Ben bir lisede okuyorum ama bilgileri paylaşmamam lazım ama şuanda okuldaki Bir öğretmenim tarafından tehdide uğradım olay ise şuydu; sınıftaki Bir arkadaşım okula torpil getirmiş ve bana hadi tuvaletin camından aşağı atalım dedi bende tamam dedim ve attım görüntüsüde var ama arkadaşım gidip beni beni tehdit eden öğretmene atmış ve beni ispiyonlamış. olay dün oldu ve bugün attığı öğretmen gelip bana sen torpil mi attın dedi bende torpilin ona ait olduğunu ve beni gaza getirdiğini söyledim. ve yanindaki çocuklara bunu idam edelim mi dedi ve sonra onlara aşağıdan ip getirin yarın bunu asacağız dedi. Bende Türkiye'de idam kalktı dedim oda kalkmadı dedi. ve beni çekiştirdi. Ben bağıracak gibi olduğumda beni bıraktı. Benim zaten kaygı bozukluğum var kriz geçirdim. Sonrasında ise herkes bana idam olacakmışım gibi davranmaya başladı. Bende korkudan okuldan kaçtım. şimdi ne yapmalıyım bi tavsiye verin lütfen ben savcılığa suç duyurusunda bulunmayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?
Okulda tehdit ediliyorum, ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada annenle babanla vedalaş falan dedi. ben öyle bir şey yok dediğimde var patlayıcı madde atmanın cezası idam dedi.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer