Eğitim & Kariyer Kaç dakika aralıksız ders çalışabilirsiniz? CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Molasız kaç dakika ders çalışabilirsiniz? Eskiden 1 saat aralıksız çalışırdım şimdi yarım saatte sıkılıyorum :/ Kaç dakika aralıksız ders çalışabilirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı. Ben çok uzun çalışamam en fazla 1 saat çalışırım ondan sonra bana bir sıkılma geliyor çünkü. bu sefer de konulara odaklanamıyorum. 1 0 Yorumla
Benitanıyorsun Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yüksek zamanında kahvaltı ile akşam yemegi arasında sadece tuvalet molası için boşluk bıraktığım günler oldu 1 0 Yorumla
CuteCurly Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 46% +1 yıl Genelde 1 saat ders çalışıyorum aralıksız, daha fazlası da mümkün 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl 40-50 dakika en azders sorusunu görünce artık çalışmaya başlamam lazım benimde diye düşünüyorum 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl 20 dakikada bir beş dakika ara bence dikkati toplar, tazeler. 1 0 Yorumla
Marsli_kizi Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Duzgun odaklanirsam 2.5-3 saat verimli calisirim ara vermeden 1 0 Yorumla
Ebenizz Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Kafamın dalgın olmasına bağlı ama gene de en fazka 1 saat 3 0 Yorumla
Senaasenna Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Hergün degısıyor o gün kötü şeyler olduysa veya aklıma takılan birsey varsa hiç çalışamam bazen ise saatlerce çalışırım 1 0 Yorumla
Heidi97 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Aralıksız değil tabi ama sabahladığım zamanlar oldu 2 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bir saati geçmez sonrası 15 dakika ara sart 1 0 Yorumla
alfonsaberg Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 68% +1 yıl 5 dakika desem yalan olur maks 1 dakika falan 1 0 Yorumla
06Baskann Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Abla en son ortaokulda harıl harıl ders çalışıyordum en fazla 1 saat o da 😅 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl 3 dakika 3 1 Yorumla Sarışıngenc23 +1 yıl Abi senden en azından bir 10 dakika beklerdim şaşırttın beni :D Yorumla
Ghkjk Takip Et Xper 4 Yaş: 21 , eic 93% +1 yıl 3 saat 2 2 Yorumla Ghkjk +1 yıl Aralıksız. Ondan sonra mola veriyorum Yorumla Ghkjk +1 yıl Bunu sınavın son günü yaparım normalde bu kadar yoğun şey yapmam yani Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 908 cevap paylaştı. 1-2 saat çalışırım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ben çok uzun çalışamam en fazla 1 saat çalışırım ondan sonra bana bir sıkılma geliyor çünkü. bu sefer de konulara odaklanamıyorum.
Yüksek zamanında kahvaltı ile akşam yemegi arasında sadece tuvalet molası için boşluk bıraktığım günler oldu
Genelde 1 saat ders çalışıyorum aralıksız, daha fazlası da mümkün
40-50 dakika en az
ders sorusunu görünce artık çalışmaya başlamam lazım benimde diye düşünüyorum
20 dakikada bir beş dakika ara bence dikkati toplar, tazeler.
Duzgun odaklanirsam 2.5-3 saat verimli calisirim ara vermeden
Kafamın dalgın olmasına bağlı ama gene de en fazka 1 saat
Hergün degısıyor o gün kötü şeyler olduysa veya aklıma takılan birsey varsa hiç çalışamam bazen ise saatlerce çalışırım
Aralıksız değil tabi ama sabahladığım zamanlar oldu
Bir saati geçmez sonrası 15 dakika ara sart
5 dakika desem yalan olur maks 1 dakika falan
1.5 saatte 15 dk aralıklarla çalışırım.
Günde 5 saat rakippppp
Rekorum sanırım 16 dakika falan
İki saat calisabilirim
Rekorum 5 saat.
Abla en son ortaokulda harıl harıl ders çalışıyordum en fazla 1 saat o da 😅
3 dakika
Abi senden en azından bir 10 dakika beklerdim şaşırttın beni :D
3 saat