Hastane yazacaksam şehir ve devlet hastaneleri yazacagim. Il saglikta yazmak istiyorum ama gorevlendirme yapiyor mu acaba? Mesela surekli ilce mudurluge git, hastaneye git tarzi gorevlendirmeler yaparlar mi?
Ben hastane yogunlugunu cekmek istemedigimden il saglik yazayim diye dusunuyorum ama beni saglik mudurlugu tekrar hastaneye falan gorevlendirecekse anlami yok. Il sagliga atandigimizda çakılı kadro mu oluyoruz yoksa gorevlendirme yapiyorlar mi istedikleri gibi?
Il saglik mudurlukleri sehir hastaneleri devlet hastaneleri agiz diş hastaneleri seklinde sayarsak hangisini önerirsiniz? Hangisi daha iyi ve rahat olur?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Görevlendirme yapabilirler. Ama il sağlığa gidersen kolay kolay göndermezler orada kalırsın
Evet yazarsan il saglik yazacagim. Ilce saglik falan degil. Il saglikta gorevlendirme olmaz diyorsun yani
İsterlerse yaparlar ams hiç yapmıyorlar. Rahat olabilirsin o konuda bende tıbbi sekreterim
Icimi biraz rahatlattin. sende mi il saglikta tibbi sekretersin?
Yok il sağlıkta değilim hastanedeyim
Bir de il saglik ve hastaneye gore aralarinda maaş farki var mı? Döner sermaye oluyor mu il saglikta? Il saglikta nobet yok galiba. Bende nobet istemiyorum pek. Bir tek hastane olarak kendi yasadigim yeri yazacagim. Kendi yasadigim yerden sonra il sagliklari siralamayi dusunuyorum. Sonra belki en sona birkac tane agiz dis, hastane vs eklerim belki. Hic ekleme yapmayadabilirim en sona bilmiyorum şu an. Sadece biraz il saglik kafami kurcalıyordu girevlendirme olur mu, ordan oraya yollarlar mi acaba diye. Doner sermaye falan aliyor mu il sagliktakiler?
Biraz uzun oldu soru 😂 maaş farkı yok 4 b li iken ülkenin her yeri aynı. Döner farkeder. İl sağlık genelde gündüz olur hastanede öyle. Mesleğin gereği nöbet usulü çalışacağın yer az. Onda da torpiller sana vermez merak etme 😂 başka merak ettiğin bir şey?
Nober usulu calisacagin yer az derken ne demek istedin? Hastanelerde dogru duzgun nobet olmuyor mu yani?
Yani mesaini gece çalışıp dolduracağın yer. Acil vs. Seni büyük ihtimalle zaten polikliniğe verecekler
Evet. Eskiden idari birimlere veriyorlarmis galiba ama bu 32 bin tibbi sekreter atamasini polikliniklere, doktorun yanina verirler %90 ihtimalle. Aslinda hastanede hasta kayit vs istiyordum ama vermezler. Doktorun yaninda olacagim buyuk ihtimalle. Sen hangi birimdesin tibbi sekreter olarak ve hastane yogun oluyor mu sence?
Benim çok karışık hemen hemen idaredeki bütün birimleri bilirim 😂 çok özele kaçmadan genel olarak sormak istediğin bir şey varsa buyur
Doktorun yanında calistin mi? Zor oluyor mu?
Ya da sen calismasan bile diger doktorun yaninda calisan arkadaslarin varsa bu konuyla ilgili bir seyler dedilerse yorumlarini alabilirim
Yok çalışmadım. Ama sen çalışırsan iş çok kolay ama bazen hastalarla uğraşmak zorlar. En kötüsü dangalak üslup adap bilmeyen doktorlarla çalışmak zorunda kaldığında zorlanırsın
Ben de tıbbi sekreterlik istiyorum ancak acil kesinlikle istemiyorum. İl sağlık müdürlüğü çok istiyorum. Nasıl istediğim birime atanabilirim sence? Puan mı önemli yoksa devlet mi istediği yere atama yapıyor
Puan nedir ona göre
67
Deprem bölgesini yaz yoksa işin zor olabilir
Evet bende farkindayim ama bakalim
Atanmaya bak fazla yerleri yaz il hastane ne farkeder atan sonra bakarsın
Aşağıdaki arkadaş olaydan Bi haber en son 70 de bitti bu 67 olması için dua et
Ama şansım var bence. Çünkü bir onceki atama, buyuk atama öncesi 85 mi 86 da mi ne kapatmis. Buyuk alimda 15 bin kusur kisi aldılar 70 le kapatti. 85 ten 70 e geriledi yani. Ve bircok kisi gecen ki atamada atandi. Onlari çıkarırsak ve bu atamada 16 bin kisi aldigini düşünürsek 65 e falan duser gibime geliyor tahminen. Hatta 60 falanda olabilir. Ama 65 ve alti nereyi kapatir bilmiyoruz tabi. İstanbul ve deprem bolgeleri olabilir en dusuk. En son 70 alanda istanbuldu galiba. İstanbul falan yazamam. Tek basima yasayamam, paramda yetmez zaten oraya. Deprem bolgelerini de bilmiyorum. Deprem bolgesine yakin yerdeyim ben ve bizde baya sallandik cok kotuydu psikolojisi. Bunu bile bile, bunlari yaşamış biri olarak bile isteye deprem bolgelerine gitmeyi de bilemiyorum, cesaret edemiyorum yani. Birkac tane sehir hastanesi var listemde. Kontenjanlari 200-180 vs olanlardan. Bir de işte araya il saglik serpistirsem mi gelirse gelir diye düşündüm. Yani bu atama bence geriye düşecek baya ama benim yazdigim yerler gelir mi işte orasi belirsiz.
Tıbbi sekreterlerin puan ortalaması zaten 68 70 arası yığılım burada sen bilirsin İstanbul ve depremi kesin yaz açıkta kalma pişman olma
Dogru belli puanlarda yigilma da fazla. Nasip kismet artik. Tesekkur ederim yorumlarin icin
sonuçlar açıklanınca buraya yaz tayin konusunda yardım edelim