Atanamamis ogretmenim, yasim 26. Ozelde falan calistim ama sartlari cok kotu, kpss de olmuyor. Polisligi denesem diyorum ama gozlerim miyop ve derecesi de yuksek biraz. Sizce polislik icin cizdirmek mantikli mi yani deger mi?
Mantikli mi derken ameliyat beni korkutuyor gozumde hasar vs olursa diye.
Baska ne yapabilirim bilmiyorum, bir baltaya sap olamadim, bombos bir insanim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
"Bir baltaya sap olamamak" cümlesini rica ederim kendinize söylemeyin. Bakın her şey nasip kısmet evet biraz kısmetimizi kendi çabamızla da ortaya çıkarmamız bazen gerekiyor ama her şeyin hayırlısı olduğunu unutmayalım olur mu? Şimdi asıl gelelim polislik konusuna. Eğer göz doktoruda çizdirmek veya işlem için yeterli buluyorsa, herhangi bir risk yoksa çizdirme işlemi yapabilirsiniz. Tabi bu işlem harici polislik sınavlarına hazırlanmanız gerekiyor. Uygulamalı biliyorsunuz önceden hazırlığınız olması lazım. İyi bir çalışma, performans ile ben eminim polislik mesleği üzerinden ilerleyeceğinizden. Farklı işlere başvurmak, ilerlemek, kendinizi denemek kadar güzel bir şey yoktur. Belki de sizin mesleğiniz polislik. Bunu ancak zamanla göreceksiniz hadi hayırlısı olsun...
Tabii, Ama polislik de zor. Öğretmenliği seviyorsan ve gerçekten istiyorsan, KPSS'Ye yine gir, ya da başka sınava hazırlan. ya da iş ilanlarına bak. En azından kısa yoldan iş bulmuş olursun, maksat buysa tabii demi. (Ben de miyobum/zor ya.) Bir yere bakmak için bir yerlerimi yırtıyorum yine de nafile. Olmuyor. bir türlü göremiyorum.
Gözlük en iyi çözüm buna.
Miyop ameliyatı olmuştum sinan gökeri tavsiye edeeim