Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Türkiye şartlarında 10 bin, 12 bin alınan maaş şaka gibi değil mi?
Süper seçen beğenen herkese çok teşekkürler
Köle gibi çalış yorul et bu parayla aile geçindirilmez asgari ücretten hiçbir fark yok.

Maalesef çok yetersiz katılıyorum. Cafeye gidip bir şeyler yemek içmek bile çok pahalı. Şimdi diyen çıkar evinde ye iç filan iyide biz her gün cafede pasta kek çay kahve yiyip içmiyoruz ki en azından haftada bir bu tarz aktivite yapmak lazım bu lüks olmamalı. Sosyalleşmekte lazım. Öyle bir hale geldikki sosyalleşme bile azaldı.
Biz 3 kişiyiz bir kredi katrim var sadece mutfak araca yakıt için kullanıyorum hesap kesimine 1 hafta var mevcut harcama 10 bin olmuş. Her ay 11-12 gibi olurdu bu ay biraz geçecek. Buna faturaları da ekleyince ortalama 15 bin aylik zaruri gider var. Yani nerdeyse 2 asgari ücret kadar. Allah herkese yardım etsin. Gerçekten 10-12 bin liralar birde kira ödeyen aile için çok az
Cevap
6Cevap
Hiç yoktan iyidir ortalama bir miktar bana yeter valla
mlaum kisi basta olmaya devam ettigi surece kimse gecinemeyecek : D
Öyle tr hep böyleydi hatta şu an dolar bazında yüksek 350 dolar yeterli bu halka şükreder
Trde her şey şaka gibi zaten
Şaka bile değil re za let
Şaka zaten ve komik bence
Maalesef öyle
Telefonunu çıkartttt
Asgarî ücret alıyorum daha ne
8.5 alan ne yapsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?