Özel sektörde kadınlara pozitif ayrımcılık var günümüzde de baya açılmış oran dengeyi de kaybetmiş siz ne düşünüyorsunuz?

Özel sektörde kadınlara pozitif ayrımcılık var günümüzde de baya açılmış oran dengeyi de kaybetmiş siz ne düşünüyorsunuz?
Çağrı merkezleri, görüntülü çağrı merkezi ve müşteri iletişiminde kadın çalıştırılır. Eskiden de böyleydi bu.
Ayrıca sadece banka sektörü bu. Diğer sektörlere de bi baksak mı?
Banka müşterilerinin çoğunun erkek, bir kısmının da üst ve üst-orta gelir grubunda olduğunu düşünürsen, bankalarda kadın çalışanların fazla olması normal. Özellikle de kılık kıyafet konusunun daha esnek olduğu özel bankalarda.
Bankacılık kadar pis meslek yok köle muamelesi yapılıyor verdikleri maaş asgari ücret kadar istifa ettim çok mutluyum darısı çıkmak isteyenin başına
İnanın hepsi öyle dışardan göründüğü gibi değil
Devlet lisans istiyor özel nadirde olsa ön lisans kabul ettiği oluyor
Eşim üst yetkili o bile çıkmak istiyor ben ondan önce davrandım o işi çok sevmek lazım yoksa olmuyor
Şimdi'ki işiniz ne
Sizin işiniz daha güzel
İnsanın sevmediği işi yapması zor anlıyorum
Cevap
6Cevap
Bence normal
Bankada çalışmak çok tehlikeli ya faiz yuvaları milleti sömürüyorlar
Valla benim müşteri temsilcim yıllardır kadın sağ olsun her işimi hallediyor
En Nefret ettigim Banka HSNC Kadın Çalışan Sayısıda Baya Var Yinede Çok Olabilit
Hayatimizin heryerinde Ingilizce aslinda olmaması lazım O kadar kalitesiz banka ki bi 10 15 yıl önce babam kimligi ile kandırıldı bu kisi bu bankada babamin imzası ile kredi cekti 5 bin tl gibi bisi o zamanlar babam haklö çıktı ama basi çok ağrıdı siz hesab edin böyle bi banka hala tr de niye var
Bankalarda bence hepsi kadın olsun güvenlik hariç
Yeterince kadınlar evlerinde de çalışıyor hiç olmazsa işleri rahat olsun bir nebze de olsa
Erkekler cok eziliyor ve bu pozitif ayrimcilik masalinin boqu cikti artik.
Millet saksakciligi seviyor, populeriyeyi alkisliyor. Kimin ne dedigine kimse bakmiyor.
Sen bile hamburger alirken dusunen, iphone icin kirk takla dusunen adamsin parasizliktan qotunde don yok. Amanakim millet hala da karilara hak, esitlik diye aglasin
İyi bence kadınlar daha çok çalışmaya başlamış ama erkekler hala daha fazla bence kızlar da daha da calissin
Kadınların daha çok olduğunu tahmin etmiştim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?