Tesadüf bir yazıya denk geldim. Bunu dile getiren de bir öğretmen. "Uzaktan eğitim ile sağlıkçı olan kişilere, canımı emanet etmek istemem." Diye bir cümle kullandığını fark ettim. Siz ne düşünüyorsunuz peki bu konuda?
"Uzaktan eğitim ile sağlıkçı olmuş kişilere canımı emanet etmek istemiyorum." Diyen kişiler için ne düşünüyorsun?
Oldukça haklılar çünkü gerçekten işini bilen kişiler bence mesleğini yapmalı. yani sonuçta bu bir can konusu yani sağlık emanet ediyoruz. o yüzden uzaktan eğitim ile tamamlayan kişiler genelde yeterince başarılı olamıyorlar. çünkü bazı meslekler uzaktan eğitimle yürümez maalesef, bazıları yürüyebilir ama bazıları yürümez.
Bu yüzden oldukça haklılar zaten özellikle ben hangi ders olursa olsun uzaktan eğitimi desteklemiyorum. çünkü kişiler bu şekilde daha umursamaz ya da daha tembel oluyorlar
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Haklılar çünkü bazı meslekler uzaktan eğitimle yürümez maalesef ve tıp bölümü buna dahil. Uygulamalı şekilde derslerin işlenmesi daha faydalı ve verimli olur
Paramediğim sadece 1 dönem okula gittim mezunum Şu an baya tehlikeliyim galiba ama ataninca zaten eğitim veriliyormuş
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Doktorun ismi de sağlıkçı oldu. Ebeye hemşireye canını emanet etmiyosun doktora ediyosun onlar doktor ne diyosa onu yapıyo. Sağlıkçı sağlıkçı diye gezenlere sağlıkçı baksın tabii doktora gerek yok
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > "Uzaktan eğitim ile sağlıkçı olmuş kişilere canımı emanet etmek istemiyorum." Diyen kişiler için ne düşünüyorsun?