Araçlı kurye maaş 9 bin diyorlar yapılırmı siz olsanız yaparmıydınız
Yapılmaz
Yapılır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendimden biliyorum parasız kaldın mı yaparsın da yaş kaç? Heleki bu devirde parasızliktan dışarı çıkmak bile lüks konuma gelmişken. Aldığın para ile birseyler yapabiliyorsan eyvallah ama diğer türlü daha fazla para kazanacagin bi iş bulana kadar istersen dene şansını
Yaş 24 ve 2 yıldır yapıyorum Çarşı da tekim üstelik. Ağır koli kaldıra kaldıra kollarım ağrıyor 11 saat aktif ayaktasın
Asgariden 700 tl fazla veriyorlar
Sana tavsiyem madem bu kadar çalıştın iş ara ama gene calis uygun geldiğinde çıkarsın. Ben de öyle yaptım ve şimdi daha fazla maaş kazandığım meslek yapıyorum
Cevap
9Cevap
Saçmalamasınlar. Araçlı kuryeler asgarinin 2-3 katını alıyor. Bu da kâr sadece. Yakıt, fatura KDV falan ekleyince 3 katıda işte ödemeler çıkınca 2 katı kalıyor
Yollarda Ölme ihtimalin yüksek
Kamyonun altında kalabilirsin, Sürdüğün araç yanabilir Veya Şarampole yuvarlana bilirsin
kuryelik zor iştir kardeş ama mecbur kalınca napcan
Başka alternatif yoksa yapılır, neden yapılmasın.
Ben daha fazla sanıyordum ve dediğin kadar yorucu olduğunu bilmiyordum sen yanlış yere işe girmiş olmayasın. Lokanta mekan vb kuryeliği daha kolay
Aracsa yapilir ama motorsa yapilmaz. Az para ama taş atıp kolun yorulmaz ez money
İhtiyacın varsa yapılır. Alternatifin varsa yapılmaz
https://yolcu360.com/blog/getir-kuryesi-nasil-olunur/ Bunu incelesene
yogun degilse yaparsin kek iş.
11 saat ayaktasın
Hem sürüp hem dağıtmak siparişe bağlı değil. Dağıttığın koli 30 kg kadar ağır olanlar var
Adres 60 olarak geliyor tane olarak 130 geçiyor kaldıra kaldıra kollar gitti ağrıyor bazı zaman
yap hiç yoktan iyi
Paraya ihtiyaç varsa yapılır
Yapılmaz çok düşük maaş
Paraya ihtiyaç varsa yapılır
yapılır
Yapılır
9 bin ne 15 bine yapanı gördü bu gozler
Yapılır
Yapılır tabiki
Hahahah 1 saat yap görüm seni
Kardeşim yapmak istemiyorsan yapma fikrimizi sormuşsun bende fikrimi belirttim lavbaliliği kes
En İyi Cevap