Halihazırda üniversite öğrencisiyim. Ailemle çok anlaştığım söylenemez , para muhabbeti yapıyorlar. Zaman zaman hatta çoğunlukla para sıkıntısı çekiyorum, bunun sorumluluğunu kaldıramıyorum ve artık çalışmak istiyorum. Ankara içerisinde iş arayan firmalar, oyun ablalığı vs bilen arayan varsa yardımcı olursanız sevinirim.
İşin olsun uygulamasından bak, kariyer netten de araştırabilirsin. Ben hep işin olsun uygulamasindan buluyorum işleri ordan direkt başvuru yapıp telefonda da görüşebilirsin hızlı ve guvenilir
Mesela biri gelip seni kiralıyor onunla sevgililerin yaptığı herşeyi yapıyorsunuz erkeğe kalmış bir şey bu o an o ne isterse onu yapıyorsun ücrette saatlik işleniyor saati 300 ₺ den başlıyor 500₺ye kadar eğer senin kuralların varsa daha az para alıyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
İşin olsun uygulamasından bak, kariyer netten de araştırabilirsin. Ben hep işin olsun uygulamasindan buluyorum işleri ordan direkt başvuru yapıp telefonda da görüşebilirsin hızlı ve guvenilir
Çalışarak okumak zordur. Okulmhayatın sıkıntıya girebilir. Burs/yardım ayarlamayı dene lğtfen öncelikle.
Hiçbir yerden bulamıyorum burs vs kimse yardımcı olmuyor maalesef
Kötü olmuş :(
Mağaza da çalışan arkadaşım var mağaza olur dersen part time olabilir
İletişime geçebiliriz
Olur
Düşüncen ne ilk etapta aylık ya da haftalık olarak
Günlük bile olur ihtiyacım var çünkü kimseye muhtaç olmadan kendi ayaklarım üzerinde durmak istiyorum
Linkedin iş bulma gruplarına katıl
oyun ablalığı düşünür müsün
Evet çok iyi olur
peki
Yani?
şartları nasıl konusacağız
gizlisinn
Kiralık sevgililik yaparmısın
Derken?
Mesela biri gelip seni kiralıyor onunla sevgililerin yaptığı herşeyi yapıyorsunuz erkeğe kalmış bir şey bu o an o ne isterse onu yapıyorsun ücrette saatlik işleniyor saati 300 ₺ den başlıyor 500₺ye kadar eğer senin kuralların varsa daha az para alıyorsun
Bana göre değil teşekkür ederim
Şehir Uzaktır Simdi
Ankaradayım yine bu yıl son sınıf olduğum için sadece sınavlara gidiyorum
Ankara'da İş Bulamiyormusun
Hayır maalesef
Çok Garip
Teşekkür ederim düşüncen için ama çalışıp kazanmak istiyorum
Rica Ederim Kendine İyi Bak
Neresi ankaranın
şehir neresi
Hangi şehir eve temizliğe gelir misin
işin olsun uygulamasından baksana