Beşki bir çoğunuz okumaz ya da sallamaz ama yine de içimi dökmek istiyorum.
21 yaşındayım iyi bir vakıf üniversitede yarı burslu okuyorum ve bölümüm de iyi üçüncü sınıfım. Babamı 2 yıl önce kaybettim ve abim işlerinin başına geçti. Babamla amcamlar ortak çalışıyorlardı ve abim de babamın yerine şirkette çalışmaya başladı ancak anladığım kadarıyla abim bir para istiyorsa ikincisine çekiniyor. Onlar yiyip içiyor biz bakıyoruz. Zaten kavagalıydık ama susmayı tercih ettik sonuçta abim hala onlarla çalışıyor ancak artık maddi olarak sıkışmaya başladık. Bir ay rahat geçiniyorska öbür ay sıkıyoruz kendimizi.
vakıf üniversitede ve İstanbul'da okuyorum şimdi okulların kapanmasından dolayı ailemin yanındayım ancak endişeleniyorum. Ailemin yanında iken bile böyle maddi zorluk çekiyorsa ailem ben istanbuldayken bana nasıl para gönderiyorlar? Kim bilir ne kadar sıkıyorlar kendilerini. Çalışmak sitesem olmaz, olduğumuz şehirde tanınmış insanlarız. Uzaktan işler konusunda da uzman sayılmam ama web tasarımı vb yapıp satıp para kazanmayı düşünüyorum. Udemyden de bir kaç eğitim almayı düşünüyorum, belki bir para gelir. Kendimi geçindirsem yeter ama ilerde ne yapacağım kafam çok karışık. Okul da bir sene uzayacka gibi… nasıl bulacağım o parayı bilmiyorum. Aileme de yük olmak istemiyorum ama çok çaresiz hissediyorum kendimi…
Sonrasını da düşünüyorum. Mezun olunca büro açacağım zaman parayı nereden bulacağım, çalışmam da lazım…
Ne yapacağım kafam çok karışık sizce ne yapmalıyım? Uzaktan, freelance olarak çalışabileceğim bir alan öneriniz var mı? Teknolojiyle aram iyidir, ilgim var. Öğrenirim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer