Şimdi bizim şehirde bir tane TRT binası var gidip sorsam mi yoksa bu kendi kafasina göre gelmiş diye gülerler mi bana çünkü internetde bir ilan vs bulamadım maalesef
Staj yapmak istiyorum ki TRT alıyor onun bilgisini vs almak istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Neyse Arkadaşlar Gidip Görmeden hiçbirşeyi Bilemem Bende bilmiyorum en kötü bilgi almış olurum bir tane de podcast hazirlarim
Şimdi Googleden baktım şu an TRT radyosu varmış Antalyada internetde hiçbir ilanini göremedim küçük bir yere benziyor çok bir işlevi varmıdr bilmiyorum Oraya bizzat gitsem staj yapmak istiyorum okuyorum bilgi almak için geldim dediğimde acaba staj tarzi programimiz yok derler mi
Yok atmazlar atarlarsa başka gün tekrar denersin olmadı TRT ye mail atarsın okuduğun şehirde ise öğretmenlerin yardımcı olur vardır tanidigi odamı olmadı telefonunla bir haber çek onu getir o as konuş 🤔
Daha bir şey belli değil ama Radyo Sunucusu olarak veya muhabir olarak çalişmak istiyorum benim bulunduğum sehirde de baktim TRT Radyo Varmış ona başvurmak istiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Staj için şahsen başvuru yap... Çalışmak için genellikle stajyerken aldıkları kişileri tercih ediyorlar.
Şimdi Googleden baktım şu an TRT radyosu varmış Antalyada internetde hiçbir ilanini göremedim küçük bir yere benziyor çok bir işlevi varmıdr bilmiyorum Oraya bizzat gitsem staj yapmak istiyorum okuyorum bilgi almak için geldim dediğimde acaba staj tarzi programimiz yok derler mi
ama başka çalışabileceğim staj yapacağim bir güvenilir kurum yok bu beni baya üzüyor
Yani deseler bile bu kendi kafasina göre niye gelmiş derler mi hsjsj gidip sormam abest olur mu
Birde bir tane podcast hazirlayip göstereyim diyorum
RTE veya benzer bir bölüm okuduysan şansın var
evet şu an okuyorum ama gidip güvenliğe iş başvursu veya staj başvurusu icin bilgi almak için geldim desem bilgilendirirler mi ya
Başindan atarlar gibi bilkiyorum
Yok atmazlar atarlarsa başka gün tekrar denersin olmadı TRT ye mail atarsın okuduğun şehirde ise öğretmenlerin yardımcı olur vardır tanidigi odamı olmadı telefonunla bir haber çek onu getir o as konuş 🤔
TRT radyo programı Bir tane podcast hazirlayip hani ben bu bölümü okuyorum ve staj yapmak istiyorum mu desem
Oda olur
internetde telofon numaralari var arayip sorsam mi
Hangi şehir
Antalya
Ne olarak çalışcan
Daha bir şey belli değil ama Radyo Sunucusu olarak veya muhabir olarak çalişmak istiyorum benim bulunduğum sehirde de baktim TRT Radyo Varmış ona başvurmak istiyorum
şu an okuyorum stajer olarak başvuru yapmak istiyorum
Okulun ne
Radyo Televizyon ve Sinama okuyorum
Süleyman demirelde
Senin gibi binlerce kişi var. Niye sen?
Niye böyle sorular soruyorsun
Çünkü ben uğraşıyorum çabalıyorum kendimi geliştirmeye çalişiyorum bu gayreti herkes göstermiyor sadece bölümü okuyorlar
Çabalamadan bir şey elde edemezsin sonuçta
Ay beni niye işe alsinlar ki gibi kafasinda olursam hiçbir işi yapamam çok gereksiz bir düşünce bence
Bilgin yok mu bu konuda?
Gayet ileri boyutta bilgim var
Tamam neden yardimci olmuyormusun
Düşünüyorum…
Olmuyorsun nasıl başvurabilirim vs
Dediğim yere podcast hazirlayıp staj yapmak istiyorum diye başvuru mu yapsam CV de hazirlarim öğrenci belgesi falan
Cb ofisinden müracaat ediliyor biliyorum
Ben diyorum ki yarişmaya katilayim yarişmada oradan kazanirsam kendime bir şans elde edebilirim
Onu yap. Kpss den de alıyor ama
Cv yolla.