Burnuna bak sen iki kilo tavuk döner çıkar 🤣🤣🤣🤣 buradaki kizlarda guzel değilim yok söyle yok boyle alin size cirkinlik abidesi ŞÜPHESİZ Kİ BİZ ONLARI İBRET OLSUN DİYE YARATTIK (BAKARA SÜRESİ 103. AYET)
Türk değil çünkü, kendisi ırak kürt bölgesel yönetiminde genel müdür. Babasıda peşmergeydi. Bunları içimize sokanda amerika. Şu büyük resmi görmeyen gözlerinize s*kayım artık. Biraz benim gibi olun mk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Nedenini bilmiyorum belki bu şekilde cool olduğunu falan zannediyordur ama şu fotoğraf psikolojimi bozdu 😂
Burnuna bak sen iki kilo tavuk döner çıkar 🤣🤣🤣🤣 buradaki kizlarda guzel değilim yok söyle yok boyle alin size cirkinlik abidesi
ŞÜPHESİZ Kİ BİZ ONLARI İBRET OLSUN DİYE YARATTIK (BAKARA SÜRESİ 103. AYET)
@Lejyoner3434 Hahah çok güldüm buna 😂 Allah da sizi güldürsün 😂
Artık bilerek yapıyor herhalde. Etkileşim için. Başta harbiden hatalar yapıyordu bence ama şimdi inanmıyorum pek.
Demet Akalın gibileri olmasa imla kılavuz kitapları satılmazdı. Buda bir geçim sonuçta😂
Oyyy tipe bak midem bulandı, türkten çok her şeye benzemiş.
Halsey'in Demet'in yapamadığını yapıp herkes* sakin olsun lütfen yazması
Mustafa Topaloğlu da konuşamıyor, demek ki gerek yok.
Iyyy yumurtaya can veren ALLAH'ım mide lazım bu kadına bakmaya 🤢🤢🤢🤢😷😷😷😷😷
Prim için, gündeme geliyor öyle bilerek yaptığını düşünüyorum
Bu maymunun ünlü olduğu bir memlekette yaşıyoruz onun konuşamamasını yadırgama bence
Türk değil çünkü, kendisi ırak kürt bölgesel yönetiminde genel müdür. Babasıda peşmergeydi. Bunları içimize sokanda amerika. Şu büyük resmi görmeyen gözlerinize s*kayım artık. Biraz benim gibi olun mk
Canım sıkıyor diyerek sende bilmediğini gösterdin.
ayrı bi duyar
Bu resmi kaldır ALLAH aşkına sayfayı yeniliyorum bu çıkıyor yine bunu gordn hamile kadın düşük yapar
bnece dmte aklaın çko güzle knoşuyo
nurdisina kokusu alıyorum. d
Hiç dikkatimi çekmedi daha önce
Bence artık bilerekte yapıyor
türkçe düşünebiliyor ama konuşamıyor.. yetenekler
🤣🤣🤣🤣🤣
A2 türkçe konuşuyor kadın
umursama
Eğitimsiz