Eğitim & Kariyer İş bulamıyorum neden ki? Melisaduygu Takip Et Xper 7 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Halbu ki şartları da uyuyo bana. Ama dönmüyorlar. Kafayı yiyecem artık en basit işler bile dönmüyor. Nedir bunun sırrı Güncellemeler+1 yıl İş dönüşü yaptılar. Sanırım ben çok aceleciyim İş bulamıyorum neden ki? Cevapla İş Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
guven2023 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl çok basit işlere bile onlarca başvuru oluyor. sabırlı ol denemeye devam et. 1 1 Yorumla Melisaduygu +1 yıl Aynen walla Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çünkü çok okumuş kişiler var kendini geliştirmiş deneyimli vs vs herkes işsiz olduğu için en iyisini almaya çalışıyorlar 0 7 Yorumla Melisaduygu +1 yıl E bende üniden yeni mezunuyum Yorumla Melisaduygu +1 yıl Yeni mezunlar kalsın mı yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende yeni mezunum ama eleman almak isteyenler öyle düşünüyor Yorumla Melisaduygu +1 yıl Ewet maalesef Yorumla Melisaduygu +1 yıl Ne mezunusun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ekonomi ve bir de açıktan engelli bakım ve rehabilitasyon. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen peki Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl ihiyac yoksa dönmezler birde yalaka çok ararlar bence 0 8 Yorumla Melisaduygu +1 yıl İhtiyaç yoksa niye ilan verirler ki Yorumla kanka35 +1 yıl dediğim gib seçici davranıyorlar fizik iş hakimiyeti ve daranış krıterleri Yorumla Melisaduygu +1 yıl Gayet güzel bir fotoğraf koydum cv ye Yorumla Melisaduygu +1 yıl Uzaktan davranışımı nasıl anlayacaklar ki Yorumla kanka35 +1 yıl mülakat yaptınızmı Yorumla Melisaduygu +1 yıl Yok Yorumla kanka35 +1 yıl yüz yüze görüşme giden alınmışola bilir Yorumla kanka35 +1 yıl hayırlı olsun git görüş Yorumla
TheLastGoodbye Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl torpil 1 1 Yorumla Melisaduygu +1 yıl Hep torpil zaten bıktım Yorumla
Ajan_07 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Uygulama dan mı yaptın normal cv mi 0 2 Yorumla Melisaduygu +1 yıl Uygulama ile cv yaptım PDF Yorumla Ajan_07 +1 yıl Bende öyle ama boş ya Yorumla
Bayhiiçkimse Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 304 cevap paylaştı. Ne mezunusun ne işler yaptın nerede yaşıyorsun 0 11 Yorumla Melisaduygu +1 yıl Sekreterlik işine başvuruyorum Yorumla Bayhiiçkimse +1 yıl Diğer soruların cevabı nedir Yorumla Melisaduygu +1 yıl Hangi sorular Yorumla Bayhiiçkimse +1 yıl Yazdığımı tekrar oku? Yorumla Melisaduygu +1 yıl Diğer soru derken? Yorumla Melisaduygu +1 yıl Cevap yok Yorumla Bayhiiçkimse +1 yıl Yaptığım ilk yorumda 3 soru var Yorumla Bayhiiçkimse +1 yıl Tamam bulamaman normal o halde Yorumla Melisaduygu +1 yıl Okumadım tam ne yazdiğını Yorumla Bayhiiçkimse +1 yıl Ben okudum ve pes ettim başarılar sana Yorumla Melisaduygu +1 yıl Ok teşekkürler Yorumla
_PlatenisTaken_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl şehir 0 26 Yorumla Melisaduygu +1 yıl Ankara Yorumla _PlatenisTaken_ +1 yıl her türlü bulunur Yorumla Melisaduygu +1 yıl Bulunmuyor ki 😂 iş bulmak ne kadar da zormuş Yorumla _PlatenisTaken_ +1 yıl hahah dogru ilk defamı iş arıyorsun Yorumla Melisaduygu +1 yıl Evet Yorumla _PlatenisTaken_ +1 yıl ne mezunusun Yorumla Melisaduygu +1 yıl İş yok Yorumla Melisaduygu +1 yıl Önlisans maalesef Yorumla _PlatenisTaken_ +1 yıl senin bulman lazım aslında ne tarz işlere bakıyorsun Yorumla Melisaduygu +1 yıl Sekreterlik gibi Yorumla _PlatenisTaken_ +1 yıl başka işlere yönel Yorumla Melisaduygu +1 yıl Ne gibi Yorumla Melisaduygu +1 yıl Hiç bir yerden iş yok Yorumla _PlatenisTaken_ +1 yıl belki bi market gecici olarak Yorumla _PlatenisTaken_ +1 yıl Gözün aydın Yorumla Melisaduygu +1 yıl Sekreterlik işi beğenmedim. Gece 12 ye kadar çalışılacakmış. Bide patron eve bırakırmış. Sapıklarla uğraşamam yaw. 😂 Yorumla Melisaduygu +1 yıl İnşaat ile ilgili bir holding. Beğenmedim 😂 Bana daha düzgün iş lazım Yorumla _PlatenisTaken_ +1 yıl Hadi ha napicaksin Peki Yorumla _PlatenisTaken_ +1 yıl Girmiycekmisin Yorumla Melisaduygu +1 yıl Düzgün iş bulana kadar devamm Yorumla Melisaduygu +1 yıl İş aramaya devamm Yorumla _PlatenisTaken_ +1 yıl Açıl. mi iş durumu Yorumla Melisaduygu +1 yıl Acil değil ya daha yaşım küçükk Yorumla _PlatenisTaken_ +1 yıl Kaç ki yaşın Yorumla Melisaduygu +1 yıl 18 üstü Yorumla _PlatenisTaken_ +1 yıl 20 falan mi Yorumla
meraklihaaakan Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 83% +1 yıl hangi sehirdeisn 0 15 Yorumla Melisaduygu +1 yıl Ankara Yorumla meraklihaaakan +1 yıl orada evrt zor ama magazlar olur ya Yorumla Melisaduygu +1 yıl Napim mağazada çok çalişiyorlar en fazla akşam 6 ya kadar olsa iyi Yorumla meraklihaaakan +1 yıl evet orlar da oyle ya zor Yorumla Melisaduygu +1 yıl Offf Yorumla meraklihaaakan +1 yıl yaaa oflama azimle armaya devam Yorumla Melisaduygu +1 yıl Depresyona girdim yaw Yorumla meraklihaaakan +1 yıl sakin ol ya tpedrmsn Yorumla Melisaduygu +1 yıl Olamiom Yorumla Melisaduygu +1 yıl Depreseee Yorumla meraklihaaakan +1 yıl cok intciism Yorumla Melisaduygu +1 yıl What Yorumla meraklihaaakan +1 yıl cok inatcisin Yorumla Melisaduygu +1 yıl Ewet Yorumla meraklihaaakan +1 yıl bana niye inadd Yorumla
Elifinzilsesi Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Mülakatlar nasıl 0 1 Yorumla Melisaduygu +1 yıl Özeller aramıyor ki mülakat bile torpille Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
çok basit işlere bile onlarca başvuru oluyor. sabırlı ol denemeye devam et.
Aynen walla
Çünkü çok okumuş kişiler var kendini geliştirmiş deneyimli vs vs herkes işsiz olduğu için en iyisini almaya çalışıyorlar
E bende üniden yeni mezunuyum
Yeni mezunlar kalsın mı yani
Bende yeni mezunum ama eleman almak isteyenler öyle düşünüyor
Ewet maalesef
Ne mezunusun
Ekonomi ve bir de açıktan engelli bakım ve rehabilitasyon.
Sen peki
ihiyac yoksa dönmezler birde yalaka çok ararlar bence
İhtiyaç yoksa niye ilan verirler ki
dediğim gib seçici davranıyorlar fizik iş hakimiyeti ve daranış krıterleri
Gayet güzel bir fotoğraf koydum cv ye
Uzaktan davranışımı nasıl anlayacaklar ki
mülakat yaptınızmı
Yok
yüz yüze görüşme giden alınmışola bilir
hayırlı olsun git görüş
torpil
Hep torpil zaten bıktım
Uygulama dan mı yaptın normal cv mi
Uygulama ile cv yaptım PDF
Bende öyle ama boş ya
Nerde yaşıyorsunuz ki
evet hepsi oyle su an
Ne mezunusun ne işler yaptın nerede yaşıyorsun
Sekreterlik işine başvuruyorum
Diğer soruların cevabı nedir
Hangi sorular
Yazdığımı tekrar oku?
Diğer soru derken?
Cevap yok
Yaptığım ilk yorumda 3 soru var
Tamam bulamaman normal o halde
Okumadım tam ne yazdiğını
Ben okudum ve pes ettim başarılar sana
Ok teşekkürler
her türlü bulunur
Bulunmuyor ki 😂 iş bulmak ne kadar da zormuş
hahah dogru ilk defamı iş arıyorsun
Evet
ne mezunusun
İş yok
Önlisans maalesef
senin bulman lazım aslında ne tarz işlere bakıyorsun
Sekreterlik gibi
başka işlere yönel
Ne gibi
Hiç bir yerden iş yok
belki bi market gecici olarak
Gözün aydın
Sekreterlik işi beğenmedim. Gece 12 ye kadar çalışılacakmış. Bide patron eve bırakırmış. Sapıklarla uğraşamam yaw. 😂
İnşaat ile ilgili bir holding. Beğenmedim 😂
Bana daha düzgün iş lazım
Hadi ha napicaksin Peki
Girmiycekmisin
Düzgün iş bulana kadar devamm
İş aramaya devamm
Açıl. mi iş durumu
Acil değil ya daha yaşım küçükk
Kaç ki yaşın
18 üstü
20 falan mi
hangi sehirdeisn