Babama çok yük oldum ne yapmalıyım?

Babam beni anaokulundan beri kolejlerde okutuyor. 12. Sınıfta dershane, okul, özel ders için 1 yılda 110bin tl para harcadı. Ve sınavım kötü geldi. Mezuna kalmadım. Gastronomi çok istiyordum ama babam çok istemediği için hep endüstri düşünüyordum. Sonra bunu babam için değil kendim için yapacağım için gastronomi okumaya karar verdim. Babama sınav senedemde çok fazla yurt dışında okumak istediğimin baskısını yaptığım için babam yurt dışı düşünüyordu. Diğer arkadaşlarımda yurt dışına başvurmuştu çünkü. Yatıp kalkıp yurt dışı hayali kuruyordum. Neyse şu an new yorkta gastronomi eğitimi alıyorum 12 aylık. Üniversite okumayacağım için eğitimden sonra michelin yıldızlı restoranda staj yapacağım. Gastronomi eğitimi için babam 2 yıl önce yatırım olsun diye aldığımız evimizi 2 milyon tlye sattı ve o para ile sadece 1 yıllık gastronomi eğitimimi karşıladı. Eğitimimin ücreti 1milyon 300bin tl civarıydı. Babama çok yük oldum ve acayip huzursuz hissediyorum ne yapabilirim? Babam akademisyen prof bu arada

Babama çok yük oldum ne yapmalıyım?