Çok çaresiz hissediyorum yardım edermisiniz?

3 yıllık evliyim onu çok seviyorum evliliğimizin başlarında normde kullanmadığı Messenger uygulamasını gördüm bir girdim dört sene önceki daha lise zamanındaki sevgilisi ile mesajları vardı deliye döndüm neden hala duruyordu mesejlar neden silip atmamıştı canım çok acıdı eski de olsa o mesajları okumak kalbimi deldi şu an yazarken bile canım acıyor tabi büyük bir kavga oldu o tepki vermedi çok üzgün ve korkmuş görünüyordu eli ayağı titredi o an bile sarılmak istedim ona sonra anlattı bana işte bundan sonra bu kız ya da ailesi abileri bilmiyorum aramışlar peşini bırakmamışlar falan düğününüzde bile çok korkmuş gelip basacaklar bişey söyleyecekler diye ayaklarıma kapandı ben seni çok seviyorum seni hak etmiyorum ne olur bırakma bende eski olduğu için bırakamadım ama içimde hep bir güvensizlik var uğruna öleceğim adam ya başkasını seviyorsa bazen içime saçma şüpheler düşüyor kavga ediyoruz ağlıyorum bazen delirecek gibi oluyorum telefonu hep ortada şifresini biliyorum herşeyin bu kadar ortada olması beni tedirgin ediyor beraberlik olarak da haftada bir kez sadece buda beni tedirgin ediyor
Çok çaresiz hissediyorum yardım edermisiniz?