Eğitim & Kariyer İş değiştirmeye karar vermenizde en büyük etken hangisi olur? bLueetimeS Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Herkes zevk alarak çalışacağı ortam arıyor ve çalışma hayatıyla birlikte artık maddi kaygıları son bulsun istiyor. İş değiştirmeniz için hangisi en önemli sebep? İş değiştirmeye karar vermenizde en büyük etken hangisi olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
s Arag0rn Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Maddi ve manevi olarak daha iyi şartlar. Daha iyi bir kurum. Kendini daha iyi geliştirebileceğin ve kariyerine uygun bir iş olması önemli 1 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl İs yerinde yapılan haksızlıklar varsa ve uyarılmasına rağmen duzelmiyorsa büyük sebep bu olurdu. 1 2 Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl Tesekkurler Yorumla bLueetimeS +1 yıl Ricalar efendim Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Para konusu sadece 1 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Başka bir alanda daha iyi olucağıma inanırsam belki değiştiririm. Ama o riskede kolay kolay girmem. 1 0 Yorumla
saltoglu Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Önce altarnatifleri masaya yatırmam gerek onlar neler olabilir mesela 1 0 Yorumla
charliesgirl Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl O iş yerinde bana saygı gösterilmemesi 1 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İş ortamı ve çalışma arkadaşları etkiler 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar