AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
okurken çalıştım da aynı zamanda. çalışmak daha zor.
ne ıs yaptığınada bağlı değil mi
çalışmanın çok ayrı bir zorluğu var.. Sorumluluğu da farklı..
Okurken yasımız daha ufak oda var beybı
:))
çalışmak bence.. İşkence gbi.. Ama öğrenci olmak bambaşkaa
özledım okulumu
Hem çalışıp hem okuyorum. Hafta sonları derimodda part time olarak çalışıyorum. İmanım gevriyor yeminle, hafta sonu gelsin hiç istemiyorum.
Okumak da zor calismak da, okuyup okuyup parasi bol olan birinin emrinde calismak ayri bir zor olsa gerek.
okuduğum bölüm kolay bir bölüm değildi ama çalışmak çok daha zor. istediğin zaman okula gitmezsin. en fazla devamsızlığın olur ama iş öyle değil.
Çalışmak zor. Bir ömür bitmiyo hele ki birde işini sevmiyorsan :/
kıyamam sana ya
Sen sevmıyormusun ısını
ıkısı de kotu dıyebılırım calısmak daha kotu dıye dusunuyorum
zor dıyelım ne kötüsü
kımse senı zorla okutup calıstırmaz senın ıhtıyacın oldugu ıcın yapmazmısın onları?
ole tabı ama sevmedıgın bı ıste de calısamazsın ama dımı
Tabiki çalışmak. Çünkü bir insanın en rahat yıllarıdır öğrencilik yılları
öğrenciyken tembeldin anlaşılan nerede çalışıyosun
Insan özlüyor valla
Hala öğrenciyim hem tembelde değilim ayrıca tranklipim 3.17 ;)
Okumak çalışmaktan zordur. Çalışınca eline para geçeceği garanti. Okuyunca bir yerlere varacağının garantisi yok.
calısırkende ızınlerın veya ıse gıtmek zorunda olman felan zor oda var
çalışmak tabiki.
okurken beynini kullanırsın. çalışırsan ise hem beynini hem bedenini.
Farklı farklı zorlukları var dıye dusunuyorum
hem okurken daha cocuk yaslardayız
Onu bunu bilmem de ikisi birden olunca insanin cani cikiyo :)
tek basınayken hangısı daha zorlu çöpsüzüm?
Benim işim bana okumaya göre daha kolay geliyo
Okumak daha kolay tabiki ikisininde tadina baktiğim icin soyluyorum okurken sadece kendinizden sorumlusunuz calişirken sorumluluk beraberinde stres ve siki tida katlaniyo
İkisini bir arada yapmayı dene birde. 7 senede bitti.
Zorunluluk yoksa neden böyle bırsey yaparkı ınsan
Elbetteki zorunluluk. Ailemin yatları katları olsaydıda sadece okula gidip gelseydim bende
ikisini de tecrübe eden kişiler cevaplasın bence çalışmak zor
sen okumadın mı?
okudum
Okumanın gözünü seviyim nesi zor.
Ekmek elden su gölden.
Okumakta disiplin isteyen bir meslektir. Ancak is hayatıda cok önemli.
İş bulursan çalışmak okumaktan daha kolay ama sorun iş bulmakta işte...
Calishmak zordur. para kazanmak zor amma harcamak daha kolay cunki)
bana bıraz 1 milyon dolarcık borc versene
tabiki çalısmak zor eger okuyosan kıymetini bil cok ararsın
okulumu özledımmm
Staj bence beleşe çalıştırıyorlar resmen fısat bu fırsat diye düşünerekten
alan razı veren razı sen nıye sıkayetcısın balım
Ben stajer oldugum için...
Ben stajyerim ve ikisini aynı anda yaşıyorum ve bence ikiside berbat :))) okumak değilde okul diyelim :)
ama çalışırken tatilin 2 hafta yani bu bile çalışmanın zorluğunu anlatmaya yeter diye düşündüm
Para kazanırken evın kırasınıda mutfagınıda ıstersen baska ıhtıyaclarınıda karsılayabılıyorsun oda var
öğrenci evi diyorum niye üzüyorsun beni diyorum deme öyle şeyler :'(
karsım makarnan domatesın bıberın felan bıterse haber ver cuval yollıyayım
valla sağolasın ama annem domates sosu ve kahvaltılık takviyeleri tam :D
Bana göre okumak daha zor.
tabi isteğede bağlı biraz. Zorla okunmuyo, insanin icinden gelmesi lazim.
okumak dsıplın gerektırıyor ve yasdan dolayı ınsan salıverıyor bazı seylerı sanırım
Aynen öyle dostum :)
Çalışmak daha zor ama çalıştığın zaman PARA alıyosun ya o daha iyi geliyo o yüzden okumaktan vaz geçip marjinal faydayı ÇALIŞMAK tan yana kullanıyoruz :( :)
Okuyorum 3. Siniftayim mezuniyet yili yaklastikca korkuyorum. Baba ben bir daha hazirlancam diyorum sinava bolumum iyi olmasina ragmen. Calisip sorumluluk almaktan korkuyorum.
Ee bu isler bole sorumluluk alican
Okumak. 8 saat ugrastigim teknik resim ödevinde 2 mm geride cizimim yuzunden bütünlemeye birakmisti hoca. Sonra atarlaninca hepiniz sinifta kalin daha hoş boyle demisti
o 2 mm sapma uzay düzleminde ne anlama geliyor biliyormusun? uydunun dünya yörüngesinden çıkıp uzay boşluğunda kalmasına yetecek bir açı... hoca haklı atem...
Hakli ama cok ugrasilmis bir ödevi oyle baktı verdi puani. Tabi sinifin yarisi cift dikiş ya da sadece o dersi var bu sene. Her zaman ugrasiyorlar yuksek yuksek puanlar alip ortalamayi yuksektiyorlar ayip ayip :( @emrelerce
hoca nın adresini ver bulalım şunu :D
Haha evini bilmiyorum @emrelerce
Herkese okumak gibi gelir ama çalışmak daha zor okul zor dersin çalışmazsın iyi bir meslek alamayınca dahada zor gelir görürsün ama okusan bişeyler olsan çok rahat edersin neyse saçmaladım. :D
okul yeni bitti çalışmaya başlamadım. bir tek inşaatlarda çalıştım ve benzer işlerde. Allah izin ederse inşallah kpss ile atanınca hangisinin zor olduğuna karar vereceğim.
Yorum atmayı unutmazssın
o zaman başkaları sorar cevabı hem kendime hem onlara veririm. ama inşaatta çalışmak daha zor.
Çalışan için okumak çok kolay çalışmak zor, Okuyan için çalışmak kolay okumak zor...
Hem calısan hem okuyan biri olarak ikisi de rezalet birlikteyken cekilmezlerde ama tek okuyosaniz bursda filan varrsaa allahh derim yani
Huzurlu bir ortamda ve ne yapacağını bildiğin bir işin olduğunda kesinlikle çalışmak çok daha kolay.
Hayat zor hayat okumakta çalışmak ta hayatın içinde olduğuna göre al birini vur ötekine
Bız napıcaz ya
Mücadele etcez
ikisini bir arada yaparken yani sira ingilizce egitimi de almak, kalan zamanda da spora gitmek cok daha zor :)
Hangisi karakterine veya kapasitene uygun değilse o zor, ikisini birarada yapanlar da var...
Hem okuyup hem çalışan biri olarak çalışmanın daha zor olduğunu düşünüyorum.
her canlı ve insan yaşayabilir bir şekilde ama okumak, anlamak, idrak etmek herkese göre değildir. okumak daha ciddi bir iştir.
Ônce egitim tabi egitim olursa iyi bir is sayibide olunur eger egitimsiz olunursa pek bir altarnetiv yoktur calismak icin.
şu an okuyorum bir zorluğunu görmedim herhalde çalışmak zordur
Ben okuyorum. Ama calismanin daha zor oldugunu düşünüyorum.
yaşamak zor hepsi çok kolay insanları anlamak çok zor insanların iki yüzlü olmaları beni yoruyo boşverin okumayı çalışmayı bir tane sağlam dost bulun yeter
ikisi de zor ama çalışmak bedenen zor okumak da kafa yorucu
Çalışana çalışmak öğrenciye öğrencilik Herkese kendi yaptığı zor :)
zor olmayan bir sey yok.
çekirdek çıtlamakda mı zor? . d
hahahah... bir o kolay.
Bolume gore okumak
İsine gore çalışmak zordur
En zoru ise 2 sinide yapmamaktir bence.
Çalışmak daha zor yazları babamın yanında çalışınca daha iyi anlıyorum :))
baban bırde kıyamıyordur sana
elalemın yanında olsan daha ıyı anlarsın
Aynen
Abartmayın bu kadar , sonuçta hem çalışıp hem okuyan da var ve bu kadar dert yanmıyorlar...
sen hem okuyup hem calısıyor musun?
Şu an sadece çalışır durumdayım , ama zamanında okuyup çalıştığımda oldu.
Hangi bölümü okuacagna karar vermek zor :) okumak zor ama istemediğin bölüm degil ise yoksa kolay
Sen karar verdın mı
İstemediğim bir bölümdeym
çalışmk zor okurken cok boş vakit var geziyosun ne güzel zorluguda var tabiki ama çalışmak eğer kendi işin değilse hiçbir faydası yok yani kendini geliştiremediğin bir işte zordur
Okumak diyenler daha hayati görmemiş veletler dis hekimligi okuyorum dereceyle de mezun olucam ama hic bise calismak kadar yoramaz
Olsun yınede herkesın fıkrıne saygı göstermelıyız
hem okuyup hem çalışan biri olarak söylüyorum en zoru tatil yapmak bence çünkü hiç fırsatım olmuyor.
bu ülkeden zor olan torpilsiz siyasi çevresiz yani mecazen dayısız olmak. ister oku ister köle sisteminde zenginin istediği gibi ucuza çalış. ne farkeder ki, kazanan kim?
ikiside birbirinden zor okudugun bolum yaptigin iş kadar bunlari nekadar hakkiyla yapmaya calistigina bagli zorlugu
Ya okumak kolay çalışınca oluyor ama bazen çalısmaya üşeniyorum hepsi bu :))
Kafami duvarlar vuruyorum okumaya devam etseuim diye
ıs ısden gectı sanırım
Cokdaaannn
okumak kolay tabi kii
üniversite yılları çok daha rahatmış ki çalışınca anlıyosun zaten.
özledım okul günlerımı
Okumak zorda okumaktan sonra iş hayatına atılmak çok daha zor hele birde memur ya da öğretmensen atama beke oooo bu devlette herşey zor...
Okuyana okumak, calısana calısmak zor dolayısıyla tersi daha rahat gelir. yas, yer, sartta fikirlerde oldukca degisken etkenlerdir :)
çalışmak tabi ki çalışmadan hem okuyamazsın hem işinde de iyi olamazsın. anasını karnında öğrenmiyo insan herşeyi
okumanın tek zor yanı anne babadan ayrı kaldığın dönemler.
Emınmısın
Evet.
Okumak zor derdim ta ki çalışmaya başlayana kadar:)
Ne ısle mesgulsun