• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Eğitim & Kariyer

Sevgilim istemiyor diye başka şehre okumaya gitmedim. Pişmanlık yaşar mıyım?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
47
Yapay Zekaya Sor

Bursadayız ve Muğlaya gidecektim.

Sevgilim istemiyor diye başka şehre okumaya gitmedim. Pişmanlık yaşar mıyım?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Burs Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
11 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Baran1979
    Baran1979 Takip Et
    Yoda Yaş: 47 , eic 99%
    +1 yıl

Bir söz vardır seviyorsa senindir sevmiyorsa senin değildir. Seviyorsa kesinlikle aldatmaz sevmiyorsa zaten aldatır. Şimdi biraz siz düşünün zorla güzellik olur mu? Tabii ki olmaz. Sizin yaşlarınıza bir sevgiliyi kaybetmenin ne kadar büyük bir depresyon kaynağı olduğunu çok iyi hatırlıyorum. Ama inanın hayat öyle devam etmiyor. Hayat sizin kaybettiğinizi sandığınız değerlerden ibaret değil. Bir şeyi kaybettiğiniz zaman yerine mutlaka yeni bir şey koyuyorsunuz. Hatta bazen Allah'a dua bile ediyorsunuz şükürler olsun karşıma bunu çıkardın diye. Kişiler üzerindeki deneyimleriniz için o kadar toy bir dönemdesiniz ki kaç kişiyi tanımış olabilirsiniz. Bunu yermek için söylemiyorum yanlış anlamayın sadece yaşınız gereği olan gerçeğe göre söylüyorum. Siz siz olun durumu tümüyle akışına bırakın erkek arkadaşınız gitmemenizi istiyorsa sizin için en doğrusunu yapmak zorundasınız. Geleceğinizi planlamak tasarlamak zorundasınız. Onun hal ve davranışlarını size olan devam eden ilgisini takip edin gerçeği göreceksiniz. Aşk bir ateş ise ayrılık da rüzgardır. Ateş ne kadar ufaksa rüzgar ateşi söndürür. Ateş ne kadar büyükse rüzgar ateşi körükler.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.

Selamlar,

Bence pişmanlık yaşayabilirsiniz. sonuçta sırf sevgiliniz istemiyor diye siz eğitim hayatınızı aksatmışsınız yani isteğinizi gerçekleştirememişsiniz. bir insanın ben kariyeri bir çok şeyden önde gelmelidir yani kendini geliştirmek için her fırsatı değerlendirmelidir. tabi ki hayat sizin yanlış anlamayın benim sizi yargılayacak haddim yok, sadece ben kendi fikrimi söylemem gerekirse açıkçası bence istediğiniz şehre gitmeniz daha iyi olurdu. sonuçta sizi seven bir kişi sizi her zaman sever ve beklerdi. ama sizi de anlıyorum yani sevgilinizi görmek ya da onunla aynı yerde yaşamak istiyorsunuz. ama bence gerçekten seven kişi her zaman için sizi destekler yani siz bir karar veriyorsanız sevgiliniz buna saygı duyması gerekiyordu bence, ama sevgilinizin bu davranışını hiç doğru bulmadım. yani bence kimse kimsenin geleceğini değiştirecek kararlar vermesini istememelidir. ama yine de tüm karar size ait yani belki de böylesi daha iyi olabilir sizin için sanırım bekleyip görmeniz gerekiyor. şimdiden eğitim hayatınızda başarılar dilerim. her şeyin gönlünüzce olması dileği ile...

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

burada senin ne istediğinde önemli sen istiyordun ama sevgilin yine de gitme diye tutturduysa ortada büyük bir bencillik var. ben sevgilimi gerçekten seviyorsam onun fikrine saygı duyardım. okul okuyorsam onun gittiği okula geçiş yapmaya çalışırdım ya da çalışıyorsam orada iş bulurdum çalışırdım. yani çözüm çok ama dediğim gibiyse sevgilin bencil birisi ve böyle biriyle gelecek düşünülmez her şeyine karışır
    birde bende üniversiteye hazırlanıyorum da merak ettim yaşın kaç ve hangi bölümü kazandın☺️

0
    0 Yorumla
  • gunesdogacak2022
    gunesdogacak2022 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46 , eic 96%
    +1 yıl

Önceliğin eğitimin ve kalbinden geçen olmalı. Eğer seni gerçekten seviyorsa, senin sen olmana izin verecektir. Senin geleceğin ve kendinle ilgili kararlarını desteklemeli. Yasaklarla bir ilişki ileri gitmez. İleride çok pişman olursun. Vakit varken telafi etmeye çalışın. Ayrıca Muğla ve ilçeleri harika yerler, bu fırsatı geri çevirme.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

91

Cevap

105

Cevap

• Askiyasamak u
    Askiyasamak Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 9,7b cevap paylaştı.

Merhaba, insanın aklı kalır elbette yani hele ki şimdiki durumunuzdan pişmansanız veya ortada bir mutsuzluk varsa acaba gitseydim nasıl olurdu diye düşünür insan ama şöyle bir şey var. Belki de hayırlısı böyleymiş yani onu da bilemeyiz, belki çok kötü bir şey gelecekti oralarda başınıza ama burada çok şükür çok felaket bir şey olmadı (sizi tanımasma da en azından öyle tahmin ediyorum). Geçmiş geçmişte kaldı sonuç olarak. Siz geleceğe odaklanın ama mümkünse bir daha bu tarz kararlar alırken size kim öneri sunarsa sunsun kendi mantık süzgecinizden geçirin, çok iyi düşünün, araştırın ve son kararı siz verin bu tarz şeylerde. O zaman pişmanlık yaşamazsınız kolay kolay. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...

1
    0 Yorumla
  • Bakımlıkızçehanım
    Bakımlıkızçehanım Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    +1 yıl

Pişmanlık yaşama durumunu ancak zaman gösterebilir. Canım sevgilin senin nişanlın, sözlün veya eşin mi? Hadi tamam onlardan biri bile olsa konu senin eğitim ve kariyerin ise, kişilere göre hareket etmemen lazım. Başka bir şehirde belkide daha mesleki açıdan kapsamlı bir okulu kayıp ettiğini düşün, ya da ileride Allah korusun ayrılık durumu yaşadınız bu sefer pişman olmayacak mısın? Keşke dediğini yapmasaydım demeyecek misin? Mesafeler aşka engel değil tatlım. Okul için bir süre ayrı kalma durumunu herkes yaşıyor. Bu süreçte sizin kalbinizin bir arada atması daha önemliydi.

Şu an için pişmanlık yaşar mısın başta belirttiğim gibi bilemiyorum. Ama zaman içinde umarım sorunlar oluşmaz, ileride keşke yerine iyi ki dersin. Bundan sonra bir tercih yapacaksan önce kendin için iyi mi diye düşün, ardından çevrende ki insanların düşüncelerini dinle ama yine sen karar vererek, ilerle olur mu canım? Güzel bir ilişki dilerim, güzel de bir eğitim yaşantın olur daima umarım...

1
    0 Yorumla
  • Yinelenen
    Yinelenen Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Yaşarsın.

Bugün senin başka şehre gitmeni istemeyen yarın başka şehirden gelen iş teklifini kabul etmeni istemez, başka ülkeye seyehat etmeni istemez, ondan başka yere gitmeni istemez, istemez de istemez...

Sen şu anda bunu yaparak bundan sonraki tüm istemeyecekleri için onu heveslendirmiş oldun, şimdiden sonraki istemeyecekleri için hazırlan. Ki bu daha sevgili, bir de eş ve koca olma duru olursa aman aman...

Eğer benzer bir bölümde okuyamayacaksan zaten kariyerin için de kötü.

Kadınlara tavsiyem onlara gitme diyecek erkekleri değil de gittiğin yere ben de geliyorum diyecek erkekleri sevsinler...

2
    0 Yorumla
  • Meliiss2
    Meliiss2 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 94%
    +1 yıl

fazlasıyla yaşıcaksın ben nişanlandım evlendim bile dinen 21 yaşındayım ve çok fedakarlık yaptım çok seviyor sözde sözleri cümleleri ama cidden benim için her şeyi yaptı ama benim yaptıklarıma değmedi ona cefa cektik onla çok şeyi atlattık ama bunlardan sonra yarım kaldım bırakıldım her an her şey tepetaklak olabiliyor bende başka şehre gitmedim üni için dibimde ki okulu yazdım gittim ama ona bile devam edemedim son senemde ilk önceliğin kendin olsun lütfen arada ne kadar aşk sevgi olursa olsun...

1
    0 Yorumla
  • kalpsizsjnzalimm
    kalpsizsjnzalimm Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 93%
    +1 yıl

Üzgünüm ama yaşayacaksın

Sevgilin dediğin kişi bugün var yarın yok sen başkası için kendini yakmışsjn haberin bile yok. "Ne alaka şimdi böyle diyorsun" diyebilirsin. Bugün sevgilin istenmiyor diye başka şehre gitmedin. Yarın sevgilin başka bir şey istese yapacaksın neden?

Neden sevgilini dinliyorsun ona ne oluyor eşin mi? Baban mı? Annen mi? Falan mı neyin ki aaa pardon Sevgilindi. şu an yanında ama yarın yanında olmayacak kişi.

Sırf başkaları istiyor diye kendi doğrularınızdan vazgeçmeyin. Bır vazgeçersiniz iki vazgeçerseniz üçüncüde tepenize sııcarlar. Bazı şeylere hayır demesini de öğrenin bence...

1
    0 Yorumla
  • вуηαяcσѕ
    вуηαяcσѕ Takip Et
    Mentor Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Selamlar,

Bana göre insan uğruna kendi geleceğini değiştirmek doğru değil. Özellikle başlarda insanın hayatına girenler genelde gelip geçici insanlar oluyor. Eğer istediğin bu bölüm ileride sana farklı kapılar açacaksa bence bir insan için bundan vazgeçmek çok büyük hata olur.

Sonuçta sen de buna hazırlanmak için aylarca emek harcadın bu emeğinin karşılığını almak senin en doğal hakkın. Şimdiden erkek arkadaşının eline ipleri sen verirsen. Yarın öbür gün senin dışarı çıkmana bile izin vermez.

1
    0 Yorumla
  • Kartopu0
    Kartopu0 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Yapmayın bunu yaaa... O kadar pişman olacaksın ki kelimeler bile kifayetsiz kalacak çünkü bu hayatta hiçbir şeyin garantisi yok. İnsanlar yeri geliyor anne ve babana bile güvenmeyeceksin diyor, başka şehre gidip okumanı istemeyen kişiden hiçbir şey olmaz. Onun sana başka şehre git kendi ayaklarının üzerinde dur, kendini gelistir oku demesi gerekirken o kendini düşünüyor sense onu...

0
    0 Yorumla
  • betele
    betele Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 60%
    +1 yıl

Benim eski sevgilim de aynı baskıyı yaptı gidersen biter dedi ciddi ilişkiydi buna rağmen başka şehire gittim ayrılmadi ama bu ay ben bitirdim bence kendi kararını ver hayatin karşına ne çıkaricagi belli olmaz gitmezsen sonra ayrılırsaniz çok pişman olursun

0
    0 Yorumla
  • CallSignVanguard
    CallSignVanguard Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 73%
    +1 yıl

Umarım pişmanlık yasamazsın.. o senin sevgilin başka bir şeyin değil... ilerde hayatın size ne getireceği belli bile değilken kendi eğitiminden bu denli vazgeçmen bir hata.. en kötü senaryoyu düşün , oldu ki iliskiniz yürümedi ve bitirdiniz... iste o zaman bu soruyu kendine sor... pişman miyim değil miyim diye...

0
    0 Yorumla
  • DanseAvecLaVie
    DanseAvecLaVie Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Sevgilinizin bunu sizden istemesi zaten başlı başına bencillik. Sizin de kabul etmeniz ayrı bir akılsızlık. Yarın hala hayatınızda olup olmayacağını bilmediğiniz biri için geleceğinize dair önemli bir adımdan vazgeçmeniz, ne diyeyim…net pişman olursunuz!

0
    0 Yorumla
  • Alastor39
    Alastor39 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Bakın şunu aşın artık karşınızdaki değil siz kendi karnınız doyuracaksiniz işin sonunda... Kimse sizlerin hayallaerinizin ve kariyer gelisiminizin önüne geçemez anladınız mı... Bu sizin hayatınız kimsenin sizi aşağı çekmesine izin vermeyin... İsterse aşkından ölsün eğer sana istediğin geleceği tek seferde veremiyorsa güle güle demeyi bileceksin... KİMSE VAZGEÇİLMEZ DEĞİLDİR

0
    0 Yorumla
  • bybars01
    bybars01 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Kısıtlamacılık kişilerin izin verdiği ölçüde ve basit diyebileceğimiz konularda olabilir. Linçlemek isteyen de linçleyebilir beni her neyse. Ancak büyük konularda hedeflerde kısıtlamak, gelecekte pişmanlık ve başarısızlık getirir. Amacınızdan şaşarsınız. Heba olmuş yıllar ve yıkılmış hayallerle kalırsınız

0
    0 Yorumla
  • Nurseeldgl
    Nurseeldgl Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Kesinlikle yaşarsın, çünkü başka şehirde yaşayınca insan anlıyor universite okumayı, kendi ayakların uzerinde durmak zorunda kalmayi. ama en önemlisi senin ne istediğin kendinden fazla onemseme kimin ne istediğini. Bu hayat senin ve sen yaşayacaksın bir ömür unutma ♥️

0
    0 Yorumla
  • FısFısOdaSpreyi
    FısFısOdaSpreyi Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Aileniz o kadar emek veriyor ama sırf sevgilinizin özgüveni yok diye kazandığınız yere gitmiyorsunuz. Verilen emeklerle yazık yarın bir gün ayrılacaksın bu her zaman pismanligin olarak kalacak

1
    0 Yorumla
  • bernaayagmurrr
    bernaayagmurrr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Umarım yaşamazsın ama maalesef yaşayacaksın. Sevgilin kim oluyor da sana karışabiliyor? Seven insan senin kararlarına saygı duyar, karışamaz. Hem 2 gün sonra sevgilinden ayrılmayacağın ne malum, belki de ayrılacaksınız hayat bu, belli mi olur?

2
    0 Yorumla
  • bastiyan
    bastiyan Takip Et
    Yoda Yaş: 48
    +1 yıl

Sevgili sandığın, baharda açan çiçeklere benzer,

istikbal ise güneşe benzer, anladın...

1
    0 Yorumla
  • kira_black
    kira_black Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 98%
    +1 yıl

Bence gitmeliydin, sevgilim istemedi ne demek ta? Kocan değil, karın değil... sana nasıl bir destekde bulunbilecek, okulunu oku kimliğini sahiplen, elin iş tutsun. Yarın bir gün kendi ayaklarının üzerinde kalırsın. Böylece yıkılmasın.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bu da soru mu bin pişmanlık yaşarsın hem de. Ben zamanında polonya ya sırf sevgilim istemedi diye gitmedim. erasmus yapacaktım. Gel gör ki sevdiğim kızı istemeye gittim defalarca ve türlü bahanelerle kabul etmedi en son kabul etti bu defa annem ben bu kızı istemiyorum dedi.

0
    0 Yorumla
  • MustiEmre u
    MustiEmre Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 771 cevap paylaştı.

Umarım yaşamazsın. Ancak bu senin eğitim hayatın. Sevgilinin bu konuda sana saygı duyması gerekirdi müdahalede bulunması değil.
    Hani Uludağ ile Muğla Sıtkı Koçman fena okullar değil ama sevgilin için kalmakta bilmiyorum yapılacak şey değil.

0
    0 Yorumla
  • yanlızkalplerr
    yanlızkalplerr Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Tabiki de yaşarsın nerden biliyorsun evlilik olacağını ki olsa bile hiç bir şeyin garantisi yok sanat meslek altın bilezik dışardan bitir ama bitir kimse için hayatını yok sayma derim

1
    0 Yorumla
  • kumralfirtina
    kumralfirtina Takip Et
    Xper 2 Yaş: 22
    +1 yıl

Hani bence gitmek istiyosan gitmelisin. Sonuçta bu senin geleceğini etkilicek bi karar ve sevgilinin buna karışmaya ya da engel olmaya hakkı yok. Sonuçta o seni yönetemez. Bence içinden geleni yap ve pişman olmayacağından eminsen o zaman gitme. Ben olsaydım giderdim.

0
    1 Yorumla
    • kumralfirtina
      kumralfirtina
      +1 yıl

Ayrıca siz daha sevgiliyken buna engel olabiliyosa evlenince nolur onuda düşün. Baştan sana karışmaması gerektiğini ve karışamiyacağınį belirt bence.

Yorumla
  • Sinirrr
    Sinirrr Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 96%
    +1 yıl

Başkaların dediklerini boş ver. Hayat senin hayatın, kalbinin sesini dinle. Pişman olmak istemiyorsan arzu ettiğin şeyi yap😎✌🏻

0
    0 Yorumla
  • eeeecetu
    eeeecetu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Kariyerin kalıcı sevgilin belli bir sorunda gidicidir ben senin yerinde olsam dinlemezdim çünkü bir insanı ne kadar seversen sev ya da seni ne kadar severse sevsin kimsenin kimseyi kısıtlamaya hakkı yoktur elbette aklı kalacak seni düşünecek ya da mesafe ilişkisinin zor olduğunu düşünecektir ama sevdikten sonra bunların bir önemi yok önemli olan iyi anında da kötü anında da sana destek olması

0
    0 Yorumla
  • bebeksibirisiii
    bebeksibirisiii Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    +1 yıl

Çok büyük bir hata. Hayat senin hayatın yeri geliyor ailemize bile söz hakkı vermiyoruz bazı konularda. İki gün sonra belki hayatında olmayacak birisi için büyük risk almışsın maalesef. Umarım pişman olmazsın ama hayatının büyük bölümünü etkileyecek bir karar için başkasını dinlememeliydin.

0
    0 Yorumla
  • Adanur00
    Adanur00 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Sakın bu Hataya dusme lutffen mantıklı düşün lütfen. Emin ol üniversitede her şey farklı oluyor. Ayrılırsiniz demem nasip bu bilemeyiz ama yüzde 99 u bitiyor zaten fikirlerin ortamlar düşünceler değişebiliyor. Lütfen bu hataya dusme ablam o hataya düştü sevgilisi için. Ama sonra ayrıldılar başka insanlar girdi ikisininde hayatına. Lütfen iyi düşün.

0
    0 Yorumla
  • yeniçeri7
    yeniçeri7 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Kimse için hayallerini satmamalıydın hayatının yanlışını yapmışsın ama çocuk seninle ciddiyse bktannsn bi meseleden ayrılmıycaksa doğru karar vermişsin demektir

0
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Sevgilin mi seni bu yaşa getirip, okuttu? Hani aileye olan saygı ve sorumluluk? Demek ki ailene olan bağın, sevgiliyi bulana kadarmış. Kızım olsan, seni artık sevmezdim.

0
    0 Yorumla
  • cileklipudingben
    cileklipudingben Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    +1 yıl

benim erkek arkadaşım Eskişehir'de okuyor ben İzmir'i istiyorum diye kriz geçiriyor yine de İzmir'e gideceğim o giderken bana sormadı ki sorsaydı hayalin neresiyse oraya git derdim bence pişman olacaksın hayat senin hayatın seni gerçekten sevip güveniyorsa zaten sıkıntı olmayacaktır

0
    0 Yorumla
  • kartaltuvasi
    kartaltuvasi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 72 , eic 97%
    +1 yıl

Bana sorarsanız gitmezseniz pişmanlık yaşarsınız. Geleceğiniz için bu gerekliyse ve sevgiliniz de sizi seviyorsa yani gerçek anlamda sizi seviyorsa buna anlayış göstermesi gerekir.

0
    0 Yorumla
  • beyaz56
    beyaz56 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    +1 yıl

Aynı olay başıma geldi beni göndermedi bende enayi gibi gitmedim kendisi için 1 yıl daha ders çalıştım aynı şehirde okuyalım diye ben kazanamadım o kazandı defolup gitti ve 3 ay içinde beni aldattı ayrılırsa ayrılsın en önemlisi kariyer bu hayatta

0
    0 Yorumla
  • BilinmeyenKiz5454
    BilinmeyenKiz5454 Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Çok saçma. Esin değil annem değil baban değil ki onlar bile bir yere kadar karışabilir. Bu senin hayatın. Kimse karışamaz bu denlice hayatına. Hele ki günümüz sevgilikte hiç olmaz.

0
    1 Yorumla
    • Eskilerden1uye
      Eskilerden1uye
      +1 yıl

Nerdesin? 🤔

Yorumla
  • bbuse0
    bbuse0 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 21
    +1 yıl

eğer gideceğin şehrin uzun bir zamandır hayalini kuruyorsan, o istediğin şehirde de çok istediğin bir okul varsa ve sen sevgilin istemiyor diye gitmediysen tabii ki de büyük bir pişmanlık duyacaksın ileriki zamanlarda. çevremde böyle yapıp da pişman olan birçok insan var ama pişman olmayıp sevgilisiyle şu an evli olanlar da var. inşallah sen pişman olan taraflardan olmazsın. :)

0
    0 Yorumla
  • yaralı_gönlüm
    yaralı_gönlüm Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 73%
    +1 yıl

Pişmanlık yaşayacaksın oncelikle mesleğini ele almalısın esin değil birseyin değil ileride okumadım eşlik sahibi olmadım eşim veya ailem verirse harcıyorum yoksa yok durumlarını çok yasayacaksin

0
    0 Yorumla
  • bello35
    bello35 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 71%
    +1 yıl

Sevgili kim hayırdır. Karısı mısın nişanlısi mısın. Pişman olursun bence kesin. Caymak icin fırsatın varsa bi saniye bile daha geç kalma. Sana güvenmiyorsa kendi bilir. 👍

0
    0 Yorumla
  • ahusiderinn00
    ahusiderinn00 Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 98%
    +1 yıl

Ben de gitmemiştim sonradan pişman oldum sonradan pişman olmama pişman oldum çünkü bu şehir de güzeldi yani şu an bir pişmanlık yaşamamama rağmen pişmanım 😅😇

0
    1 Yorumla
    • Dlooy
      Dlooy
      +1 yıl

😅😅😅😳

Yorumla
  • 3Yasin
    3Yasin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

bu senin hayatın ama kendi ayaklarının üstünde duran biri olmak daha iyi sonuçta kendine yatırım yapmak gelecekte gereken bir şey sevgilinin gelecekte yanında olacağının garantisi var mı?

0
    0 Yorumla
  • Darkk_Angel
    Darkk_Angel Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 92%
    +1 yıl

Allah akıl fikir versin ne diyim. Sevgilin istemiyorsa okulada gitme hatta kendini öldür dese onuda yapar mısın?

1
    0 Yorumla
  • Eoéa_Eoéa
    Eoéa_Eoéa Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

O kim ki sana karışıyor? Sevgiliniz sahibinizmiş gibi bırakın Allah için, şimdiden pişman olmuşsun maalesef...

1
    0 Yorumla
  • biradetmehmet
    biradetmehmet Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 31%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 2b cevap paylaştı.

Ben olsam giderdim ama senin hayatın bilemem sevgili dediğin nedir ki anan degil baban değil nikahlı kocan degil

0
    0 Yorumla
  • 0zzzzz0
    0zzzzz0 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Bursa daha iyi o yüzden sorun yok bence ejcjwjkcennxnz ama yine de hayatına bu kadar müdahale etmesi iyi değil

0
    0 Yorumla
  • merakettimmişte
    merakettimmişte Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

gerçekten çok pişman olacaksın 🤦🏻‍♀️ kararlarını hele hele hayatının yapı taşı olan kararlarını neden ona göre şekillendiriyorsun

0
    0 Yorumla
  • Gökay90
    Gökay90 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 42%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Kendine düşman olsan bu kadar olurmuş. Seni seven değer veren biri eğitimini destekler teşvik eder, bencillik yapmazdı.

0
    0 Yorumla
  • SevmekGuzel007
    SevmekGuzel007 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

Hemde nasıl ❗️ Evli olsan tamam ancak insanların sevgililikte özellikle eğitimini engelleme gibi bir hakkı olamaz.

0
    0 Yorumla
  • alperencanclk26
    alperencanclk26 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

eğer karşındaki insan için değiyorsa pişmanlık yaşamazsın ama yarın bir gün ayrılınca içinde bir ukte kalır

0
    0 Yorumla
  • öylesine57
    öylesine57 Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Asla vazgecmem. Ama bi arkadasim memur olarak atandigi yerden svegilisi istemedigi icin istifa etmistu

0
    0 Yorumla
  • Büşra9316
    Büşra9316 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 95%
    +1 yıl

Yaşarsın senin hayatın sevgilin şu an hayatında belki oda bı zman sonra olmayabilir yani senin kendi düşüncen önemli bende Bursa'dayim 😊🌸

0
    0 Yorumla
  • Diyetisyen_Haniim
    Diyetisyen_Haniim Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

Sevgilim istemedi gittim aldattı iyi ki de gitmişim şerefs! z

1
    9 Yorumla
    • sözümyokartık_
      sözümyokartık_
      +1 yıl

Beslenme programı hazırlıyor musun?

Yorumla
    • Diyetisyen_Haniim
      Diyetisyen_Haniim
      +1 yıl

Evet

Yorumla
    • sözümyokartık_
      sözümyokartık_
      +1 yıl

Bana hazırlar mısın beleşe 😅

Yorumla
    • Diyetisyen_Haniim
      Diyetisyen_Haniim
      +1 yıl

Hayır

Yorumla
    • sözümyokartık_
      sözümyokartık_
      +1 yıl

Ne kadara yapıyosun peki

Yorumla
    • Diyetisyen_Haniim
      Diyetisyen_Haniim
      +1 yıl

@sözümyokartık_ ödeme için değil burdan diyet yazmıyorum artık.

Yorumla
    • sözümyokartık_
      sözümyokartık_
      +1 yıl

Aaa neden ki 🤔

Yorumla
    • Diyetisyen_Haniim
      Diyetisyen_Haniim
      +1 yıl

Uzaktan kontrol etmek zor oluyor bilgiler tam anlamıyla paylasilmadigi icin de düzgün ve saglikli ilerleyemiyoruz.

Yorumla
    • sözümyokartık_
      sözümyokartık_
      +1 yıl

Hım anladım bilmem ben kilo almak istiyorum

Yorumla
  • Dlooy
    Dlooy Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 88%
    +1 yıl

Kesinlikle evet
    Şöyle bir şey de var gitseydin o zaman da garanti bozulurdun

1
    0 Yorumla
  • berk3423
    berk3423 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Kalbinden ne geçiyorsa o olmalı. Bunun cevabını kendinde aramalısın

0
    0 Yorumla
  • gizemli_hatun97
    gizemli_hatun97 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 58%
    +1 yıl

Bu soruyu sormandan belli..
    Sen bu kararı verdıgın ıcın mutlumusun

0
    0 Yorumla
  • G-Ü-V-E-N
    G-Ü-V-E-N Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 100%
    +1 yıl

son pişmanlık neye yarar. herşeyin bedeli var. buraya kadar:)

0
    0 Yorumla
  • mmsaci
    mmsaci Takip Et
    Guru Yaş: 53 , eic 97%
    +1 yıl

Gitmeyip daha iyi bir bölüm okumadıysan pişman olursun...

0
    0 Yorumla
  • lionmenn
    lionmenn Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

Evet hemde çok asla geleceğine müdahale etmesine izin verme yanında olsun bu konuda

0
    0 Yorumla
  • Deli_Sorular_Kafamda
    Deli_Sorular_Kafamda Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 90%
    +1 yıl

Bu soruyu sormandan belli..
    Sen bu kararı verdıgın ıcın mutlumusun

0
    0 Yorumla
  • -Brahmann-
    -Brahmann- Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 80%
    +1 yıl

Sevgiliyken böyle bir şey talep etmeye hakkı yoktu. Enayilik yapmışsın.

0
    0 Yorumla
  • miyan_çakır
    miyan_çakır Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 314 cevap paylaştı.

Yazıp yazıp sildim bir insanın olabileceği en üst seviye @ptalliksin

0
    0 Yorumla
  • zeyzeynepp0
    zeyzeynepp0 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 93%
    +1 yıl

Cok net yaşarsın o yuzden geleceğini birinin uzerine kurma.

0
    0 Yorumla
  • sucguklumahmut
    sucguklumahmut Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 38%
    +1 yıl

Hayat benim hayatım benim karnımı sevgili doyurmayacak

0
    0 Yorumla
  • Real_AnimeGirl
    Real_AnimeGirl Takip Et
    Guru Yaş: 125 , eic 95%
    +1 yıl

Yaşıyorsun. İçten içe pişman olmasan en başta bu soru aklına gelmez.

0
    0 Yorumla
  • Elfida277
    Elfida277 Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

hemde çok yaşarsın.. birisi istiyor diye değil siz ne istiyorsunuz ona bakın

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (136)
Devamını Gör(181)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Sevgilim istemiyor diye başka şehre okumaya gitmedim. Pişmanlık yaşar mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgilimi başka şehirde üniversiteye göndermek istemiyorum, haksız mıyım? 3 cevap verildi
Nişanlım başka şehre okumaya gitmemi istemiyor. Onun sozünü dinlemek zorunda mıyım? 13 cevap verildi
Başka şehirde 4 senelik bölüm kazandım ama istediğim bu değildi. Sevgilimden farklı şehirde... 6 cevap verildi
Sevgilim başka şehire okumaya gideceğim için benden ayrılacak? 12 cevap verildi
Üniversiteyi başka şehirde kazandım, sevgilim çok üzülüyor. Acaba gitmesem mi? 282 cevap verildi
Sevgilim neden benim şehir dışına çıkmamı istemiyor olabilir? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kendinizle konuşurken, kendinize hakaret ediyor musunuz?
  • Sabah kahvaltısında favori içeceğiniz ne, çay mı kahve mi başka bir şey mi?
  • Elim nasıl gözüküyor?
  • Birinin senden hoşlanma, sana aşık olma ihtimalini yüzde kaç sanıyorsun?
  • Yürümek istediğiniz biri var mı?
  • Ben bu gün üzgünüm gibi sanki, siz nasıl hissediyorsunuz bakalım, gününüz güzel geçsin🧡?
  • Bu yemeği denemeyen kaldı mı?
  • En ideal erkek burcu hangisidir?
  • Selülitlerin olması vücut güzelliğini etkiler mi?
  • Mantar sever misiniz, mantarla aranız nasıl gerçekten?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨