Arkadaşlar merhaba ayağımda yanıktan dolayı böyle bir iz var. Polisliğe başvuru yapıcam sizce sorun olur mu? Elenmeme sebep olur mu? Vücuttaki tek yara izi sadece bu.

Arkadaşlar merhaba ayağımda yanıktan dolayı böyle bir iz var. Polisliğe başvuru yapıcam sizce sorun olur mu? Elenmeme sebep olur mu? Vücuttaki tek yara izi sadece bu.
Bu olmaz kardeşim. 5 metreden bakıldığında eşgal belirleyici iz yara dövme yoksa sorun yok. Pantolon ve tişört bölgeleri içindeyse sorun yok. Kolunda dövme ve yara varsa sorun olur
Yok abi kolda falan yok sadece bu var. Oda pantolon içinde kalıyor zaten bileklerimi iki üç tur katlamadığım sürece de görünmüyor
Eyvallah abi teşekkür ederim
Cevap
2Cevap
Yara izi giderici krem var onu al kullan öz falan kalmaz. Ve evet engel
Kremin ismini ya da linkini atabilir misiniz rica etsem. Kesin çözüm sağlar mı?
Gizliden nasıl çıkıyor onu bilmiyorum maalesef ya da rahatsızlık vermiceksem ben sana mesaj atabilirim
Benim puan yetmiyor sana mesaj atmaya. Ben en iyisi seni takip edeyim mesajı sen de öyle atarsın artık.
Fero6521
Neden bu tarz şeylere takıyorlar ki? Manken mi arıyorlar yoksa işini dürüst yapacak bir memur mu?
İnanın bende bilmiyorum bunu. İşin garip tarafıda dövme varsa kabul olmuyor ama polis olduktan sonra yaptırabiliyorsunuz.
Yani o zaman bu mantığa göre polis olup da dövme yaptıran birisi görevden alınmalı :D.
Ortalıkta polis kalmaz o zaman da 😁
beş metreden görülecek her çeşit yara izi olanlar elenir.
Bu iz engel değil görünür yerde değil zaten
Evet görünür yerde değil inşallah dediğin gibi engel değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?