20 yaşinda ticaret?

Arkadaşlar baba memur kendim üniversite okuyorum dükkan açtım derslerim bitti mezuniyet bekliyorum kendimi bildim bileli çalışırım ortaokulda kalem silgi satardım kırtasiyeden alirdim fazladan sınav günü çoğu kişinin kalemi vs bozuluyor diye liseye geçtik sigara kullanmazdım ama kaçak sigara satardım tütün sardırır satardım paketi 10 liraya alirdim dal halinde universteye geçtim bilet al sat yaptım yani sonra e bebekte çalıştım müşterilerle nasıl muhatap olunur kitle sahibi olmak için sonra maviye girdim sonra teknosada çalıştım part time bunlar okul dışında okulum bitti kpss ye girdim 84 aldım ama memur falan olmak istemiyorum ticaret çok zevkli dukkan açtım pasta cafe şeklinde toptan simit poğaça alıyorum sıcak kendi firinimda firinliyorum cayocaklarina falan satıyorum ancak dukkanim istediğim gibi işlemiyor cayocaklarina gidiyor çoğu kişi ilcede arabam vardı sattım birikimim falan vardı hepsi dukkana gitti kendi ustalığım var börekte borek ve kurabiyeyi kendim yapıyorum sizin fikriniz nedir ailem bırak ticareti diyor bende bırakmak istemiyorum dükkanımın daha işlek olması için napabilirim reklam yaptım tabela falan 10 numara görüşleriniz için teşekkürler [açalı 2 ay oldu ilk ay kâr 4300 tl 2. ay zarar 1100 tl]

20 yaşinda ticaret?