En güzel zamanlarım, gençliğim köyde boş geçiyor. Hayata atılmak istiyorum bir türlü olmuyor, ne yapmalıyım?

22 yaşından beri köyde yaşıyorum. Çok şükür elimden her iş geliyor. Birçok kere üniversitesi sınavına gridim sonuç alamadim çok okumak istiyordum da iyi puan da almıştım lakin sözel puan türü olduğu için gitmek istemedim. Yaptığım tercihlerde çıkmadı. Çeşitli sorunlar da başıma geldi , corona vs derken yaşadığım şehirde teknik bir iki yıllık bölüm okuyorum. Kendimi geliştirmeye saygın birisi olmayi çok istiyorum hayata karışmak istiyorum ama bir türlü olmuyor. Artık çok bunaldım. Herkes geziyor güzel üniversite hayatı yasiyor benim o kadar güzel hayallerim vardı hiç birisi olmadı. Farklı şehirde üniversite okuyup , maddi manevi kültürel alanda özgüven alanında kendimi geliştirmeye niyetim vardı da nasip olmadı. Hayırlısı mı diyeyim bilemiyorum. Köyde tek avantajim dogalligimiz temizlgimiz bozulmadi öyle kendimizi muhafaza ettik başka bı artısı yok

En güzel zamanlarım, gençliğim köyde boş geçiyor. Hayata atılmak istiyorum bir türlü olmuyor, ne yapmalıyım?