evine almazlar. Adamlar 70 yaşına gelmiş emekli ve OYAK'tan yığınla para alıyor. Yapismislar ordu evlerine bunlar yüzünden daha alt rutbedekiler orada kalamiyor.
Adamlar dediğim emekli olmuş üst rutbede askerler ve aileleri
Insanlık tarihi boyunca hep savaşçılar populer oldu. simdi sen seni koruyan güçlü birinimi istersin, yoksa uzlaşmacı birinimi istersin
Erkeğin güçlü ve sahiplenici olması isteği ve genel forma fetişizmi.
Zerre hoşlanmıyorum bunlardan ya alayı sapık zaten neyine düşüyorlar
Flört herkes etmek istiyor evliliğe gelince asker yolu bekleyemem diyip tekneyi basıyorlar
Ben yıprandım tövbe ettim mesleği bırakmadan evlilik ve flört yok
Yok Yok almıyayim benden uzak Allah yakin
Aynen. Herşeyin hayırlısı mevlam neylerse güzel eyler
Ama mesela aynı sehirdesinuz gidip 3 ay gelmiyorsn zor olur tabi ki bilmiyorum siz de nasıl oluyor bu olaylar
@Kirginimcokk0 kolay olan ne varki her şey Zor
Bazen hayatta kalma çabası herşeyden uzak tutuyor insanı savrulup yaşam teslasina gidiyoruz iate
Zor ama ayrı kalmak çok zor ☹️ insan özler
Hakli olmak isteyen kim babadan zengin olamadiktan sonra hayatın telasina kapil savrul git
@Kirginimcokk0 vatan sevgisi ozlemden ağır basıyor
Ben hayattan hiç sikayetvi değilim allalha çok şükür canımız sag
Yok be estağfurullah isyan edecek bir kişilikte değilim
Teşekkürler
👍👍👍
👍👍 yeter
Yetene kadar he
Okey
Bunu anlamadım ama 😁😁😁
Niye ne yaptım
Öyle bir zaafım yok.
Koruyucu olmaları çekici geliyordur.
gücü seviyorlar güvende hissediyorlar
Askerken banada asılan çoktu
hiçte zaafım yok
Olabilir
Garantili iş.
Forma sevdalısı insanlara bakarsanız genelde çalışmayan kızlar olduğunu görceksiniz. Ülkemizde memur fakir görülürdü ama polis askerin maddi durumu ve devamlı farklı illerde gezmeleri farklı bir algı oluşturdu. Bu algıda halen değişmedi.
Gözlem yeteneğim çoktur ve hayat tecrübemde👋👋
Başka bir sorunda görüşmek dileğiyle👋👋👋👋
Etiketlersen gelirim söz😁
böyle bir gerçek mi varmış 🤔
Uniforma fantazisi
Karizma
Üniforma ve güvende hissetme duygusu
Seviyoruz cok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?