Üniversite okumamış ama zehir gibi zeki, kültürlü, kendisini yetiştirmiş binlerce insan var. Üniversiteyi bitirmiş olmak, her insan için yüksek donanım ve birikim demek değildir.
Eşeğe altın semer de vursan, yine eşektir.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 ay
Okumakla hayatimin hatasi yaptim diplomami da iptal etmiyorlar yolun basindaysan 2 yillik onlisans oku acikogretimden bu surede calis sonra atanirsin. İptal edemedim edebilsem simdiye atanmistim 50 kere
Üniversiteye zamanında çok özenmiştim ailem Üni mezunu olmamı istedi kendimi zorlayıp girdim sonuç olarak tek ders bırakıp mezun olmadım lise diplomamla KPSS ye girdim atama bekliyorum yani çok güzel bi bölüm okumadıktan sonra boş
Türkiye’de okusanda okumasanda aynı durumdasın asgari ücretle bir yerde çalışıyorsun belki gelişmiş bir ülkede bunu sorsaydın “okumamış ne demek tabi ki okumuş adamın hali başka” derdim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 ay
Kendi tercihleri. Hayata erken atılmak istiyorlardır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Üniversite okumamış ama zehir gibi zeki, kültürlü, kendisini yetiştirmiş binlerce insan var. Üniversiteyi bitirmiş olmak, her insan için yüksek donanım ve birikim demek değildir.
Eşeğe altın semer de vursan, yine eşektir.
Okumakla hayatimin hatasi yaptim diplomami da iptal etmiyorlar yolun basindaysan 2 yillik onlisans oku acikogretimden bu surede calis sonra atanirsin. İptal edemedim edebilsem simdiye atanmistim 50 kere
Açıkcası artık okumayanlar için zenginlik kapısı açık diye düşünüyorum. Üni okuyanların %7(e yakını zaten mezuniyet sonrası vasıfsız iş yapıyor
Bende Okuyamadım Şartlar el vermedigı için Üzücü😞 Bir durum ama hayat devam ediyorum
En iyi 10 üniversiteden birine gitmemişse zaten aynı şey okumakla okumamak
Üniversiteye zamanında çok özenmiştim ailem Üni mezunu olmamı istedi kendimi zorlayıp girdim sonuç olarak tek ders bırakıp mezun olmadım lise diplomamla KPSS ye girdim atama bekliyorum yani çok güzel bi bölüm okumadıktan sonra boş
Türkiye’de okusanda okumasanda aynı durumdasın asgari ücretle bir yerde çalışıyorsun belki gelişmiş bir ülkede bunu sorsaydın “okumamış ne demek tabi ki okumuş adamın hali başka” derdim
Kendi tercihleri. Hayata erken atılmak istiyorlardır.
İnsanların benim hakkımda düşünceleri var benim insanlar hakkında bir düşüncem yok 😆
İş hayatına atılıp güzel kazanır keyfine bakar en iyisi
Eskidendi kanka onlar eskiden ne okumuş ne mevkiiye gelmiş şimdi evi var mı arabası ne oldu
Eğer iyi maaş kazanıyorsa çok da takılmaz
Ya maddiyat açısından fakirdir ya da kendi tercihi
herkesin kendi tercihi :)
En doğrularını yapıyorlar
Okumadim hic pisman degilim
Üniversite okumadıklarını düşünürüz
Bu ülkede okusanda işsizsin okumasan da işsizsiz…
Akıllı insanlardır
Bi düşüncemiz yok