Neyse bu platformu birazda olsa biliyorum bazen bu tarz kişiler çıkabiliyor :)
Subay mı yoksa yazılımcı mı olmalıyım?
Neyse bu platformu birazda olsa biliyorum bazen bu tarz kişiler çıkabiliyor :)
Merhaba, sizden meslek önerisi yapmanızı istiyorum. subaylık mı yoksa yazılımcılık mı?
dipnot: +7 dil biliyorum yazılımda.
Hangi dilleri biliyorsun, 1. kural 7 dil bilen insan burada olmaz millete sormaz kendi parasını kullanır sallamasyon işini geç şimdi, git millete yalan dolan atacağına subay ol.
ben yalan söylemem r10. net üzerinden güzel ticaretler yapıyorum ve büyük firmalara hizmet vermisligim var. Yaşımın yanlış karar verdirebilecegi düşüncesi ile sizlere danışmak istedim. html, css, Php, javascript, c++, java, c gibi diller biliyorum. İsterseniz soruyu gunceller gelen iş tekliflerini eklerim :)
html, css, Php Web site, javascript, c++, java, c, R10 adın nedir bende orada üyeyim ver bakayım bi adını ticaret puanına bakayım, sana mesaj atacam ama haberin olsun
:) sen adını ver bir şey olmaz
Cevap
4Cevap
Vatan sevgisi ve savunma duygun ağır basıyorsa subaylık. Çok para kazanıp, keyif yapacam diyorsan yazılımcılık
hava gelir ise gitmeyi planlıyorum ama gelmez ise aynı yoldan devam edecem
cumhurbaşkanı olabilirsin dışişleri bakanı olabilirsin.
7 dil nasıl öğrendin bu yaşta yazılım da derken farklı bir şey mi ben mi yanlış anladım yani normal konuşma dili değil sanırım bilmediğim için
normal konuşma dili değil, Kodlama dili. Güzelce sorumu sordum daha fazla insanın bilgisini almak için ama hata etmişim. Bunda dalga geçilecek bir şey yok, öncesinde ise pentester dim. Ne çocuklar gördüm 11-12 yaşında neler neler yapıyordu bu internette. Eminim sizde görseydiniz o zaman normal karsilardiniz soruyu
Kanka şimdi şöyle bir şey yazılımda iyisen para kazanıyorsan daha çok kendini geliştirip bu yolda yürümek varken, askerlik gibi disiplinli tehlikeli bir meslek seçmeyi düşünüyorsun?
Sadece garanti meslek diye aklıma yattı biraz
@SatanistBeyyy sen hastamisin birader, kendin hiçbişey ogrenememissin ogrenenede çamur atıyorsun. Hadi yaz telegram adresini sana gelen işleri ve r10 profilimi atayım. Umarım o zaman anlarsın beni, kendinle karistirmamayi
boş ver hem zaten kesin değil o mülakatı var falan filan olur mu olur niye olmasın ama senin farklı alana yeteneğin var. Bir anlık heves senin ki geçer.
doğru diyorsunuz, güzel cevabınız için teşekkür ederim.
hiçbiri
neden ki ikisininde bir mevkisi ve güzel bir parası var. Bu meslekleri beğenmediğiniz göre babanızın şirketi var :D
Yazılımcı
yazılımcı ol
Siyasi Hırsızlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?