Okul hayatı mı yoksa iş hayatı mı? Hangisi sizce daha iyi? İkisi içindeki insanlar ne davranışları hakkında ne düşünüyorsunuz?
Okul
Çalışmak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Okul hayatı mı yoksa iş hayatı mı? Hangisi sizce daha iyi? İkisi içindeki insanlar ne davranışları hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bu nasıl bir soru elbette her öğrencinin eğitime ulaşma hakkı vardır ve bu hak kesinlikle ihlal edilemez iş hayatı okul hayatının ardından gelen bir hediyedir mesela ben 12 yıllık orta öğretim ve 5 yıllık yüksek öğretim hayatım sonrasında Ramazan Davulcusu oldum. Eğitim muhakkak gereklidir ve göz ardı edilemez
Kesinlikle okul hayatı daha iyidir. Her ne kadar genelde parasız olsanda okuldayken daha çok arkadaşın daha çok sosyal ortamın ve zamanın olur. İş hayatının daha iyi yanı para kazanmak sadece
Cevap
27Cevap
Çalışma hayatı tabi ki
Ne beklenti içinde olduğuna bağlı.
Çalışmak daha iyi.
Çalışın eve gelin dinlenin ay sonu da paranı alın mutlu olun.
Okul hayatı yorucu ve gereksizdir.
Çalışın çalışın para verin emek verin karşılığı sadece bir diploma yani bir kağıt parçası dır.
Okumayıp tecrübe edinsen, gerçek hayatı görsen yaşasan, insanlari görsen daha çok şey öğrenin..
Okursan teorik bilgin olur.
İş hayatina atilip Çalışıp öğrenirsen pratik bilgin olur.
Pratik de daha çok iyi anlan ve yapan.
Teorik de işin başına geçtiğinde sadece teorik bilgiyle hiç bisey yapaman.
Sadece teorik bilgi boş laf gibidir.. söylen ama icraatın yok. Sadece söylen.
Pratik de söylemeden bunu gösterin.
Okul hayatında geziyorsun tozuyorsun güzel ama ekonomik özgürlüğün yok ailenin eline bakıyorsun o kötü bir şey. İş hayatında zamanın kasıtlı oluyor yorgun oluyorsun ama ekonomik özgürlüğün var bu çok güzel bir şey. O yüzden ikisini de avantajları farklı.
Okul hayatı sorumluluk olmaması sadece derslere çalış sınavları geç kafa rahatlığı açısından güzeldi. calisma hayatında. sorumluluklar artıyor ama maaş aldigin için onunda o güzelliği var
Okumak daha rahat olsada para kazanmakta ihtiyaç olduğu için çalışmak daha iyidir. İsteyen herikisinide yapabiliyo buda tercih edilebilir.
Ugh ben her ikisinden de tahammül edilemez derecede nefret ediyorum nefffreeeeett!
Çalışmak tabii, neden mi? kazanıyorsun istediğin her şeyi kendin alıyorsun... Bağımlı değilsin...
Aklım olsaydı, üniversite falan sallar direkt iş hayatına girerdim
Okul 🏫 bana hep sıkıcı gelirdi. Çalışmak diyorum o yüzden..
İş hayatı bence daha iyi. Hele bu ülkede.. öğrenci olmak tamamen sürünmek
Okulda öğreniyorsun iş hayatında kendini geliştiriyordun !!
Çalışma hayatı daha iyi kesinlikle para kazanıyorsun en azından
Ben okul bitirip calişmayi tercih ediyorum cok sükür
eh artık profesyonel hayata geçiş yapma zamanı gelmiş demektir.
İşini seviyorsan çakışma hayatı çok güzel
Okul hayatımı özledim
Okul Çalışma Hayatından Önce Gelir Tahsil Yoksa Sürekli Başkalarının Kölesi Olursun
ikisi farklı.. ama okul hayatı unutulmaz.
Calışma , kendi paranı kazanıyodun
İş hayatı tabi ki
Okumak daha rahat.
Ünii
Okul
Okul hayatım
Okul
Okul hayatı tabikide
Okul
Çalışıp kariyer yapmalısın
İlla birisiyse çalışmak
Çalışmak