Hepsi değil ama cogunu türk erkekleri seksi buluyor mus öyle bir algı var :)) katılıyor musunuz
Evet doğru
Hayır ne alaka
Bankacı tuglaci fark etmez hepsi seksi. s
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayır bankacı kadınlar bana itici geliyor. Çünkü çalıştıkları iş yeri soyguncu. Kadınlarıda seksi giyimleri ile kullanıyor müşteri kazanmak ve kredi kredi kartı vs satmak için. Hatta bireysel işlemlerde ki çok tatlı bir bayanın kredisini ödeyemeyen kendinde yaşça büyük amcaya tüm çirkefliği ile azarladığını gördüm. Hani kadın hakları savunucuları çıkıpta bunu sorgulamalı. Bankacılar giyimleri yüzünden böyle görülüyor.
Bana seksi gelen bayan ise dominant karakterli Wamp kadınlar. Kölesi bile olurum.
Seksi değil de çoğu orasını burasını açtığı için hoşumuza gidiyo :) Siz hiç gördünüz mü full kapalı bir bankacı o gün kovarlar ordan bankada çalışanların sözleşmesinde yazıyomuş.
Valla banka ortamına yakından şahit, tanıyan bilen biri olarak söyleyeyim. Camiamız çok sıkıcı, sürekli para işleri. Otomatiğe bağlamışız.
Feministlerin çoğu da iktisatçılardan çıkıyo bu arada :)
Hiç duymamıştım böyle bir şey :D
Bundan sonra bankadaki memurlara daha çok dikkat edicem haha :D
Cevap
32Cevap
bir bankacı olarak
bildiğim çok şey var çok
çok dekolteden göğüs gördüm çok kilot gördüm
bankada yönetici olunca çok teklif aldım
banka değişik ortamdır
Evet, birde o topuklu ayakkabılarla mini etekle tak tuk yürüyorlar evet çekici oluyor. Ama kalçaları oturmaktan tabak gibi oluyor o ayrı :)
bir çift memenin sağladığı faydalar yönünden ilk sıralardayız.
Bankacı kadınlar seksi olmuyor
Seksi kadınları bankacı yapıyorlar.
eeee haram dağıtıyolar teşvik etmek için Güzel giyinirler bileee Yapanları allah affetsin
Borç ödemekten kadınlara bakamıyoruz ki şu kredi borclarim bitsin gidip sabahtan akşama kadar bankada oturup durmadan sıra alıp onları izlicem 😊
Hep kredi lazım olur yatırım olarak dursun zihniyeti.
asdlkhasdkjasldkjasd oturmaktan büyütmedikleri yerleri kalmıyor.
Özellikle popo🥴
kapitalizmin zalimliği diyelim... kadın etini satan bankalar, reklamlar, fuarlar, patronlar vs. vs. ve o köleliğe o zulme özenen zavallı kadınlar...
İşleri gereği kenilerine bakmak zorunalar giyimlerine kuşamlarına dikkat etmek zorundalar biz erkek milleti olarak giyimine kuşamına dikkat eden bayanlardan hoşlanırız herzaman :)
Para var karılarda
Onlarda seksi giyiniyorlar
E bizde seksi bulucaz tabi
Hımm olaya şu açıdan bakalım bizim burdaki Akbank'ın müdiresi hanım efendi askerlik arkadaşım gibi geliyor ama mankenlerin hiç biri bankacı değil.
gittiğim bankalarda hiç görmedim :/ başka yerde seksi oluyorsa demek ki..
Katılmıyorum. Güzel olanı birse çirkin olanı ondur...
Gösterişli oluyor bende farkettim farklı bicazibesi yeni bir fantazimi doğuyor bankacı fantazisi zhsjsjsjssjj
evet güzeller daha dün birisi ile yataktaydık kocasından ayrılmıştı
Kuzenim bankacı 85 kilo
Yani ne alaka?
Teşhir ile müşteri bağladıkları için normal =)
Bana kredi çıkarırsa ben daha seksiyim :)
Bir zamanlar bankaciydim ve yalan.
Hayal onlar be birçoğunu gordum gjfkfuvg
Parayla ilgilenen kadınlar seksi oluyor.
giyim tarzlarından dolayı. office girl olayı :)
Ne alakaa benim gördüklerim hep çirkindi :D
Ben tuglacıdan yanayım
ne alaka abi ya sadece badana yapıyorlar o kadar
evet böyle kısa etek giyerker basenlerfırlar
geleceğin bankacılarıyız uleyn :P :D
Cou oturmaktan tag bağlamış
kadını gormem lazım her kadın seksi olamaz
Kesinlikle doğru, şansım olsa kaçırmam.
anketin görüşünü desteklemiyor ama
tecrübeyle sabit katılıyorum
Kesinlikle yoksa sende mi bankacısın 😚😚
sanmıyorum...