@abdhsjjsj elektrik elektronik çok kapsamlı bir alan. Elektrik ve elektronik farklı, elektronik ise tek başına birçok alt başlığa ayrılıyor. Birde alan seçimi oluyor üçüncü veyahut dördüncü sınıfta, elektrik, elektronik veyahut yazılım, otomasyon gibi alanlardan ilerleyebiliyorsun. Farklı üniversitelerde farklı alanlar olabilir. Mesela elektrik kısmında genelde erkekler çalışabilirken yazılım, programlama kısmında en az erkekler kadar kadınlarda var. Elektrik elektronik mühendisliği okuyanlar ise çoğunlukla erkekler oluyor ama inşaat gibi yüzde 95'i erkek falan öyle bir durum yok. Kadınlarda rahatlıkla seçebilir.
fizik için video izlicen bi de formül kağıdı oluşturcan test çözerken formül kağıdı yanında açık olcak formül değil birimleri ezberlicen mesela ivmenin birim metre/saniye2 gibi kimya ve biyoloji için bir tavsiyem yok
YouTube hocalara geldik ve Benim hocam, çalışabilirsin, TYT fen ve AYT fen çok çalışmalısın, sayisalcilar bunu yapamıyor paso matematik kasıyor, TYT'yi gülersen AYT daha kolay gelir. Evde çalışıp dereceyle kazandım ben. Programli olursan hedefine ulaşmak daha kolay, ajanda kullanmanı tavsiye ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Fiziğe önem ver yapabilirsen fark atarsın
Aaaa evet aklıma gelmemişti teşekkürler 💙💙
Bişey değil 😊
Elektronik mühendisliği okuyorum. Ne sorun olacak?
Hangi üni?
İstanbul da özel üniversite de okuyorum tam burslu. Tam isim vermem
Erkekler yoğunlukta dimi bu meslekte
@abdhsjjsj elektrik elektronik çok kapsamlı bir alan. Elektrik ve elektronik farklı, elektronik ise tek başına birçok alt başlığa ayrılıyor. Birde alan seçimi oluyor üçüncü veyahut dördüncü sınıfta, elektrik, elektronik veyahut yazılım, otomasyon gibi alanlardan ilerleyebiliyorsun. Farklı üniversitelerde farklı alanlar olabilir. Mesela elektrik kısmında genelde erkekler çalışabilirken yazılım, programlama kısmında en az erkekler kadar kadınlarda var. Elektrik elektronik mühendisliği okuyanlar ise çoğunlukla erkekler oluyor ama inşaat gibi yüzde 95'i erkek falan öyle bir durum yok. Kadınlarda rahatlıkla seçebilir.
Netlerin nasıldı peki?
@abdhsjjsj Tam hatırlamıyorum ama ortalama şöyle bir şeydi
Türkçe 30-32
Mat 25-30
Fen 15
Sosyal 7-8
Ayt
Mat 20-25
Fizik 9-10
Biyoloji 12-13
Kimya 7-8
Çok sağol bende bu yıl sınava gircem umarım başarırım
@abdhsjjsj Sen mühendislik mi okumak istiyorsun?
Mühendislik veya eczacılık
hangi meslek istiyorsun?
Tıp 🙏
o zaman sayisala gecersin
Yani biraz öyle olacak evet
bir meslek secerken yasam tarzina gore secebilirsin. mesela doktor uyku ile arasi hep kotudur ama insanin hayatina dokunur paha bicilemez
fizik kimya biyoloji çalışıyon mu peki?
İlk defa çalışacağım 🙏
hadi bakalım hayırlısı
Tavsiyeniz var mı? 😊
fizik için video izlicen bi de formül kağıdı oluşturcan test çözerken formül kağıdı yanında açık olcak
formül değil birimleri ezberlicen mesela ivmenin birim metre/saniye2 gibi
kimya ve biyoloji için bir tavsiyem yok
Çok teşekkürler 💙
Bu yılki sınavda mi?
Hayır 2024 diyelim
Dershaneye gidecek misin evde mi çalışacaksınız?
Dershaneye gitmek istemiyorum daha önce gitmiştim yol yemek ücret sıkıntı oluyor
YouTube hocalara geldik ve Benim hocam, çalışabilirsin, TYT fen ve AYT fen çok çalışmalısın, sayisalcilar bunu yapamıyor paso matematik kasıyor, TYT'yi gülersen AYT daha kolay gelir. Evde çalışıp dereceyle kazandım ben. Programli olursan hedefine ulaşmak daha kolay, ajanda kullanmanı tavsiye ederim.
Teşekkür ederim ama af buyur hiç ajanda kullanmadım nasıl kullandın? 😊
Süresiz ajanda al ve günlük program yaz 😊
Yani hangi konuları çalıştıysam onları yaziyorum dimi özet falan değil
Evet konu başlıkları ve soru sayısını.
Hangi bölüm okuyorsun?
Eczacılık
Ne güzel bende tıp istiyorum o yüzden çok çalışacağım razıyım ❤️😌
Dediğim gibi planlı çalışmak önemli çok çalışmaktan ziyade, ve çok kitap oku tavsiyem hızlı okuyan kazanıyor 😊
İnşallah kazanacaksın 🤭
Tip oku
Evet onu istiyorum 🌸
O zaman basarilar