10 yillik mimarim. Sana gecen de yazdim. Basvur ve yatay gecis yap, mimarlik bolum degil bu ulkede, iki kurusluk murahitin oyuncagi olursun baska bisey degil. 10 defa ayni seyi sorma ilk firsatta hayatini kurtar mimarlik okuma
Okuluna gore degisir, guzel fak. vardir. Fakat ben egitimle alakali kknusmadim, mimsrlik yapilavak iş degil. Sana gdciş yapmanj soyledim acilen, gelrcekte pisman olursun. Meslek, mezuniyet cok onemli. Mimarlikta iş yok, kendine para kazandiracak iş meslek secmelisin.
Ona da soyle, ugrasmasin boş işlerle. Adam gibi meslek okusun, eglence hobi icin mimarlik cizim dersleri alabilir ama meslek cok onemli. Adam gibi bisey okusun soyle ona
Ana Sayfa > YKS2026 > Sorular > Yanlış bir bölüm tercih ettim, mimarlıktan bilgisayar veya makine mühendisliğine geçmek istiyorum. Merkezi puanla yatay geçişte devlet gelir mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
gelmez mümkün değil boşa kürek çekme
Neden
zor da ondan mimarlık ve bilgisayar çok uç
Merkezi puanla dedim
he o zaman bilmem
Hala basvurmadin mi sen, hemen gecis basvur
Daha başlamadı ki ağustosta başlıyor
10 yillik mimarim. Sana gecen de yazdim.
Basvur ve yatay gecis yap, mimarlik bolum degil bu ulkede, iki kurusluk murahitin oyuncagi olursun baska bisey degil.
10 defa ayni seyi sorma ilk firsatta hayatini kurtar mimarlik okuma
bir şey soracağım abi diğer mimarlık fakülteleri de böyle mi yani okulda hiç bir şey öğretilmiyor mu
Okuluna gore degisir, guzel fak. vardir.
Fakat ben egitimle alakali kknusmadim, mimsrlik yapilavak iş degil.
Sana gdciş yapmanj soyledim acilen, gelrcekte pisman olursun. Meslek, mezuniyet cok onemli.
Mimarlikta iş yok, kendine para kazandiracak iş meslek secmelisin.
bir arkadaş da merak etti eğitimi nasıl diye diğer fakültelerin
Arkadasina da soyle, mimarlik okumasin
o benden daha çok hevesli abi ama benim hevesin kaçtı
Ona da soyle, ugrasmasin boş işlerle.
Adam gibi meslek okusun, eglence hobi icin mimarlik cizim dersleri alabilir ama meslek cok onemli. Adam gibi bisey okusun soyle ona
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!