Ofis ya da dükkan olmayacak. Dijital bir iş düşünüyorum yani bir bilgisayar ve telefonla.
Ne tarz iş fikirleri düşünülebilir?
Ne tarz iş fikirleri düşünülebilir?
Dükkan açma fikrin olsaydı, 50 bin tl çok az bir miktar kalırdı. Ama evden bilgisayar ve telefon üzerinde iş kurabilirsin. Ne tür işler kurabilirsin bu konuda sana detaylı bir bilgilendirme yapamayabilirim. Çünkü hangi işlere karşı bilgin var ve ilgilendiğin bir dijital platform var mı bilemiyorum. Bu yüzden sana verebileceğim tavsiyelerden biri, ilgi ve yeteneklerinin yoğun olduğu, yapabileceğin işlere yönelerek ilerlemendir. Yapamadığın veya henüz bilemediğin bir işe atılıp, o işi kavramak zaman alabilir. Ama azıcık bile olsa, bildiğin bir iş varsa çok daha hızlı ilerleme kaydetmiş olursun. Hayırlısı olsun...
Teşekkür ederim. 5 yıllık işimden kendi isteğim ile istifa ettim. Önce yurtdışında bir şirket için uzaktan çalışmak ve aylık maaş akışının devamlılığını sağlamak. Sonrasında evdeyken bu konuları değerlendireceğim ek iş olarak.
Hadi hayırlısı olsun...
Umarım her şey istediğiniz gibi ilerler...
Saolun. Teşekkür ederim.
Cevap
1Cevap
Kurabilirisn bence hatta bilgisayar ve telefonu ikinci el alırsın ama en süper telefonları alırsın hatta paran fazlasıyla artar bile.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar