Eğitim & Kariyer 5 ayda YKS'de yüksek bi̇r sıralama yapılır mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sınava eşit ağırlıktan hazırlanıyorum, çok sıkı ve düzenli ders çalışan birisiyim.Hedefim ilk 60 k mümkün mü?Temelim sıfır değil orta düzeyde. 5 ayda YKS'de yüksek bi̇r sıralama yapılır mı? Cevapla YKS Soruları Sıralama Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Beröztprk Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Evet ben 1 yılda diş yaptım fakat arkadaşım 7 ayda tıp, 7k.. 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl İstersen olur yeter ki kendine inan ve güven o iş sende 0 0 Yorumla
bosverhayatibesalla Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl sayısal olsaydın güzel bir sıralama yapacağını zannetmiyorum ama esit ağırlık olduğun icin temelden de sıfır olmadığın için güzel bir sıralama yapacağına inanıyorum 0 0 Yorumla
Vffffg Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 575 cevap paylaştı. Temelin orta düzeyde yaparsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet ben 1 yılda diş yaptım fakat arkadaşım 7 ayda tıp, 7k..
İstersen olur yeter ki kendine inan ve güven o iş sende
sayısal olsaydın güzel bir sıralama yapacağını zannetmiyorum ama esit ağırlık olduğun icin temelden de sıfır olmadığın için güzel bir sıralama yapacağına inanıyorum
Zor ama neden olmasın
Temelin orta düzeyde yaparsin