Sürekli erkek görmeleri bir kızın namusuyla oynamalarını gerektirmez birsürü kız var ciddi düşünmeyen
Benim dışımdan belli o tarz bir kız olmadığım ayıp değil mi cinsel içerik ilk konuşmada mesaj atmak hiç yakışmıyor bir askere
bizim kızlarımızın üniforma fetişi sağolsun durduk yere polislere yürüyorlar reelden ya da sosyal medyadan gül gibi uyuyan yılanı bile uyandırıyorlar. haliyle bunlarda daha da azıyor. yoksa her meslekteki erkekler istekli olabilir polisi askeri değil mesele.
Arkadaslarımdan da polis asker vs var genellemek doğru olmaz ama çapkın olduklarını söylemeliyim.
Enazindan benim cevremdekiler öyle. Ama kişilik karakter meselesi bunlar.
Tam 12 den vurmak buna denir
Ney
Çok doğru söyledin demek istedim, doğru tespit yani
Sağol 😊
Her polis veya asker eşini en az 1 kisiyle hatta yok ya bir değil eşini en az 2 kisiyle aldatıyor bu sayı her ay değişiyor farklı kişilerle
Kadınlar onlara daha düşkün
Aynen hep kızlar yüzünden rağbet çok olmasa bize böyle kaba davranıp et parçası muamelesi yapamaz 🤬
Cevap
22Cevap
Polis ve asker fantazisi olan kızlar var sanırım, bunu belirterek muhabbete başlayan çok olmuştu çünkü.
Karıların üniforma sevdasına o mesleği seçiyorlar lan zaten, düşkün olsunlar bir zahmet..
Zina yapmayan erkek mi var😃
Senin hemcinslerin yüzünden. Mesleğe girenlerin bazıları bu sebepten asker polis oluyor.
Yani ben kadın düşkünü olmayan bir meslek sahibi adam bilmiyorum. Bence meslekle değil adamlarla alakalı
Sabah akşam iş falan derken nefisleri kabarıyor muhtemelen
Sadece Türk ask*ri ve p*lisi böyle koskoca Abd askeri bile daha sadık karısına sevgilisine
herkes zina yapıyor, siz polis ve askerlere görmüşsünüz..
Sadece kadın düşkünü olsalar yine iyi alkol ve işten kaytarma da var
beden çalıştıran mesleklerde öyle oluyor, misal yan komşum futbolcular, ne inleme seslerine şahit olduk defalarca, evlenmiyorlar da, meslek yaşamı değiştiriyor
Kadınlar onlara düşkün. Üniforma görmeyiversinler.
Abazalar sadece , hangi filmi izliyorsun ne ölümle burun burunasi
O kadar şehit veriyoruz öyle deme
Kizlarr da uniformali hastasi gorunce dayanamayio yatiyorr
nerden biliyorsun yaptıklarını.
Flört ettim sırf acayip ab zalar diye hiç flört etmiyorum
Flörte tek kriterim polis ve asker olmaması
Ön yargım var
Geçen asker biri selam yazmıştı yakışıklı diye cevap verdim ama ön yargı olmuş ya bişey söyledi engelledim aslında bişey demedi ama karşılaştıklatım hep kötüydü o yüzden beğenmeme rağmen engelledim
Niye polisler askerler hep zina mi yapiyor
Çok yapıyorlar
Eg için teşekkür 😂
O zaman kadinlar sakin polis askerlerle evlenmeyin cunku bahane olarak zor gorevim var diye sizinle ilgilenmiyorlar haklisiniz yani anliyorum ben sizi sevgiye o kadar acsiniz ki
Sevgiye aç olmak değil komu çapkın olmaları
Konu*
Sen sevgiye ac degilmisin
Benim sevgiye aç olup olmamamla ne alakası var
boş ver tm
Bende polisim arkadaşlarım öyle değil ne alaka
Haklısın devrem bu kız kazık yemiş belli 😄
Sen cidden polis misin atıyo musun yoksa
? ordamısın devreeeem
@Bluee_Mistt evet?
@Copgirl yazık ne diyeyim
Onlarda sana bayılıyordu ya
Eşleride öyle. Ne ilginç degil mi?
Çoğu eğitimsizlerde ondan artık
Buttun erkekler aynidir
Ben polisim dediklerinle genelleme yapıyorsun
Paso erkek içindeler ya ondandır
Yapsınlar bu hayat boş zaten toprak olacağız
İftira atma
Niye iftira atıyım
Bizde sana bayılıyoduk 😂
Yokluktan
Ben askerim, gayette efendiyim , benim suçum ne?
Noldu gene
Yokluklar
Büyük konuşma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?