AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
Kadın çalışmaz kadın evine bakar senin yaptığın gibi erkek çalışır evine bakar
Eğer ev dönüyorsa yuvanın mutluluğundan önemli değil hiçbir şey
Çalışsa güzel olur. Çalışmasa da olur. Rahatına bakmalı. Aile ihmal olmuyorsa problem yok
Ben eşimin çalışmasını istemiyorum lakin bu zamanda herkeste çalışmak istiyor.
kimse kimseyi zorla çalıştırmıyor ama bunu isteyene de tuhaf diyemeyiz
Doğru. O da bir iş en büyük hemde evi temizlemek çocuğa bakmak neredeyse her gün yeni bir plan gerektirir. Öyle kim kolay diyorsa hakları ödenmez yemin ediyorum. Onun ne ne yaparlarsa hakları ödenmez. Teşekkürler.
Çalışmak bir kadının ekonomik gücü olması içindir zorundalik olarak görüyorsan bu seni yoracaktir aile yapisinda calismaya ihtiyacin yoksa eşin ev ile ilgilene bilir elbette ama fikrim calisman yönünde
Değil, ama kocası ona ve çocuğa bakmak zorunda
👍👍👍
Öncelikle bencede esinin isi iyiyse senin zaten calismana gerek yok.. ev isleri cocukla ugrasmak normal isten daha yorucu zaten.. kac cocuk var.. herkes ev hanimlarini evde yatiyo zannediyo ama onlarin isi daha agir valla
kaç cocuk var peki
İstiyorsa çalışabilir ancak calismak istemiyorsa da erkek ona saygi duymalıdır
Zorunda degilsin elbet. Esinle aranda o. Ama fikrimce çalışınca daha bağımsız hissediyor insan müthiş bir enerji
Tercih meselesi
Ağzı olan konuşuyor
boş ver
Eğer çocuk bakımı , ev isleri eşit bolunuyorsa iki tarafta calismali ama ev islerini ve cocuk bakimini tamamen bi taraf yapiyorsa bence calisma zorunlulugu yok
Zorunda degil. Ama ekonomik bagimsizligi olmasi onun hayatta daha dik durmasina destek olur
Bence de ev geçindirmek çoluk çocuk kolay değil çok mecbur değilsen çalışma maddiyat olarak
boş ver sen etrafın ne dediğine bakma haklısın bu arada
ben çalışırdım bakım ürünlerime para yetmiyor
Eşim alıyor
o zaman sen bilirsin
dinende erkeğin işi dışarda zaten kadın çalışmak zorunda değil
Çalışmak zorunda değiller gelirleri iyiyse ve istemiyorsa çalışmaz.
Allah bana da verse de amin içinden çıkmasam. Allah'm ahlaklı güzel bekar ver yalvarırım
Aç gözlü olanlar çocuğu 4 cu ayında ise başlatan erkekler var
Çok saçma onlarda çocuk baksın o zaman
bende degil calismamasi cocuklarin sevgi almasi acisindan daha iyi
Kendi ayaklarının üstünde durabilmeli her kadın. Niye başkasının eline bakacaksın
Eşin başkası değil?
Çalışmak zorunda değilsin
Etinden sütünden ziyade adam kısmı çalışır evine barkina bakar rızkını temin eder getirir. Kadın kendisi isterse o ayrı mesele istemedikçe zorlamanın manası yok tur. Dotüne güvenmeyen evlenmesin
Bravo👍
Son olarak şunu eklemek isterim. Buraya bakma bakarsan çalışman lazım para kazanman lazim banka kartı alman lazım kocaya vermemen lazım ayaklarının üzerinde durman lazım hesap vermemen lazım istediğin zaman istediğin yere gitmen lazım
Lazımda lazım...😊
😂😂😂 Son olarakta boşanman ve çocuğunu tek büyütmen lazım 😂
Aynen 😂💦💦
Aklınla bin yaşa emi 🤗
Çalışmak seni kendi ayaklarının üzerinde durman demek. Eşine maddi manevi mecbur olmamak demek. Kıskançlık hikaye sen ona mecbur kal, onu sorgulama diye sen çalışma diyor
Evde para vermiyorlar ama dışarı çalıştığında + para veriyorlar.
Eşim veriyor
Doğrudur bende veriyorum ama, Farklı düşünüyorsun.
Eşin 20 bin sende 10 bin alsan 30 bin Tl olur.
Ama sadece eşin çalışır ise evdeki para toplamı 20 bin olur.
Yaniii
Eşimin 50 bin geliri var zaten şükür
O kadar gelir var ise Çalışmaya gerek yokki,
Benim söylemek istediğim az bir maaş alanlar içindi, kira en az 10 bin tl olmuş.
Kirada değiliz şükür araba vs de var. Yani eşim çalışma çocukla ilgilen ben zaten alıyorum vs diyor buradakilere kalırsa onunla kavga edeyim ben bir hiç değilim çalışıcam diyeyim huzursuzluk çıksın bu yüzden herkes boşanıyor veya evlenmiyor herkes sabit fikirli.
Senin gibi çok kişi var, Çalıştığında eşine fazla zaman harcayamazsın zaten. Ama bu kadar gelir nasıl oluyor ben anlayamıyorum.
Ev arsa geliri falan vardır ya da fabrikatör :)
Var şükür benim ailemin de durumu iyi boşansam yine çalışmaya ihtiyacım yok çalışmak isteyen çalışır lafım yokta çalışmıyorm diye linçleyen fesatlara lafım
İhtiyacın yoksa niye çalışacaksın ki, Herkes konuşuyor, işin gerçek yüzünü bilmeden atıyorlar.
Burada bir arkadaşım vardı çalışmıyordu çünkü fabrikaları vardı vs. buradan ispat etmişti gerçekten.
Olur mu dışarıda çalışayım evde de iş yapayım istiyorlar kendileri öyle çünkü çoğu kadın ben yapmam deyince bir sinir basıyor 😂
Diğeri de eve gelsin yan gelip yatsın ona karşıyım ben. Erkek ve kadın çalışıyor ise evde de çalışmalılar hemde birlikte.
Tabi ki yani
Sizin gibi çok az kişi olduğundan siz istisnasınız bu konuda
Yoo çalışmayan kadın da çok
Mesleği olupta çalışmayan çokta değil, hele Maaşları az ise çalışıyorlar.
Çalışmk isteyen kadın çalışır zaten benim kuzenim mesleği yok ama garsonluk falan yapıp çalışıyor ihtiyaçları var benim ihtiyacım yok şükür buradakilerin lafıyla ise giremem 😂
Zaten buradakilerin lafını ne yapacaksın Çoğunluğu rastgele alakasız yazanlar :)
Aynen öyle teyzelere şükür dedim bunları görünce 🙊
Teyzelermi çok konuşuyordu.
Eşin de izin vermiyormuş ikinizde hayatınızdan memnunsanız başkalarının görüşlerine ihtiyacınız yok ki
O zaman çalışmoyorsun diye boşanmanız gerekiyor deseler dinleyecek misiniz
Yani güzel bir isim olacağı için çalışırım. Ama çocuğum olunca frelance olabilir. Açıkçası ona vakit ayirmak isterim. Ama çalışmayı da bırakmam belki daha akademik vs olabilir
Bana da çok baskı yapiyolar ben bekarım ama bu konuda çok baskı görüyorum.
Seni ve eşinin kararı ikiniz için çalışmaman ortak fikir ise ne ala
eşlerden biri açlışıyorsa ve bu yetiyorsa bence zorunda değil
Plumaya uşendim ama. Calışmak istemiyorsan zorunda değilsin kocan calışıyorsa iyi bir maaşa ama, ama eger ki gecinemiyorsanız kocanın parasıyla o zaman calışmak zorundasın çocukların madem var
Önceden de biz çalışmak istiyoruz kocamın eline bakmak istemiyoruz diyorlardı.
Bu avratlar bi değişik la
Kocaları kötüdür?
Değil eşine bakamayacak erkek evlenmesin
Aferim kız
Çalışıp çalışmamak tamamen kadının keyfine bağlı
Çalışmak zorunda değilsin
Çalışmak zorunda değilsin :))
ben olsam eşimi çalıştırmam, bana çalışsın lütfen
Karar kişinin isteğine bağlı
Dileyen çalışabilir. Buna engel bir şey yok.
O zaman çalışmak zorunda değilsin.
Durumlar müsaitse çalışmamalı
Tabi kadında çalışmak istemiyosa
Sen doğru olanı yapıyorsun kimin ne dediğine bakma
Değiller İsterseler Çalışabililer
Bence öyle cocuga bakici tutup calismak zorunda sadece erkek calisarak nereye kadar
Evli erkekler neden çalışmak zorunda? 🙄
Çalışmasın evde iş yapsın çocuğa baksın akşam yemeğimi çayımı getirsin ben çalışırım.😂
Olur bana uyar
Hayır be neden zorunda olsun
Bende evlensem çalışmayan kadın isterim
Paraya ihtiyacınız yoksa niye çalışıyorsunuz
eşinin maddi durumu yeterli ise gerek yok bence
Zorunda diye düşünüyorum
Bence değil
Değil ama ekonomik olarak mecbur
Ben bayanların çalışmasına karşıyım
Bu devirde maalesef çalışmak zorunda kalıyorsunuz
Değil
İstemiyorsan çalışma