Halen okuyup iş hayatına atılmayanlar cevaplamakta güçlük çekebilir belki ama sınavları hariç bırakırsak okulun kıymetini bilmek lazım diye düşünüyorum 😊

Halen okuyup iş hayatına atılmayanlar cevaplamakta güçlük çekebilir belki ama sınavları hariç bırakırsak okulun kıymetini bilmek lazım diye düşünüyorum 😊

Hem okuyup hem çalışıyodum zamanında. Zorlanıyordum tabi ama okumayı bırakıp çalışmayı tercih ettim. Şimdi ise 15 gün kadar süreçte meslek sertifikamı aldım. Kadrolu bir işe girme imkanım olacak inşallah
Benim için çalışmak da güzel okumak da güzel okuyup çalışma hayatına okuduklarını pekiştirmek de bana mantıklı geliyor illaki seçim yapmak gerekiyorsa ben iş hayatını tercih ederim
Okul hayatı tabiki daha rahattı
Canımız istemediğinde gitmeyebiliyorduk ya da kayış atabiliyorduk iş yerinde yapamazsın bunu 😅
Hasta hasta bile çalışırsın okulun kıymetini en çok ozaman arıyorum.
Teşekkürler
Ben iş hayatını daha çok seviyorum. Okul hayatımda yaşadığım kısıtlamalar kendimi kanıtlamama engel oluyordu.
Şimdi daha özgürüm ve başarıya ulaşıyorum.
Cevap
4Cevap
İş hayatı tabi ki
Okul hayatı güzel diyen ne bilim şimdi. Hocaların türlü türlü fantazilerine maruz kalıyorum soğuttular her şeyden
Ben burdaki hocalarda anca mahşerde görüşürüm hepsinin Allah belasını. d
Şu sıralarda mız mızlansam da iş diyorum👀
Hepimizde var o mızmızlanma 😊
İkisini de idare etmek güzel ancak birine tam anlamıyla odaklanmak çok zor. Ya ikisinden soğuyorsun ya da birinden feragat ediyorsun.
Hiç biri
İş hayatı🖤
Okul hayatı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?