Arkadaşlar ben üniversite öğrencisiyim bana birkaç gün önce staj teklifi geldi bende biraz düşüneyim diye bıraktım benim okulumun istediği tarihle teklif eden hastanenin verdiği tarih uymuyor
İlk başta baksaydım geniş bir tarih verir miydi hastane yoksa hep aynı mı verilen tarih geç bakmayla alakası yok mu ilk sorum bu?
Ve şimdi benim ne yapmam gerekir sonradan bir teklif geleceği bilinmez ortada kaldım şu an hastaneyi arayıp söylesem durum değişir mi ikinci sorum da bu?
Cevaplarınızı bekliyorum teşekkür ederim 🥰
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Staj seberliginden mi geldi teklif ve ne oluyosun ben bitirdim okulu sağlıkçıyım bizde yaptık staj o yüzden soruyorum bildiğim kadarıyla yardımcı olayım
Kariyer kapısından yaptım biyomedikal cihaz teknolojisi okuyorum 1. sınıfım
Hmm şöyle söyliyim o zaman belki yardımım dokunur bana da okulun verdiği tarihle uyuşmayan bir tarihte teklif gelmişti ben tabi bilmediğimden reddettim sonrasında bir daha teklif almak için çok uğraştım cimere kadar gitti yani aslında reddetmemek gerekiyormuş zaten verdikleri tarih senin staj yapacağın tarihleri kapsıyor olması lazım yani bir hocana sor okuldan ona göre kabul et ama bence reddetme
Ya şimdi zorunlu staj en az 30 gün diye biliyorum hocalar tarihler önemli dedi hastaneyle konuşup hallolur mu acaba yardımcı olurlar mı uzatirlar mi bir 8 gün daha
Yani bizde de öyleydi 30 iş günü diye yazmışlardı ben konusmadim okulun verdiği tarihlerde yaptım stajı bir sorun olmadı ama konuşursan halledebilirsin merak etme sen şimdi panik oldun tabi hiç sıkıntı yapma rahat ol
Evet çok panik oldum hastaneyi aradım istediğim kişi şu an yokmuş sabah tekrar arayacağım uzatirlar mi acaba dehşet kötü oldum üzüldüm şu an uzatmazlarsa ne yapacağım 😔
Öncelikle bu kadar üzme kendini bende çok kötü olmuştum hatta o kadar stres yaptım ki yurtta kalıyordum arkadaşlar hastaneye zor yetistirmisti stresten midem falan alt üst olmuştu ama inan stajı yaparken dedimki ben niye bu kadar stres yapmışım cidden bak bu evrak işleri falan zor gibi görünüyor ama inan halledilmeyecek şeyler değil ararsın konuşursun olmadi staja başladığında orada stajyerlerden sorumlu olan kişiyle bu durumu yüz yüze konuşup staj süresinde halledersin ama cidden çok sıkıntı yapma kendine
Ya evrak işlerini anladım 2. sınıflara falan sordum çok da sıkıntılı değilmiş sadece doldurmak imzalatmak çıkartmak geri hocalara götürmek sonra birde SGK kağıdını okula imzalatıp hastaneye götürmek sonra staj defterini almak staj bitmesine doğru da bazı belgeleri çıkarıp hastaneye imzalatmak okula vermek bu kdr bunları anladım ama şu an günün tutmaması çok garibime gitti staj hocasına sordum hastaneyi ara diyor veya git ama şimdi 30 gün zorunlu ne yapacağım ya dönemim uzar diye korkuyorum çünkü hastanede yetkili kişi belki uzatmayabilir veya uygun olmayabilirler stajer almak için bilmiyorum ya çok kötü oldum yarın konuşacağım eğer olmazsa o kalan günleri de farklı bir yerde mi staj görmem gerekiyor diyeceğim ama belgelerin son ulaşma tarihi 2 Haziran ve benim hiç destek yardım alabileceğim insanlar yok şu zamana kadar çoğu işimi kendim gördüm hatta bu staj gelince çok mutlu olmuştum anlatamam çünkü babam falan ilgilenmezdi zaten benim hastanede tanıdığım nerde olsun ah ah içim cız etti
Tanıdık olmasına gerek yok benimde kimsem yok sağda solda bende her işimi kendim hallettim merak etme yine de üstesinden gelirsin tamam evrak işleri hallolmus staj gününü de yarın konuş düzgünce ifade et sorununu emin ol yardımcı olurlar rahatla lütfen
Onların işi zaten öğrencileri koordine etmek bir şekilde hallederler
Ya umarım 😔 çok teşekkür ederim 🥰💕 🤗
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!