9 saat çalışıyom çok sıkıldım benim. yerimde olsanız ne yapardınız asıl. meslegim öğretmenlik ( atama olmuyor )
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok üzülüyom usta adam onca sene okuyor gidip sagda solda 3-5 kuruşa çalışıyo bazen diyorum ki iyi ki üni. Gitmemişim
Hep aksam vardiyasina kalıyorum çok bunaldım
Vardiya degiştir ya da İyibi iş bulana kadar idare et şimdi bi işten çıksan tekrar iş bulup maaşı alana kadar 2 ay geriye gidersin malüm kış ayı
Kardeşim. vsrdiya değiştiremiyorum hep bayanlar var aksama. mecvur beni yaziyolar kapanışa haftada bı gün erken çıkıyorum işte kafam bulandı
Usta yani o zaman başka bi işe bak ayarlamadan çıkma garanti olsun karsı taraf ortada kalma sonra
Kardeşim iş bulana kadar sabretmi diyosun şimdi? İş bulma olasiligim yüzde 75 her an oldu olacak
Sabret tabi ya olmazsa nolacak kış günü evrakları ver şu gün gel başla dese o zaman git çıkışı al
Kardeşim dediğin gibi yapıp sabrediyim aksamcida olurum gerekirse. Hep iş bulana kadar sonra eyw çekerim üzülmeye değmez. Birde 9 saate düşürdüler yemek molası da bir saat toplam 8 saat calisscsz
Senin yaşın benden büyüktür. sabreden derviş muradına ermiş. Sonuçta kötü de olsa bi iş ekmek parası az daha sabret
Saygı gösterdiğin için teşekkür kardeşim sağlıklı düşünemiyorum işte destek olduğun ixin allah razı olsun sabredecem kafamdaki tarihe kadar akşamcı yszsinlar bakalım
Eyvallah abi kapak resminide degiştir senin gibi ögretmen birine yakıştıramadım. İş hayatında başarılar dilerim işin gücün rast gitsin inşallah
Başka bir iş bulamaz mısın özellerde vs? Veya saatlik ders anlatmaya çalış. Youtube kanalı bile açabilirsin
Araştırıyorum. Şikayetim aslında saatler 1 de gidicem akşam onda çıkıyorum
Araştır bakalım. Ne öğretmenisin?
Sosyoloji
Üniversitede değil mi o ders
Lisede de var
Hmm. Yüksek lisans yapıp üniversitede kalma ihtimalin nedir
Yapma. olasiligim varda istemiyorum kardeşim geçti. gibi artık
Hiçbir şey için geç değildir istemek önemli
Kardeşim bı sorum daha olacak çalışma saatim nasıl öğlen 1 akşam 10
Akşam 10 dan sonra kendine vakit ayırabiliyor musun, memnun musun?
Eşimle beraberim yemek vs işte kardeşim
Yani siz mutluysanız devam edebilirsin ama araştırmaktan vazgeçme gerekiyorsa açıktan 2. Bir üniversite daha oku. Çünkü zor şartlar var geçinmek de zor. Sen fırsatları kovalamaya bak. İş bulmadan da işten çıkma
Bişey sorcam. Benim yerimde olsan ne yapardin vardiyalarin hep aksamci iş. Bulana kadar dayanırmiydin yoksa çıkarmıydin
Dediğim gibi başka bir seçenek yoksa bulana kadar mecbur devam ederdim. Çünkü evlisin eve bakman lazım.
Devam diyosun akşamcı olmaya pekala bende sabredip dayanacam
Aynen. Yeni bir fırsat bulana kadar devam et
Üzülmeyede gerek yok
Aynen öyle
Başka islere yönel ticaret yap
Ne yapabilirim ki
Alım satım yap butik üzerine teendyola kaydol ordan sat