Eğitim & Kariyer Üni Hazırlık sınıfı okuyanlara kyk çıkıyormu çünkü toplam 5 yıl oluyo? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Soru açık arkadaşlar Güncellemeler+1 yıl Kyk yurdu Üni Hazırlık sınıfı okuyanlara kyk çıkıyormu çünkü toplam 5 yıl oluyo? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Acılıkoala Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,7b cevap paylaştı. Eğitim süresi kadar kalabilirsiniz, hazırlık da eğitim süresine dahil. 1 0 Yorumla
Traianus Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Çıkıyor. 0 4 Yorumla Traianus +1 yıl Kredi İşleri Daire Başkanlığını arayın onlar yardımcı olur. Yorumla Soran +1 yıl Ben kyk yurdundan bahsediyorum ama Yorumla Traianus +1 yıl Pardon. evet yurtta çıkıyor. HAzırlıkla birlikte süresini hesaplayıp ona göre kaç yıl oluyorsa toplamda o süreyle yurttan yararlandırıyorlar. Yorumla Soran +1 yıl Anladım teşekkür ederim Yorumla
ozgurolmakask Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Cikar cikar basvur sen 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Kyk yurdu çıkarmı Yorumla ozgurolmakask +1 yıl Tamam anladim kyk yurdu Yorumla Soran +1 yıl Ben çıkmaz sanmıştım öğrenim kredisi de çıkıyor demi Yorumla ozgurolmakask +1 yıl Sinifta kalmamissin hazirlik var Yorumla Soran +1 yıl Yok hayır Yorumla ozgurolmakask +1 yıl Tamam iste kalirsin sevgilin var mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eğitim süresi kadar kalabilirsiniz, hazırlık da eğitim süresine dahil.
Çıkıyor.
Kredi İşleri Daire Başkanlığını arayın onlar yardımcı olur.
Ben kyk yurdundan bahsediyorum ama
Pardon. evet yurtta çıkıyor. HAzırlıkla birlikte süresini hesaplayıp ona göre kaç yıl oluyorsa toplamda o süreyle yurttan yararlandırıyorlar.
Anladım teşekkür ederim
Cikar cikar basvur sen
Kyk yurdu çıkarmı
Tamam anladim kyk yurdu
Ben çıkmaz sanmıştım öğrenim kredisi de çıkıyor demi
Sinifta kalmamissin hazirlik var
Yok hayır
Tamam iste kalirsin sevgilin var mi