AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kendine yatırım yap bence o parayla. Kişisel gelişime yönelik eğitim al ne bileyim bunun gibi şeyler. O parayla ticaret vs yapamazsın
29 yaşından sonra kendimi ne yatırım yapacam
altın biraz düşünce altın alabilirsin ben aldım ve %25 karım var
allah rızası için bana bir dildo alır mısın 100tl filan durexin yalvarırım
😂😂😂
Alıcam lan söz
@ByMrxxx9 her duşa girdiğimde onunla eğlenmek istiyorum yalvarırım
En büyük yatırım kendine yatırımdır
29 yaşından sonra kendimi ne yatırım yapacam
O zaman altın hisse vs alabilirsin ytd
Hisse derken biraz açıklar mısınız
Tesla Amazon gibi şirketlerin hissesi olabilir tabi çok riskli sen bilirsin
O işler nasıl oluyor bu konuda hiç bilgim yok
O zaman direkt altın felan al istersen çünkü bilgin yoksa kaybetme olasılığı yüksek olur paranı altına felan koy demo hesabı olan aracı kurumlar var birinden hesap aç ordan al sat yap demo hesapta bişiler oluşur kafanda sonra yatarsa kafana devam edersin yapamaz isen de bişi olmaz en azından ama. Bildiğin bir yatırım varsa ondan şaşma ytd
Çok düşündüm ama aklıma bir şey gelmiyor
Küçük işlere giriş yani hayal gücüne bağlı herşey
25 bin tane ekmek alabilirsin
O kadar ekmeği ne yapayım 😃
ye
Kuru ekmek mi yiyeyim 😃
arada su içersen boğazın ıslanır
Tamamda 25 bin çok değil mi 😃
az bile
İyi madem
Bitcoin al
Çok karmaşık bir şey biraz araştırdım pek bir şey anlamadım
Çok basit aslında hiç karşamık bir şey yok.
Telefondan tr binance uygulamasını indireceksin. Hesabını oluşturup doğrulama yapacaksın. O sürecin nasıl işlediği YouTube de var detaylı videoları. Anlatılıyor.
Ziraat ya da Vakıfbank hesabın varsa saat kaç olursa olsun kripto hesabına anlık para gönderimi çekimi yapabilirsin.
Parayı da attıktan sonra coinleri alıp satacaksın. Hepsi bu kadar basit.
Benim tavsiyem ilk başta küçük paralarla oyna. Borsayı tanı, coinleri tanı, çok şişmiş ya da projesi olmayan coinleri girme. Düşerken al yükselince sat. Bir de fırsat kaçıyor diye de panik yapma. Merak etme orada fırsat hiç bitmez
Alım satım yapmadan yatırım amaçlı coin alsam nasıl olur
Canın nasıl isterse.
Sana kalmış.
Öyle yapacaksan da sepet yap. Bütün paranı tek koine basma.
Avax iyidir mesela. Etheryum sağlamdır.
Sen de araştır oku ama benim bu tavsiyelerim dahil hiç bir tavsiyeye kulak asma
Yani diyelim ki ilk etapta bin TL değerinde coin aldım üç ay vadeli ama aldığım coin de çok sert bir düşüş oldu o zaman param sıfırlanır mı
Vaade diye bir şey yok.
İstediğin an ve dakika coini satabilirsin. Borsa ya da tahvil gibi düşünme.
Vadeyi sen kendin koy. Atıyorum 3 ay ben bunu satmayacağım dedin ve satmadın bu şekilde yani.
Diğer soruna geçecek olursak binance tr borsasında stop loss diye bir özellik var. Diyelim ki sen 100 liralık coin aldın gece uyurken coin 40 TL ye düştü. 60 TL zarardasın. Bunu engellemek için atıyorum 85 TL ye stop loss koyabilirsin. Sistem otomatik olarak 84 TL ye düştüğü an coinleri elden çıkartacak ve zararını kabul edilebilir düzeyde tutacaktır.
Onu da istediğin gibi ayarlama şansın var. 85 değil 95 , 75 TL ye bile stop koyabilirsin. Hatta ve hatta ; birden. Çok stop bile koyabilirsin. Örneğin 100 TL nin %50 si için 85 TL ye stop koyarsın diğer %50 için 75 TL ye koyarsın vs vs senin elinde yani. Bu çok güzel bir özellik. Zararını mimimumda tutuyor. Binance de var başka borsada var mi bilmiyorum.
Toparlarsak paran sıfırlanmaz. Aldığın Coinin hareketi doğrultusunda düşer ya da çıkar.
He marjin oynarsan ayrı dava tabi.
Onu hiç tavsiye etmem.
Normal kendi paranla al sat işte.
Marjinmiş kaldıraçmış hiç bulaşma
Binance sanırım global bir borsa finance tr de Türkiye de ki şubesi Türk borsası değil thodex gibi yanlış bilmiyorsam tabi bide coinleri sattığımızda para olarak mı hesabımıza geçiyor onu hemen çekip kullanabiliyor muyuz
Evet şu an dünyanın en yüksek işlem hacmine sahip olan en güvenilir borsası binance.
Binance tr ise bunun Türk sürümü doğrudur. Çok fazla çöp coin olduğu gibi çok fazla da çöp coin borsası var (thodex gibi mesela) bunlardan uzak dur. Coinleri binance tr de coinin değeri üzerinden alıp satıyorsun. Örneğin şu an avax ın değeri 305 TL. Yani bir avax almak için 305 TL yatırman gerekiyor. Arzı sınırsız olan coinler örneğin dogecoin gibi onun adet değeri ise şu an 4,80 TL adet değeri 0,00018 olan coin de var sen bence şu aşamada ona pek takılma. Zaten alıp satmaya başladıkça bu işlerin hepsini öğreneceksin.
Dediğim gibi eğer gerçekten niyetliysen ilk 2,3 hafta ya da bir ay atıyorum 500 TL koy onunla sürekli al sat yap. al sat, al sat. Psikolojini iyi yönet fırsat kaçıyor diye panik yapma. ilk amacın evvela bu işi öğrenmek olsun. sistemi kavradıktan sonra sağlam yatırımla gir. Twitter da telegramdan da pump grupları var oralara üye ol son gelişmeleri haberi oralardan al. YouTuberler var çok faydalı bu konuda içerik üreten onları takip et. Ancak yatırım yapmak için değil sadece öğrenme amaçlı takip et. Çünkü oralarda da manipülasyon yapanlar oluyor. Coinin sponsoru oluyor adam reklamını yapıyor ama coin tırt. Bu tezgahlara da düşme
Hee bir de şeyi atladım paranı istediğin an geri alıp sistemden çıkabilirsin.
Saat kaç olursa olsun istediğin an coinini elden çıkarıp nakte dönüp paranı alıp çıkabilirsin.
Peki coin aldım diyelim bu borsaya ne kadar güvenilebilir ki soğuk cüzdan diye bir şey duydum böyle bir şeye gerek var mı sence
Valla ben binance de yaklaşık 9 aydır işlem yapıyorum şimdiye kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım. karşılaşanı da duymadım. Benim bir de gate. io diye bir borsada kripto cüzdanım var orada da hiç sorun yaşamadım. Ancak dediğim gibi yani tırt borsa da çok o yüzden binance hariç başka bir yere gireceksen o borsanın da sağlam olduğundan emin ol önce. Ben soğuk cüzdan hiç kullanmadım. 15 bin dolarım var totalde. Ama 15 milyon dolarım olsaydı kullanırdım 😄 bilmem anlatabildim mi.
Heee bir de bak en önemlisini söylemeyi az daha unutuyordum şifreni ve kullanıcı adını kolay kolay unutmayacağın bir şekilde gir.
Ve bu şifreni kullanıcı adını da bir kaç yere yaz ve sağlam bir yere koy dursun. Unutursan geçmiş olsun.
Bunlar merkeziyetsiz yapılar olduğu için arayıp da pardon ben şifremi unuttum diyebileceğin bir muhattap yok. Ve en büyük bitcoin zenginleri hep şifrelerini unutup sonra hatırlayanlar oluyor 😃
Anladım çok yüksek bir miktar değilse soğuk cüzdana çokta gerek yok diyorsunuz binance ya da güvenilir bir borsa olması yeterli benim en çok merak ettiğim konulardan biride bir borsadan kripto para aldım diyelim sonrada onları sattım satış olduğunda para olarak mı hesaba geçiyor yoksa coin olarak mı hesaba geçiyor
TL olarak geçer
Global borsa ise de dolar olarak geçer ve kripto cüzdanında durur.
Bir de usdt var yani tether o da dolar ile eşit kurda olan bir coin. Neyse kafanı şimdi çok karıştırmayalım. Girdikçe öğrenirsin. ama şifreni kullanıcı adını mutlaka bir kaç yere not et. Tek bir harfi hatırlamamak Bile bütün paranın çöp olması anlamına gelir. Hesabı kurar kurmaz ilk iş not et
Çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldun kafamdaki bir çok soruya senin sayende cevap buldum birde kripto cüzdan demişsin o konuya da bir açıklık getir misin 🙏
Rica ederim ne demek. İnsanlara faydalı olmayı seviyorum. Yatırım tavsiyesi vermem. Yönlendirme de yapmam. Ama nasıl balık tutulur öğretirim. 😃 Kripto cüzdan dediğin yani senin şahsi mevduat profilin oluyor. Hani banka hesabı uygulamana girdiğin zaman bilgiler varya işte ona kripto cüzdan deniliyor. Örneğin kaç Coinin var hangi coinde ne kadar paran var ne kadar zarar etmişsin ne kadar kar etmişsin vs vs hepsinin yazdığı kişisel profilin işte. Bol kazançlar
Çok teşekkür ederim seni daha fazla rahatsız etmiyeyim
Yok estafurllah. Aslında bu bilgilerin çoğu internette de var. Ama bana da sorabilirsin mühim değil.
Biri ile konuşarak daha iyi ve kalıcı bir şekilde öğrenebiliyorsun İnternete sayfalarca kafa karıştırıcı bilgi var
Evet. sen şanslısın tam adamına sordun 😃
Aynen öyle 😃 birde kripto cüzdan için bir önerin var mı en güvenilir hangi birde bazıları ücretli galiba
Yok hayır hesap oluşturmak ücretsiz. Sadece hesabını oluşturduktan sonra doğrulama için senden kimlik bilgileri fotoğrafını falan istiyor sistem. Onları yüklüyorsun. Hatta gate. io da video Automator açıp kafamı sağa sola çevirttiler biraz komik oluyor ama sistem böyle işliyor yani 😄. Doğrulama 2,3 gün sürebiliyor. Doğrulama işlemi bitmeden asla para yatırma. Profilden takip et onaylandıktan sonra para gönder. Bu süreç anlatılıyor. YouTube a binance doğrulama işlemi nasıl yapılır yaz orda detaylı anlatılıyor zaten.
Tamam teşekkür ederim iyi geceler belki daha sonra yine konuşuruz 😊
Eywallah konuşalım da benden coin tavsiyesi isteme.
Herkes kendi parasıyla oynuyor ve bu işin %60-70 i şans . Ben sana bir şey derim batar proje senin yüzünden gitti param dersin. 3 e 5 e katlar ne alaka kardeşim ben kazandım benim param sonuçta desin 😂
Bu işin biraz kontrollü bir kumar olduğunu da unutma. Hadi bol kazançlar.
Yok canım senden tavsiye almam hangisini alayım demem ve seni zanaltında bırakmam sadece bu işimi öğrenmek için ve sohbet etmek için konuşuruz teşekkürler
Günaydın bu gün biraz araştırdım sanırım binancede direk işlem yapamıyoruz önce bir Türk borsasına para yatırmam gerekiyor oradan da binance ye göndermem gerekiyor
kartal alırsın vergi ödersin
Araba sevmiyorum
Altın al 😂
Karımin namusu babana emanet
Cekirdekçi dükkanı