İngizce konuşmaya başlayınca neden türkçe köylü gelmeye başladı?

Birine bir şey söyleyeceğimde ilk cümleye ingilizce başlamak istiyorum ama türkçe ile ingilizceyi birbirine karıştırmayı sevmem (bence öyle yapanlar çok itici laf arasında btw falan diyenler) ama aklıma cümlelerin ilk ingilizcesi geliyor. İngilizce kitaplar okuyorum çünkü tanesini 3 5 euroya falan buluyorum (artık türkçe kitaplarda bu fiyatlarda) ve artık türkçe konuşmak istemiyorum ağız yapıma bile uymuyor artık 'th' olduğunda direkt dilim dişlerimin arasına giriyor tam olarak aynı sesleri çıkaramasam bile çoğu telafuzu yapıyorum. İngilizce youtube kanalım var. Her şeyi ingilizce izleyorum. Türkçe artık bana kullanışsız geliyor. Annemle ingilizce konuşuyorum o A1 ingilizce bile zar zor biliyor ama beni anlayacak kadar artık öğrendi 😂 erkek arkadaşımla uzak ilişkimiz var ve amerikalı 😅 bence tüm dünyanın dili ingilizce olmalı daha ne söylenir bilmiyorum. Türkiyede ingilizce konuşacak çok alanım olmaması canımı sıkıyor. İnternetten ingilizce öğrenenlerle konuş, advance odaya girip 'how are you dan sonrasını getiremesinler' hintlilerin ve pakilerin aksanları berbat!, araplar çok iyi ingilizce konuşuyor ama sapık (harbi bunlar nereden öğreniyor lan cidden iyi konuşuyorlar), ingiliz nadir denk geliyor onlarla da çok konuşulmuyor, fransız alman vs görürsem de onlar da bir başka alemler. Sevgilimle saat farkından dolayı sadece bana sugardaddylik yapacağı kadar görüşüyoruz (aslında ilişkimiz tamamen bunun üzerine kurulu ciddi bir şey değil) veeee evet mızmızlanmam bitmedi ama tükendim. İngilizce bilen arkadaşlarım olsun onlarla gezeyim istiyorum. Bence tüm dünyadaki en güzel dil. Bu arada herkes nasıl öğrendiğimi soruyor. 12 yıl ingilizce eğitimi aldım ve hiç bir halt bilmiyordum. Liseden çıktığımda I need demeyi bile bilmiyordum. Ama arkadaş ortamlarında rezil oldum. Onların ingilizceleri müthiş harika zannediyordum çünkü en azından basit şeyleri görünce anlıyorlardı. Hani meme'ler varya öyle şeyleri atıp atıp gülüyorlardı. Sonra öğrenmeye karar verdim ve 3 yıldır hayat
İngizce konuşmaya başlayınca neden türkçe köylü gelmeye başladı?