Özellikle evlilikte 7 den aşağı eve gelemiyorlar. Meslek olarak bankacı bir kadın nasıl sizce?
Cevabın nedir?
Diğer konusunda 308 cevap paylaştı. Tam olarak bir bankaci olarak nitelendirilmesemde bankada calisiyorum ve bankaci bayan arkadaslarim var. Sahsen bankaciligi tavsiye etmem bayanlara calisma saatleri cok yorucu ve stresli bir is. Oturmak acisindan iyi hos ama dedigim gibi stresi fazla. Devlette calisma imkani nasil onu tam bilmiyorum. Benim gozlemlerim boyle
02 Yorumla
Soranben devlet bankasındayım
En İyi Cevaplar
+1 yılbenim için bir önemi yok. işini yapıyor sonuçta. ben yemek yaparım orası sorun değil :)
05 Yorumla
Soran+1 yıloyyyy en bir tatlı cevap
- +1 yıl
teşekkürler :) olması gereken bu ama, çalışan kadına destek olmak lazım. eve gelip de yemek hazır mı hanım diye bağıran tiplerin kalmaması lazım artık :)
Soran+1 yıldimi bencede yani en azından beraber mutfaga gecmeli zaten gece olmus yemek yyemiyosn o saattensonra
- +1 yıl
senin de işin zor valla. allah gönlüne göre versin :)
Soran+1 yılamin =)))
Diğer konusunda 5,2b cevap paylaştı. Büyük konuşmiyim ama asla asla asla olmak istemeyeceğim biri. Girmek istemeyeceğim sektör.
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbankalar 5 te kapanmıyor mu o saate kadar ne yapıyorlar ki
04 Yorumla
Soran+1 yıl5 te size kapanıyor. bize değil
Cevap sahibi+1 yılonu soruyorum 2 saat ne yapıyorlar içerde
Soran+1 yılkasa kapatıyorlar
- +1 yıl
davulun sesi, uzaktan hoş derler ya... bu bütün işler için geçerlidir
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
60Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzel görüntüleri ile dikkat çekiyorlar ve size gülümseyip, yeni bir kredi kartı formu doldurtuyorlar.
Ardından siz bankadan çıkarken, yanınıza kar kalan yeni bir kredi kartı ve kişinin sizden sonrakilere de baktığı gözler kalıyor.
İyi insanlardır kuşkum yok, ancak işin içinde Banka ve Sermaye varsa, orada yalnızca para ve müşteri vardır.01 Yorumla
Soran+1 yılbu iş böyle
ben istemem açıkçası. 17:30 da banka kapanıyor. onların işi 19:00 da bitiyor eve gelince saat 20:00 oluyor. en erken böyle. önceki sevgilim bankacıydı. çok iyi kızdı ama yürümüyor işte... bana vakit ayıramamasını bırak kendine vakit ayıramuyordu... üzgünüm... onun adına..
03 Yorumla
Soran+1 yılöyle malesef
Soran+1 yılevet
+1 yılbence bankacı kadınların çok buyuk kesımı mal. cunku bır ıslemı en az yarım saatte halledıyorlar o yuzden banka sureklı sıra olmakta. hepsını toplayıp adam gbıı ısı bılen erkeklerın getırılmesını talep edıyorum
21 Yorumla
Soran+1 yılsenin bankacılıktan bir halt anlamadığın ne kadar çok belli.. tabi kasa açıklarını cebimizden ödediğimizi bilmiyorsun bu hafta şubemizden bir adama 100 bin dolar kitlendiğini bilmiyosun konusuyosun
Sıkıntı yok çalışsın. Geç gelirse bende ona yardımcı olurum. Çalışmak istiyorsa çalışacak tabi ki. Yalnız bankacı hatunlar bana seksi görünmüştür hep nedense giyim tarzlarından dolayı galiba :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltanıdığım bazı bankacı kadınlar var cıvımış evet cıvık özellikle srekli bankaya gelen erkeklerle bir samimiyet kurmuşlar bir alışılmışlık bu can sıkıcı birde bankacı bir kadın babamın samimiyet kurduğu evine davet etmişti babamı evliydi oysa anlatmıştı bize ondan beri bir korku var onlarla alakalı bunun dışında hırslı tipleri severim ciddiyet sahbi biriyse insanlarla seviyesini koruyabilen bir tipse sorun yok derim
04 Yorumla
Soran+1 yılevet bizim subedede var onlardan resmen kur yapıolar
Cevap sahibi+1 yılben aslında bir bankacıyla evlenmek isterim ama önemli olan evden sonra sitresli bir yapı sergilememesi gerekir ancak
Soran+1 yılstres illaki oluyor
Cevap sahibi+1 yılişte o hayatı çekilmez kılar aslında sitresli olmamayı odaklarsan kurtulursun derim eve taşımak yanlış heryer olumsuzluk kokar
az çok meslektaşım sayılırlar, bir bayana çok yakıştırıyorum bankacılığı. saat konusunda da.. eee hayat müşterektir. seven katlanır ;)
10 YorumlaSaat meselesi değil ama çok kişiyle muhatap olması durumu sıkabilir. Yine de bankanın çalıştığı departmanına bağlıdır.
00 Yorumla
+1 yılbol göğüs dekolteli bluzları ya da yakası açık gömlekleri dar siyah etek ya da siyah pantolonlarla kombine edip , fatura tahsilatını yaparken , müşterilere bol bol göz banyosu yaptırırlar :)
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılyemek arıyan eşim yanımda olsun diyen için iyi değil
01 Yorumla
Soranişte bende onu düşünerek yazdım. bakalım sitedeki durum ne
bir bankaci bayan bulursam yarin evlenirim o derece.
00 Yorumla
+1 yılhiçbirşey üdşünmüyorum aslnda ben kmse ıle ılgılı bir düşünceye girmiyorum, banane.
00 YorumlaSürekli parayla oynayan kadın erkeğiyle de oynar :)
32 Yorumla- +1 yıl
ahaha güzel cevap +1
İyi sevişirler. Banka ismi vermeyim reklam olmasın.
00 YorumlaAblam banka müdüründen tecavüz yedi.. Saati değil yetkilileri ters
06 Yorumla
Soran+1 yıloha yani. nasıl oluyo hangi devrdeyiz. dava acmadınız mı
Soran+1 yılbunu bir müdürün yapmaya götü yemez ama neyse
Soran+1 yılyanına mı kaldı adamın
+1 yılÖzel sektörde çalışıpda 7 den aşağı eve gelebilen varmı?
01 Yorumla
Soran+1 yılyok tabi
Gizli Üye(30-35)+1 yılIs çıkışında gomlegin düğmelerini açıp dekolte veriyorlar ya orda bitiyorum of of...
10 Yorumlavalla iş saatleriyle ilgili fikrim yok ama özelliklemi seçiyorlar bilmiyorum hepsi çok güzel oluyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılözellkle seciyolar tabi
Diğer konusunda 600 cevap paylaştı. Derim ki ona hi im engineer ben 9 da donerim ya da şantiye de kalirim beni bekleme :))
00 Yorumla7 ise yine iyiymiş.. bazen annem 10 da gelirdi kasa tutmayınca
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBankacılardan hiç haz etmiyorum... Kadını da erkeği de aynı. Belki da kendini beğenmiş davrandıklarından ya ta çok sorun yaşadığımdan psikolojik olarak böyle düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılben de bankacıyım bankacılık çok zor kadın içinde erkek içinde... bankacı kişin eşi çok anlayışlı olcak :)) kadın erkek fark etmez :))
00 Yorumlaköledir , paranın kölesidir. iş hayatı kadınlar için zulüm.
00 Yorumlakredi kolay alır tek artısı o birde cok bakımlılar bana gore degıl bebek
00 YorumlaBankaci kadin cok iyi sevgilim olsa birlikte bankayi soyardim. Kacar havai adalarinda gul gibi yasardim;)))
00 Yorumlaiyiler bence bazıları var bekar olanlar onlarda burunlarından kıl aldırmıyo :D
02 Yorumla
Soran+1 yılbankaya hergün bir abazadan üstelik evli olanlarda dahil cicek vs gelirse sizde burnunuzdan kıl aldırmazdınız. adamın bilgileri bende bide utanmadan bekarmıs gibi davranıyor giriyorum bakıyorum evli
Benim işimde öyle geç çıktığım bir iş o yüzden benim için sıkıntı yok :)
09 Yorumla
Soran+1 yılöylede eve gel yemek ye duş al vs yemek ve temizlikyapmaya zaman kalmıyor
Soran+1 yıldeğilim. merak ediyorum sadece
Soran+1 yılevlilik yok ufukta sadece merak ettim
Soran+1 yıliyi aksamlar
- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılçok sıkıntılı bir iş eşimin bankacı olarak çalışmasını istemem
00 Yorumla Diğer konusunda 643 cevap paylaştı. Başka sektörde de calissan yine ayni saatte evde olursun bankalar bayanlar için ideal meslek
00 Yorumla
+1 yılbence mukemmel meslek bır sorum olablırmıbankcasımısınız sız?
00 Yorumlakadınları tek bir kümede düşündüğüm için ayrı olarak görmüyorum :)
00 YorumlaMeslek olarak güzel mis gibi iş daha nolsun masabaşında ohh :D
00 Yorumlabenim bir bankacım var onu görünce cok tahrik oluyorum. onla nasıl yatarım sence?
00 Yorumla
+1 yıltek kelime cok seksiler daha dogrusu benım iş kadınlara bir hayranlgıım var huhuu :=) O LA LAA
02 Yorumla
Soran+1 yılpisdüşünceliadam :)
- +1 yıl
yok nickim bir kenara bilmyrm harbi öyle cok seksi geliyorlar bana neden bilmiyorum hele benm gittigim bnakada bir hatun var yok böyle bir şey ablacım :)
Diğer konusunda 425 cevap paylaştı. bizim zenginler için şekilden şekle giren insan topluluğu
017 Yorumla
Soran+1 yılsizin zenginler?
Soran+1 yılsen zengin misinn:) ayrıca bankacılık bu zaten kötğ bir seymiş gibi bahsediyosunda. görev tanımı bu zaten
Soran+1 yılbende hep kolejde okudum. arkdsm 2. kaptan sen ona zengn mi diyorsun :) biz ne zenginler görüyoruz sizin gibilere zengin demyoruz
Soran+1 yılyahu banane sen sana göre zengnsn kaç trilyonluk adamlar var
Soran+1 yılsen tam bir görmemişsin
Soran+1 yıl:D:D:D::DD
Soran+1 yılhasta oldugunu düşünüyorum o yüzden susuyorum
Soran+1 yılhahahah sen bu düşüncelerle yasıyorsun sokakta dolasıyorsun falan... korktum valla
+1 yılklasik sıkıcı oluyorlar. :s
00 Yorumla
+1 yılbende 7 den aşağı gelemiyorum o yüzden sorun yok
00 YorumlaDiğer konusunda 307 cevap paylaştı. hastayım ben 7 de alırım =)
00 YorumlaSikinti olacagini sanmiyorum
00 Yorumla
+1 yılGayet iyi en azindan c. tesi tatil
03 Yorumla
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Cogu yer c. tesi yarim gun calisiyor
Soran+1 yılevet haklsn
+1 yılBuket hanim vardi ahhh ahhh asansorde kalmistik
21 YorumlaYorucu ve aileye cocuguna bakamiyor :(
00 Yorumla
+1 yılKarizmatik temiz meslek olsa iyi olur
00 Yorumla
+1 yılBen isterdim esimin bankaci olmasini.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseks i oluyor genelde para felen çekerken bakıyorum hep fiziklerine :D
010 Yorumla
Soranhiç hoş değil !
Cevap sahibi+1 yılNe var bunda göz benim degilmi bakarım :D
Soran+1 yılküçük bir abazasın
Cevap sahibi+1 yıldeme öyle ya vala degilim :D
Soran+1 yılcidden öylesin
Cevap sahibi+1 yılgüzele bakmak sevaptır diye bir söz var dimi :)
Soran+1 yılgüzel bakmak sevaptır o
Cevap sahibi+1 yıl2 söz de var araştır istersen google de
Soran+1 yılben bana göre olanını seçtim
Cevap sahibi+1 yılBende bana göre olanı :)
Diğer konusunda 522 cevap paylaştı. Sıkıntı yok. Namusuyla parasını kazanıyorlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle..
- Diğer konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılBazen taş gibi olanlar var açıkçası :)
00 Yorumla - Diğer konusunda 14,3b cevap paylaştı.
+1 yılBankada çalıştıklarını düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılnadide çiçek gibiler :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D ...
Valla Finans Bankasindakiler güzel
00 YorumlaHepsi cok dolgun ve tatli
10 Yorumla
+1 yılEskiden daha guzellerdi sanki.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana kim beddua ettide bankacı oldum ki :(
01 Yorumla- +1 yıl
yoruluyormsn cok
Gayet alımlılar;) sıkıntı yok...
00 Yorumlatahrik edici kişiler
00 YorumlaDiğer konusunda 941 cevap paylaştı. Severim
00 YorumlaGüzel
00 Yorumla
+1 yılçoğu güzel oluyo :D
00 Yorumla
+1 yılÇalışmak güzeldir
00 YorumlaDiğer konusunda 6b cevap paylaştı. İyi , normal yani..
00 YorumlaDiğer konusunda 874 cevap paylaştı. Özgür hatun
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı