Ankara 'da olanlar veya Ankara 'da eğitim almış bireyler cevap verirse memnun olurum
Artıları eksileri nelerdir?
Artıları eksileri nelerdir?
Ankara üniversite okumak için güzel bir şehir, şehir güvenli ve düzenli İstanbul gibi değil. Başkent olması gerekçesiyle güvenlik önlemleri yüksek ben Ankara’yı çok seviyorum gazi de okudum ben de seneler önce
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz içinnn❤️ Gazi çok iyii ya tebrik ederim sodhsıshdd
Öyle aşırı bir soğukluğu yok ben Ege’den gittim ona rağmen üşümedim. Çok rahat edersin
Peki öyleyse ben de İstanbul dan geçicem bakalım hayırlısı olsund diyorum artık
Başarılar
Çok teşekkür ederim<3
Ankara çok da beğendiğim bir şehir değil ama ben hep iş seyahatleri dolayısıyla ziyaret ettim. Üni olarak bilemeyeceğim, denizin olmadığı her şehir gibi boş geliyor bana üniversite imkanlarını bilenlerin yönlendirmesi çok fikir verecektir sana. Ben diğer açılardan söylemem gerekirse tercih edeceğim ilk şehirler arasında kesinlikle yer almıyor. Kasvetli karışık ve tek düze yaşanan bir şehir gibi.
Gayet iyi yaşanacak bir yer ama kötü yanı çok soğuk olması sadece kuru bir soğuk var ayazı sert geçen senenin kışı çok fenaydı gerçi evde olduğum için çok dokunmadı bana
Off soğuk olduğunu biliyorum sanırım eğer gidersem beni en çok zorlayacak olan şey de bu olur gibime geliyor, gerçi İstanbul'dan geliyor olacağım ne kadar bir fark olabilir tam olarak?
İstanbuldan farkı deniz yok nem yok o yönden iyisin bak trafik olarak İstanbuldan daha az diyebiliriz ama yine de trafiği var ama en azından bir köy değil benim olduğum şehir il diye geçiyor ama tam bir köy büyük köy istersen bizim buraya da gelebilirsin burada yaşamak daha kolay Ankaradan daha kolay ama Ankara tam yerinde bir yer tabiki de benim tercihim İstanbul ama Ankara'da ikinci yer olarak geliyor
Çok teşekkür ederim çok güzel açıkladınızz ❤️
Cevap
5Cevap
Bence güzel bir şehir
Sormaya gerek var mı? İstanbul ve Ankara üniversitelerin en iyilerine sahipler.
Evet üniversite olarak kaliteli fakat şehir açısından merak ediyorum
Ya gerçekten İstanbul tam da dediğin gibi ben İstanbul'dayım yani kendi iradesiyle İstanbul'da yaşanlara inan şaşıp kalıyorum gerçi bana tam sessizlik lazım Ankara hoşuma gitti aklımda kalsın teşekkürler
(İstanbul lanet bir yer.)
Hayat fazla çarpık evet ancak eğer sınavda çok iyi bir sonuç aldıysan görmezden gelemeyeceğin kadar iyi vakıf üniversiteleri var. Devletle çalışmamak demek bana göre daha iyi kariyer imkanı demek. Tabii mühendislik için böyle olduğunu söyleyebilirim. Tıp için İstanbul veya Ankara da iyi bir devlet üniversitesi de fazlasıyla iyi.
Özel okumak pek mantığıma uygun gelmiyor açıkçası ama evet imkan açısından dediğin doğru olabilir tercih meselesi ki zaten istediğim bölüm 1 tane üniversitede var İstanbul da onun dışında zaten İstanbuldan fazlasıyla sıkıldım ve bunaldım her şeyi ve herkesi bırakıp tek başıma farklı bir şehirde olmak istiyorum ne kadar iyi bir sıralamam olsa da bu düşüncemi aşamıyorum aşmiycam gibi de duruyor sınava çok az kaldı sadece gitmek istiyorum şu an
Elbette
Ankara tam üniversite şehri. Çoğu insan sevmez ama ben çok severim. Ortamları çoktur. Soğuğu fenadır.
Tam da üniversite okunacak şehir :) Her türlü insana göre uyumlu.
şehir olarak şey gibi orta yaşlarında mutsuz bir adam gibi düşün
AkshsWidnsowgsısgwıwgsısg
Eğitim açısından güzel
Ona ne şüphe
Ankara 'ya yeni taşındık ilk izlenim çok güzel
sıkıcı kötü bir yer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?