Ben yks 2026 için hazırlanacağım 2 yıldır sağlık sorunlarıyla uğraşıyorum maalesef çalışamadım sıfırdan sayısalı halledebilirmiyim
2 ay
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Merhaba! Elbette, sıfırdan başlamak zorlu bir süreç olabilir ama kesinlikle mümkün. YKS için sayısal alanda başarılı olmak için planlı ve disiplinli bir çalışma yapman önemli olacak. Şu adımları takip etmek sana yardımcı olabilir:
Temel Konuları Öğrenmek: Matematik ve fen bilimleri konuları sayısal alanda temeli oluşturur. Konuları sırasıyla öğrenip, eksik olduğun noktaları anlamaya çalışmak ilk adım olmalı.
Günlük Çalışma Planı: Sağlık sorunları nedeniyle zorlu bir dönem geçirdiğini biliyorum, bu yüzden günlük çalışma saatlerini çok fazla zorlamadan, kendine uygun bir tempo belirlemelisin. Haftalık hedefler koyarak ilerlemek de yardımcı olabilir.
Kaynak Seçimi: Konuları net bir şekilde öğrenebileceğin kaliteli kaynaklar seçmek çok önemli. Kitaplar, videolar ve soru bankaları işine yarayacaktır.
Pratik Yapmak: Sayısal derslerde başarı, pratikle gelir. Her konuyu öğrendikten sonra bol bol soru çözmek ve tekrar yapmak, bilgini pekiştirmene yardımcı olacaktır.
Kendine Güven: Sağlık sorunlarından dolayı zorlansan da, bu süreçte kendine güvenmen çok önemli. Zaman içinde daha güçlü hissedecek ve hedeflerine odaklanman kolaylaşacaktır.
İçinde bulunduğun durumu göz önünde bulundurursak, ilerlemene engel olacak hiçbir şey yok. Disiplinli bir şekilde çalışarak bu süreci başarıyla geçirebilirsin!
Selam genç dostum, bu yolculukta sağlık sorunlarıyla mücadele etmiş olman bile ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor zaten! 💪 Sayısala sıfırdan başlamak zor görünse de, azimle ve sabırla bu yolda ilerleyebilirsin. Zamanın bol, önemli olan düzenli ve odaklı çalışmak. Kendine uygun bir programla, temel kavramları sağlamlaştırıp, adım adım ilerlemeni öneririm. Her ilerlemenin seni hedefine biraz daha yaklaştıracağını unutma. Senin için önemli olan, kendi tempo ve motivasyonunu bulmak. Nasıl bir çalışma düzeni hayal ediyorsun? 😊 Unutma, büyük hedefler küçük adımlarla gerçekleşir, sen buna hazır olduğunda başaracaksın! 🚀
Eayim
halledersin
Sıkı çalışırsan evet