Diğer Tıbbi sekreterlik mi hasta bakım mı sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Arkadaşlar atama olarak sizce Güncellemeler1 yıl Ben zaten bir üniversite okuyorum bu ikinci olarak aciktan Tıbbi sekreterlik mi hasta bakım mı sizce? Cevapla Bakım Soruları Hasta Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,6b cevap paylaştı. Tıbbi sekreterlik 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu88 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Birisi bilgisayar başı diğeri hastanın altını değiştirme felan kararı sen ver 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ya niye böyle diyorsun ayyy bilemedim Yorumla hakan-salihoglu88 1 yıl Tabiki sekreterlik en güzeli. Hastanın altına 💩 yapmasıyla mı uğraşacaksın hem sekreterlikte daha çok maaş var. Yorumla
severobeni Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 491 cevap paylaştı. Hasta bakımı daha zordur iyi misin ahsh 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Evet zor ama atama açısından diyorum Yorumla severobeni 1 yıl Okursun bir de işi sevmezsin o yüzden diyorum tıbbı sekreterlikte 60 puanla atananlar var shsh Yorumla Soran 1 yıl Doğru valla Yorumla
AkrepBurçADAM Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl sekreterlık doktor bulursun hem 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hee zaten öncelik o Yorumla AkrepBurçADAM 1 yıl oyle olacak ılerıde emın ol Yorumla Soran 1 yıl Ya bu ne alaka Yorumla AkrepBurçADAM 1 yıl kel Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Diğer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Paramedik daha iyi bence. 0 4 Yorumla by_kowboy 1 yıl Atama dersen o şans işi ya da üst düzeyde tanıdığın varsa. Maalesef bu bi gerçek Yorumla Soran 1 yıl Ben zaten bir üniversite okuyorum ikinci uniyi açıktan okumak için dedim Yorumla by_kowboy 1 yıl İnşallah atanırsın önemli o zaten. Ne okursan oku. Bol şanslar 🙏🏼 Yorumla Soran 1 yıl Amin teşekkürler Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tıbbi sekreterlik daha iyi 0 0 Yorumla
Kaanj34 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 95% 1 yıl Hasta bakımı zor 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bncede Yorumla Kaanj34 1 yıl Eee Yorumla
neon_06 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 1 yıl Hasta bakımı zor değil mi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Zor ama atama açısından diyorum Yorumla neon_06 1 yıl Hayırlısı Yorumla
Esmeeerr-47 Takip Et Guru Yaş: 30 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tıbbı sekreterlik 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yani herkes böyle diyor Yorumla Esmeeerr-47 1 yıl Atamasi iyi Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Diğer konusunda 4,6b cevap paylaştı. İkisi çok farklı ama 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Tıbbi sekreterlik
Birisi bilgisayar başı diğeri hastanın altını değiştirme felan kararı sen ver
Ya niye böyle diyorsun ayyy bilemedim
Tabiki sekreterlik en güzeli. Hastanın altına 💩 yapmasıyla mı uğraşacaksın hem sekreterlikte daha çok maaş var.
Hasta bakımı daha zordur iyi misin ahsh
Evet zor ama atama açısından diyorum
Okursun bir de işi sevmezsin o yüzden diyorum tıbbı sekreterlikte 60 puanla atananlar var shsh
Doğru valla
sekreterlık doktor bulursun hem
Hee zaten öncelik o
oyle olacak ılerıde emın ol
Ya bu ne alaka
kel
Tıbbi sekreterlik
Paramedik daha iyi bence.
Atama dersen o şans işi ya da üst düzeyde tanıdığın varsa. Maalesef bu bi gerçek
Ben zaten bir üniversite okuyorum ikinci uniyi açıktan okumak için dedim
İnşallah atanırsın önemli o zaten. Ne okursan oku. Bol şanslar 🙏🏼
Amin teşekkürler
Tıbbi sekreterlik bence
Tıbbi sekreterlik daha iyi
Hasta bakımı zor
Bncede
Eee
Hasta bakımı zor değil mi
Zor ama atama açısından diyorum
Hayırlısı
Tıbbı sekreterlik